Tilaa ilmainen uutiskirje

Laki hyökkäyksen alaisena

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Laki hyökkäyksen alaisena

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Toinen luku)

Jatkoa: Barack Obama Raamatun profetiassa.

Syyskuussa 2012 perustuslakiasiantuntijat esittivät edustajainhuoneen oikeuskomitealle luettelon, kuinka presidentti Obama ylitti ensimmäisen presidenttikautensa aikana presidenttikautensa oikeudelliset rajoitukset. HumanEvents.com tiivisti paneelin havainnot seuraavasti: "Presidenttinä Barack Obamalla on ollut tapana ohittaa tai jättää huomiotta valtaoikeutensa perustuslaillisia rajoituksia..." Esimerkkeinä mainittiin toimeenpanovallan väärinkäyttö meksikolaiskartelli ”Fast and Furious” -asemyyntiskandaalin yhteydessä, päätös lakkauttaa osa Yhdysvaltain maahanmuuttolainsäädännön täytäntöönpanovallan valvontaa ja vuonna 2011 lupa sotatoimiin Libyassa kongressia ensiksi kuulematta.

Yksi paneelin tärkeimmistä esimerkeistä oli Obaman vuoden 2012 vailla senaatin vahvistusta toimitetut virkanimitykset. Liittovaltion tuomioistuin katsoi nimitykset perustuslain vastaisiksi. "Senaattori Mike Lee... tunnettu perustuslain tuntija, kertoi valiokunnalle, että Obaman vallan väärinkäyttö... oli historiallisesti ensimmäinen" (ibid.). Tällaista ei ollut tapahtunut koskaan aikaisemmin Yhdysvaltain historiassa.

Barack Obaman hallinto ylitti rutiininomaisesti toimeenpanovallan rajat. New York Times kirjoitti huhtikuussa 2012: "Viime kuukausina hallinto on etsinyt yhä useammin keinoja toimia ilman kongressia." Jopa presidentin liittolaiset tiedotusvälineissä olivat tietoisia toimista, mutta kukaan ei ryhtynyt toimeen niiden estämiseksi. Harva edes vaivautui kiinnittämään huomiota!

Sittemmin kävi selväksi, kuinka suuressa määrin Obama väkineen käytti valppauden puutetta hyväkseen.

Ymmärrätkö, kuinka kuolettavan vaarallista tämä laittomuuden suunta on? Ani harva ymmärtää. Suuntaus tarjoaa perinpohjaisen käsityksen Yhdysvaltoja parhaillaan uhkaavan uhan todellisesta luonteesta.

Tb Fi

Yhdysvaltain raamatullisiin periaatteisiin perustuva perustuslaki erottaa maan kaikista muista maailman maista. Perustuslain tarjoaman suojan ansiosta Jumala on kyennyt siunaamaan tätä kansakuntaa valtavasti. Sen suojatoimet estävät diktaattoria ottamasta haltuunsa kansakunnan vertaansa vailla olevia resursseja – Jumalan meille antamia resursseja.

Perustuslaki on yksi monista siunauksista, jotka tekivät Amerikasta historian suurimman kansakunnan. Jumala on siunannut Amerikkaa enemmän kuin mitään toista kansakuntaa. Paholainen tahtoo tuhota Amerikan päättävämmin kuin minkään toisen kansakunnan! Saatana pyrkii tuhoamaan Amerikan kaikin mahdollisin asein, ja suorittaa sen hälyttävällä menestyksellä.

Jälleen kerran juuri raamatullinen profetiasta käy ilmi ratkaisevan tärkeä tieto, miksi näin tapahtuu.

Totuuden heittäminen maahan

Palataan Danielin kirjan luvun 8 profetiaan, josta saatanan toiminet käyvät ilmi kuvaavasti. Kuvaus pätee periaatteellisesti Amerikan tapahtumiin.

Jae 10 kuvasta alkaa saatanan hyökkäys tänä lopunaikana. Jakeen profeetallinen kieli kuvaa Jumalan "pyhäkköä" ja "jokapäiväistä uhritoimitusta", Israelin muinaista Jumalan temppeliä profeetallisena symbolina käyttäen. Kuvaus kertoo saatanan hyökkäyksestä nykypäivän "pyhäkköä", Jumalan seurakuntaa, vastaan. Kuvaus paljastaa myös paholaisen hyökkäystaktiikan Yhdysvaltain kimppuun.

Jakeessa 12 kerrotaan, että paholaisella oli "sotajoukko", mikä tarkoittaa paholaisen riivaaja-armeijaa: "Ja sotajoukko oli hänelle annettu jokapäiväistä uhria vastaan synnin tähden, ja se heitti totuuden maahan, ja mitä se teki, siinä se menestyi" (alkuteksti).

Saatana työskentelee jatkuvasti heittääkseen totuuden maahan.

Jumala on totuuden Jumala. Jumalan sana on totuus. Jumalan laki on tosi ja oikea, ja sen noudattaminen tekee elämästämme onnellisen, järjestäytyneen ja siunatun. Jumalan tie on hyvyyden, vanhurskauden, lain ja järjestyksen tie (esim. Joh. 17:17; Ps. 19:7–9; 119:151; 1. Kor. 14:40).

