Tilaa ilmainen uutiskirje

Käyttöehdot

Sisällön rajoitus

Kaikki sivuston artikkelit, tekstit, valokuvat, kuvat ja grafiikka (sisältö) kuuluvat joko Jumalan Filadelfian seurakunta (JFS) tekijänoikeuksisiin tai lisensoidulle sisällöntuottajalle. Jälkimmäisessä tapauksessa lisenssinantaja säilyttää kaikki oikeudet lisensoituun materiaalin, mukaan lukien oikeuden rajoittaa tällä sivustolla julkaistua käyttöaineistoa. Sisältöä ei saa kopioida tai ladata muita kuin henkilökohtaiseen käyttöön, tai julkaista, lähettää uudelleen, jäljentää tai käyttää millään muulla tavalla ilman nimenomaista Jumalan Filadelfian seurakunta -seurakunnan, tai lisenssinantajan kirjallista lupaa.

Getty-kuvat

Tällä sivustolla olevia Getty Imagen toimittamia kuvia ei saa ladata muita kuin henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niitä saa julkaista, lähettää uudelleen, jäljentää tai käyttää millään muulla tavalla ilman Getty Images lupaa.

Käyttösopimus

Sivuston käyttö merkitsee sopimuksen käyttöehtojen hyväksymistä. JFS pidättää oikeuden muuttaa ehtoja koska tahansa. Kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen Javascript required.