TIETOSUOJASELOSTE

Jumalan Filadelfian seurakunta (Philadelphia Church of God, PCG) tuottaa ja sponsoroi www.pasuuna.com -sivustoa. PCG kerää sivuston kautta kahdenlaista informaatiota: 1) henkilökohtaista, sivulla vierailevan henkilön vapaaehtoisesti kirjaamaa tunnistettavaa informaatiota, sekä 2) ei henkilöön tunnistettavaa informaatiota mm. evästeiden, kolmannen osapuolen analytiikkatyökalujen ym. samanlaisen teknologian kautta.

Vierailija voi halutessaan kirjata esim. seuraavaa henkilökohtaista tunnistettavaa informaatiota:

• Verkko- tai painetun uutiskirjeen tai julkaisun tilaus

• Kirjallisuustilaus

• Tilaukseen liittyvät tilitiedot 

• Yhteenotto toimitukseen lisätietoja pyytäessä tai kommentteja esitettäessä

Ei henkilöön tunnistettava informaatio ei paljasta eikä ole suorassa suhteessa henkilön identiteettiin. Se saattaa sisältää käytetyn selaimen tunnistamisen (esim, Internet Explorer, Firefox, jne.), käyttöjärjestelmän (esim., Windows, Mac OS X, jne.) sekä Internet -palveluntarjoajan verkkotunnuksen (esim., MSN, Earthlink, jne.), ja yleisen maantieteellisen sijainnin.

KUINKA KÄYTÄMME KERÄTTYJÄ TIETOJA

Kun vierailija kirjaa henkilöön tunnistettavaa informaatiota, PCG käyttää sitä pelkästään alkuperäisessä tarkoituksessa annetulla tavalla (kerättäessä selvästi identifioidusti). Tämä sisältää kirjallisuuspyynnöt, sähköpostit sekä muun käyttäjän itsensä tunnistaman kommunikoinnin, joihin saattaa sisältyä tarvittava seuranta-informaatio ja mainostarjous palvelua täyttäessä.

PCG käyttää ei henkilöön tunnistettavaa informaatiota theTrumpet.com -sivumme asun ja sisällön parantamiseksi sekä Internet-tilasi henkilökohtaistamiseksi. Kerätty informaatio saatetaan koostaa raporteiksi, joiden avulla analysoidaan sivun käyttöä. 

PCG saattaa jakaa ei henkilöön tunnistettavaa informaatiota valikoiduille kolmansille osapuolille markkinointi tai mainostarkoituksiin. Tämä tieto kerätään ainutlaatuisten evästeiden, pikselitunnisteiden yms. meille henkilöä tunnistamattoman teknologian kautta. Eväste-linkki kertoo jaetusta tiedosta. PCG käyttää tätä tietoa paljelumme mainostamiseen verkkokäyttäjille tai kolmansille osapuolille niihin verrattaville käyttäjille.

PCG pidättää oikeuden luovuttaa henkilökohtaisia tietoja, kun uskomme vilpittömästi, että laki vaatii tietojen luovuttamista oikeuksiemme ja/tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi.

PCG rajoittaa pääsyn kerättyihin tietoihin ja edellyttää, että niitä voidaan käyttää tarpeen vaatien vain PCG:n tarjoamien palvelujen täyttämiseen.

PCG ei myy eikä muulla tavalla jaa tietoja kolmansille osapuolille edellä kuvattua tapaa lukuun ottamatta.

EVÄSTEET

PCG käyttää "evästeitä" tietojen keräämiseksi. Eväste on pieni tiedosto, joka kirjoitetaan kiintolevylle kirjanpitoa varten. Tämä tiedosto avataan esimerkiksi aiemmin perustettuja katselumieltymyksiä määrittämään. Evästeitä ei käytetä keräämään henkilökohtaisia tietoja, joita käyttäjä ei ole nimenomaisesti luovuttanut.

Useimmat selaimet on alun perin asetettu hyväksymään evästeitä. Selaimet voidaan asettaa hylkäämään evästeitä tai ilmoittamaan, kun evästeitä lähetetään. Evästeet eivät kerää henkilökohtaista informaatiota, jota käyttäjä ei ole nimenomaisesti tarjonnut. 

PCG käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita, kuten pikselitunnisteita, markkinointikumppaneilta, analyysitoimittajilta, sosiaalisen median alustoilta ja muilta kolmansilta osapuolilta. Näitä evästeitä ei käytetä henkilökohtaisten tietojen saamiseen ja ne ovat nimettömiä PCG:lle, ellei käyttäjä ole nimenomaisesti antanut niitä.

