Tilaa ilmainen uutiskirje

Raamattukirjekurssi

Coverflow Bcc

Hämmästyttävä totuus on, että Raamattu kirjattiin aikakauttamme varten–meidän sukupolveamme varten! Mikään toinen kirja ei ole Raamatun lailla ajan tasalla. Raamattu paljastaa nykymaailman tilan–syyt sekä lähivuosien tapahtumat. Raamatun sivuilta löydämme ratkaisun kaikkiin elämän ongelmiin – henkilökohtaisiin, perheen sisäisiin, kansantalouden sekä ulkopolitiikan ongelmiin.

On ironista, että hämmästyttävä Raamattu on vähiten ymmärretyin kirja. Usea Raamattua lukenut on luovuttanut ja leimannut sen nykyajan ihmiselle merkityksettömäksi ja vanhentuneeksi.

Sinä voit ymmärtää Raamattua!

Herbert W. Armstrong Collegen Herbert W. Armstrong –raamattukurssi on auttanut tuhansia ihmisiä maailmassa ymmärtämään ajankohtaisia tapahtumia ja elämän tosi tarkoituksen. Tällä ainutlaatuisella Raamattuun perustuvalla 36 oppitunnista koostuvalla kurssilla on jo lähes sata tuhatta opiskelijaa.

Oppikurssin kautta opit tutkimaan Raamattuasi systemaattisesti –Raamattu on kurssin ainoa oppikirja. Tämä maksuton kurssi ei velvoita sinua—missään vaiheessa— yhtään mihinkään.

Postitamme kirjekurssin 36 oppituntia neljä oppituntia kerrallaan. Voit arvioida edistymistäsi Herbert W. Armstrong Collegen toimituksen palauttamien oppituntijaksojen testivastausarkkien avulla.

Älä viivyttele! Tilaa maksuton Herbert W. Armstrong College -raamattukirjekurssi. Opi ymmärtämään Raamattuasi!