Totuudenmukainen, lakia noudattava yhteiskunta, joka pitäytyy edes pelkästään ihmisten luomisiin lakeihin, on paljon vakaampi kuin lainsuojaton yhteiskunta.

Saatana, tämän maailman jumala, on eksyttäjä, joka valehtelee ja on valehtelijoiden isä (Joh. 8:44). Saatana vihaa totuutta, nauttii laittomuudesta ja epäjärjestyksestä (vaikka innostaa tyranniaan autoritaariseen hallintoon, jotka eivät käytä lakejaan ihmisten siunaukseksi vaan aseena ihmisiä vastaan). Saatana vaikuttaa jatkuvasti väheksymään ja rikkomaan lakia; heikentämään oikeusvaltiota. Ja kun ihmiset toimivat saatanan tahtomallaan tavalla, hänellä on mahdollisuus lähettää demoninsa tekemään tuhoa – yksilölle, kirkolle sekä kansakunnalle.

Kun näet petoksen ja laittomuuden hengen toiminnassa, tiedät, että sen takana on paholainen.

Kun saatana hyökkäsi Jumalan seurakunnan kimppuun tänä lopunaikana, hän vakuutti huipulle ihmisiä, jotka heittivät totuuden maahan. (Voit lukea tästä ilmaisesti toimittamassamme teoksessamme Raising the Ruins. Kirja kuvaa häkellyttävän historian, joka on rinnastettavissa hämmästyttävällä tavalla Amerikan valtion tuhoon).

Saatana on hyökännyt samalla taktiikalla Yhdysvaltain ja nykypäivän Israelin kansoja vastaan. Tämä selittää korkea-arvoisten johtajien hyökkäyksen Amerikan perustamista, historiaa, periaatteita ja tarkoitusperää vastaan. Tehokkain ja vaikuttavin tuho toimitettaan yläportaalta käsin. Paholainen kykenee hyökkäämään yläportaan johtajien välityksellä sisäpiirin kautta totuutta ja lakia vastaan.

Juuri tämä on keskeinen piirre saatanan innoittaman "Antiokhoksen" työssä. Danielin kirjan luvussa 8 ennustettu Antiokhos-hahmo on laiton mies, jota ei rajoita Jumalan laki eivätkä edes ihmislait. Mies noudattaa oman tahtonsa, traagisesti paholaisen innoittamia, diktaatteja.

Täytäntöönpanomääräykset

Presidentti Obama lausui helmikuussa 2013 pitämässään vuosipuheessa kongressille unionin tilasta: "Kehotan tätä kongressia pyrkimään molempien puolueiden markkinapohjaiseen ratkaisuun ilmastonmuutoksesta... Mutta jos kongressi ei toimi pikaisesti tulevien sukupolvien suojelemiseksi, minä toimin. Ohjaan kabinettini kehittämään presidentillisiä toimia, joihin voimme ryhtyä, nyt sekä tulevaisuudessa...’"

Obama toteutti tämäntyyppisiä toimia ennennäkemättömän tiheästi. Washington Post kirjoitti vain pari päivää ennen presidentin puhetta: "Presidentti Obama harkitsee vastahakoisen kongressin ohittaen presidentillisten toimien sarjaa, joiden avulla vaikeuksissa olevat asunnonomistajat voivat saada asuntolainansa uudelleenrahoitettua, jotka tarjoavat uutta suojaa homoille ja lesboille, tekevät rakennuksista energiatehokkaampia ja tiukentavat hiilivoimaloita koskevia säännöksiä... Nämä toimet korostavat Obaman yhä aggressiivisempaa toimeenpanovallan käyttöä, mukaan lukien viime kuussa 23 presidentillistä tointa aseväkivallan torjumiseksi ja aiemmat määräykset, joilla lykättiin nuorten laittomien maahanmuuttajien karkotuksia ja alennettiin opintolainojen maksuja" (10.2.2013).

Tällaiset toimet ehdollistivat ihmisten mielet hyväksymään presidentilliset määräykset, joiden ensisijaisena tarkoituksena oli kiertää kongressia ja perustuslakia. Tämä siirsi kansakunnan dramaattisesti kohti diktatuuria eli tyrannista hallintaa.

Presidentti Obaman käyttämät miehittämättömät tiedustelulennokit laajensivat nekin laittomasti hänen valtaansa. Hän toimitti viisikertaisen määrän lennokki-iskuja presidentti George W. Bushiin verrattuna puolessa ajassa. Yksi Jemenin isku kohdistui ja surmasi Yhdysvaltain kansalaisen. Sitäkin hyytävämpää oli oikeusministeriön nbc-televisioyhtiölle vuodattama 16-sivuinen asiakirja, josta kävi ilmi, että Obaman hallinto oli ottanut itselleen valtuudet tappaa kenenkä tahansa uhkana pitämänsä Yhdysvaltain kansalaisen, jopa Yhdysvaltain maaperällä. Hallinto katsoi olevansa uhkarohkean selvästi lain yläpuolella.