Lisätietoja kolmansien osapuolten käyttämistä työkaluista ja niiden keräämistä koskevista yksityiskohdista voit lukea otsakkeella kolmansien osapuolten sivusto

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOT

PCG voi tarjota linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille katselukokemuksen parantamiseksi, lähteiden hyvittämiseksi, selaimen liitännän kytkemiseksi tai muihin tarkoituksiin. Kolmansien osapuolten sivustoilla voi olla erilaisia tietosuojakäytäntöjä ja menetelmiä kerättyjen tietojen suojelemiseksi. Sivujen katsojien tulee olla tietoisia niiden eroista ja tarvittaessa lukea saatavilla olevat tietosuojalausunnot.

GDPR-OIKEUDET 

EU:n kansalaisilla on laillinen oikeus:

• Pyytää tietoja siitä, käsitteleekö PCG henkilötietoja, ja missä määrin.

• Korjaa henkilötietoja.

• Poistaa henkilötietoja.

• Rajoittaa henkilötietojen käsittelyä.

• Pyytää PCG:n keräämiä henkilötietoja.

• Kieltää henkilötietojen käsittely tietyissä olosuhteissa.

• Jättää valitus valvontaviranomaiselle, katsottaessa, että henkilötietojen käsittely on GDPR:n määräysten vastaista.

EU:n kansalaiset voivat ottaa meihin suoraan yhteyttä. 

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, tai jos haluat päivittää, poistaa tai muuttaa henkilötietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@pcog.org.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse:

PCG
Attn: Data Protection Officer (Tietosuojavastaava)
P.O. Box 3700
Edmond, OK 73083
USA

KÄYTTÖSOPIMUS

Sivuston käyttö merkitsee esitettyjen tietosuojaehtojen hyväksymistä. 

PCG pidättää oikeuden käytännön muuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta.

KOLMANNEN OSAPUOLEN TIEDONANTO

ANALYYTTISET PALVELUT

PCG käyttää Google Analytics -palvelua Google LLC:ltä ("Google") analyyttisiin tarkoituksiin. Tämä palvelu käyttää evästeitä, jotka siirtävät ja tallentavat tietoja kyseisten yritysten kanssa. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen palveluamme ja laatiakseen PCG-sivustoille raportteja. Nämä tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa, vaan sisältävät yleisen maantieteellisen sijainnin ja muun henkilön, kuten intressien, toimintojen, iän, sukupuolen, koulutuksen ja ammatin, antamat tiedot.

Pseudonyymi käyttäjäprofiileja voidaan luoda Google Analyticsin käsitellyistä tiedoista. Voit estää Googlen evästeiden tuottamien tietojen keräämisen lataamalla ja asentamalla seuraavan selaimen laajennuksen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Google on sertifioitu tietosuojasopimus, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

MYYNNINEDISTÄMISPALVELUT

PCG käyttää evästeitä, pikselitunnisteita ja vastaavaa tekniikkaa myynninedistämiseen ja markkinointiin.

PCG käyttää Facebookin "pikselitunnistetta" Facebook-mainoksissa verkkosivujen vierailijoille tai vastaaville Facebook-käyttäjille. Keräämämme tiedot ovat meille nimettömiä; emme näe yksittäisten käyttäjien henkilötietoja. Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään Facebookissa, ja Facebook voi käyttää niitä omissa myynninedistämistarkoituksissaan, jotka esitetään tässä: https://www.facebook.com/about/privacy. Voit vastustaa Facebook-pikselin tietojen keräämistä tai vastustaa datasi käyttöä Facebook-mainostarkoituksiin ottamalla yhteyttä osoitteeseen https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product= ad_settings_screen
Facebook on sertifioitu tietosuojasopimus mukaisesti, ja takaa näin ollen eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

PCG käyttää Google LLC: n ("Google") markkinointi- ja uudelleenmarkkinointipalveluja, jotka antavat meille mahdollisuuden mainostaa kohdennetummalla tavalla sivustojen käyttäjille ja niille, joiden tiedot ovat samankaltaisia kuin Google-verkoston muiden verkkosivustojen kävijöiden. Näihin tarkoituksiin Google käyttää Google-koodia, kun verkkosivustoamme käytetään ja mitä kutsutaan (uudelleen) markkinointitunnisteiksi. Tämä palvelu käyttää evästeitä tai vastaavaa tekniikkaa. Evästeitä voi määrittää useilla verkkotunnuksilla, kuten google.com, doubleclick.net, invitemedia.com, admeld.com, googlesyndication.com tai googleadservices.com. Tämä tiedosto tallentaa, missä sovelluksissa käyttäjät ovat käyneet, mistä sisällöstä he ovat kiinnostuneita ja mitä tarjouksia on käytetty. Lisäksi tallennetaan tekniset tiedot selaimesta ja käyttöjärjestelmästä, viittaavat verkkosivustot tai sovellukset, vierailun kesto ja mahdolliset lisätiedot verkkotuotteiden ja palveluiden käytöstä.

Kaikki käyttäjätiedot käsitellään tunnistamattomana tietoina. Google ei tallenna nimiä eikä sähköpostiosoitteita. Näytetyt mainokset eivät ole osoitettu nimenomaiselle henkilölle vaan evästeiden omistajalle.

Yksi käyttämistämme Googlen markkinointipalveluista on Google AdWords -verkkomainosohjelma. Googlen AdWordsissa jokainen AdWords-asiakas saa eritettävän evästeen. Siksi evästeitä ei voi seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Evästeen keräämiä tietoja käytetään muuntotilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet tulosseurannan. AdWords-asiakkaat näkevät käyttäjiensä kokonaismäärän, jotka klikkasivat heidän mainostaan ja jotka ohjattiin tulosseurantatunnisteen omaavalle sivulle. He eivät kuitenkaan saa käyttäjän tunnistavia tietoja.

Voimme sisällyttää kolmannen osapuolen mainoksia, jotka perustuvat DoubleClick -nimseen Googlen markkinointipalveluun. DoubleClick käyttää evästeitä, joiden avulla Google ja sen kumppanisivustot voivat sijoittaa mainoksia perustuen toisten käyttäjien käynteihin tällä verkkosivustolla tai muilla Internet-sivuilla.

Googlen palvelut käyttävät Googlen Tag Manageria. Lisätietoja Googlen tietojenkäytöstä markkinointitarkoituksiin löytyy yhteenvetosivulla: https://www.google.com/policies/technologies/ads. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteesta https://www.google.com/policies/privacy.

Jos haluat vastustaa intresseihin perustuvaa mainontaa Googlen markkinointipalveluilla, voit tehdä sen Googlen tarjoamilla asetuksilla ja ”opt-out” -vaihtoehdoilla osoitteessa http://www.google.com/ads/preferences.

Google on sertifioitu tietosuojasopimus, ja takaa sen noudattamisen Euroopan tietosuojalainsäädännössä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

PCG käyttää Microsoft Corporationin ("Microsoft") Bing Adsin markkinointi- ja uudelleenmarkkinointipalvelua osana verkkosivustoamme. Microsoft varastoi evästeen käyttäjän tietokoneeseen analysoidakseen verkkopalvelujen käyttöä ja toimittaakseen kohdistettuja mainoksia.
Lisätietoja tietosuojasta ja Microsoft Bing -mainoksissa käytetyistä evästeistä löytyy Microsoftin tietosuojalausumasta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

Jos et halua osallistua Bing-mainosten seurantaprosessiin, voit ilmoittaa vastustuksesi Microsoftille sivulla: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings.

Microsoft on sertifioitu tietosuojasopimus ja takaa näin ollen eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active.

SISÄLLYSPALVELU

PCG käyttää Google LLC:tä ("Google") sulautettujen videoiden näyttämiseen. Google kerää tietoja, kuten IP-osoitteen, ajan, taajuuden ja keston, sen käyttöympäristön, selaintyypin ja käyttöjärjestelmän käytön keston sekä erityisistä toimenpiteistä sulautetun videon alustalla. Google sertifioitu yksityisyyssuoja takaa näin ollen eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

PCG käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua Rocket Science Group LLC:stä d/ b/a MailChimp ("MailChimp"). Kun tilaat uutiskirjeemme, PCG käyttää kaksinkertaista ”opt-in” -menettelyä, joka vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Tätä palvelua käytetään tietojen antamiseen ja uusien palvelujen edistämiseen. Emme myy, jaa emmekä luovuta MailChimpin kautta kerättyjä osoitteita. Löydät lisätietoja tietosuojasta ja MailChimpin evästeistä: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Voit ottaa meihin yhteyttä ja poistattaa sähköpostiosoitteesi milloin tahansa.

MailChimp on sertifioitu tietosuojasopimus ja takaa näin ollen eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active.

PCG sulauttaa Twitter-tviittejä. Twitter kerää tietoja, miten käyttäjät toimivat vuorovaikutuksessa sulautettujen tviittisovellusten kanssa. Lisätietoja, mitä tietoja Twitter kerää löytyy osoitteesta: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies. Voit oppia, kuinka rajoittaa Twitterin keräämiä tietoja: https://help.twitter.com/en/using-twitter/tailored-suggestions#.

Twitter on sertifioitu tietosuojasopimus ja takaa näin ollen eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

PCG käyttää fontteja Typekitistä Adobelta ("Adobe"). Adobe voi kerätä tietoja fonttiensa liittyviin toimitusten tai latausongelmien diagnosoimiseen. Lisätietoja, mitä tietoja kerätään, löytyy osoitteesta https://www.adobe.com/privacy/policies/typekit.html.