Tuomari Andrew Napolitano kirjoitti Washington Timesissa: "Obama on väittänyt, että voi surmata amerikkalaiset, joiden kuoleman uskoo turvaavan elämämme ilman minkäänlaista oikeuskäsittelyä. Mikään laki ei anna toimeen lupaa. Hänen oikeusministerinsä on väittänyt, että presidentin huolellinen harkinta kustakin kohteesta ja kuolettavan voiman suppea käyttö ovat riittävä ja perustuslain mukainen korvike asianmukaiselle oikeudenkäynnille. Mikään tuomioistuin ei ole koskaan hyväksynyt tätä asiaa" (7. helmikuuta 2013). Napolitano huomautti, että käytäntö rikkoi osavaltioiden ja liittovaltion lakeja, salamurhat kieltäviä presidentillisiä määräyksiä, itsenäisyysjulistuksen kieltä sekä perustuslakia.

Mahdollisesti moni tai suurin osa iskujen kohteena olleista ihmisistä oli ollut uhkia Yhdysvalloille. Meidän pitäisi kuitenkin huolestua syvästi hallinnosta, joka halveksii näin suuresti lakia, jota sen on määrä noudattaa!

Kuvattu suuntaus kohti laittomuutta on kuolemanvakava. Ja koska vastarinta ei pysäyttänyt toimia, ongelma paheni pahenemistaan koko Obaman presidenttikauden ajan. Nyt suuntaus on kasvanut Joe Bidenin toimikautena entistä pahemmaksi.

Meidän on avattava silmämme ja tunnistettava paha hengellinen voima, joka toimii tämän lakia heikentämään tähtäävän puristuksen takana.

Amerikkalaisia on suojeltu parisadan vuoden ajan Jumalan uskolliselle Aabrahamille lupaamien siunauksien vastaanottajina. Emme ole joutuneet kokemaan monien muiden kansojen kokemia myllerryksiä. Koimme sisällissodan ja osallistuimme kahteen maailmansotaan, mutta useimpiin muihin maihin ja muihin aikakausiin verrattuna Jumala on sallinut meille voittoja ja rauhan. Tilan seurauksena kansakunnassamme on vakiintunut epätodellisuus ympärillämme tapahtuvasta. Kansalaisemme eivät ymmärrä, kuinka kuolettavan vaarallinen tilamme on!

Tämä ei ole Jumalan maailma vaan suuren pahan vaivaama ihmiset palasiksi repimään valmiiden tiikerien maailma. Winston Churchill lausui, että ihmisen historia on sodan historia. Emme ymmärrä nykyään asianlaitaa, totuus on helpompi sivuuttaa.

Oletko valmis kohtaamaan todellisuuden? Useimmat ihmiset eivät ole. Petoksen sumu pettää maailman. Nykyihmisiä on hämmästyttävän helppo huijata.

Ihmettelen, kuinka moni amerikkalainen tietää, että perustuslaki on maan ylin laki? Samalla lailla kuin kymmenen käskyä on Jumalan ylin laki ja koko Raamatun perusta. Se toimii kauniisti, kun sitä sovelletaan. Radikaalivasemmisto vihaa maan korkeinta lakia.

Barack Obama on arvostellut Yhdysvaltain perustuslakia "negatiivisten vapauksien peruskirjana" ja kuvannut sitä vanhentuneeksi. Liberaalit akateemisissa piireissä, tiedotusvälineissä ja hallituksessa uskovat, että hallintoviranomaisten pitäisi luopua perustuslain asettamista rajoituksista. Amerikan perustajaisät asettivat rajoitukset tyrannian estämiseksi!

Hallitus romuttaa maan peruslakia julistaen: Emme tarvitse vanhaa lakia. Voitte luottaa, että me tiedämme, mikä on oikeus! Moinen järkeily tasoittaa tien tyranneille! Ja jokainen tyranni on paholaisen työväline.

Perustuslain toinen lisäys

Radikaalidemokraattien laiton ajattelutapa paljastuu heidän aseiden valvontaa koskevasta kannastaan. He vihaavat Yhdysvaltain perustuslain toista lisäystä, pyrkivät tuhoamaan perustuslain salliman ampuma-asekanto- ja omistusoikeuden. Joka kerta joukkoampumisen yhteydessä, ennen yhdenkään tosiasian julki tulemista, he alkavat välittömästi ajaa asekieltoa. Monet eivät halua ainoastaan nostaa aseiden ostoikää tai rajoittaa joidenkin asetyyppien myyntiä, vaan heidän päämääränään on kaikkien yksityisomistuksessa olevien aseiden takavarikoiminen, mikä jättäisi heidän itsensä haltuun kaiken olemassa olevan tulivoiman.

Tämä hyökkäys kansalaisten oikeuksia ja oikeusvaltioperiaatetta vastaan on kaatamassa kansakuntamme peruspilareita.

Joulukuun 14. päivänä 2012 Adam Lanza surmasi kaksikymmentä 6–7-vuotiasta lasta Newtownissa, Connecticutissa. Hän kärsi vakavista mielenterveysongelmista. Tämän nuorta tyttöä muistuttavan nuorenmiehen vanhemmat olivat eronneet. Mies asui äitinsä kanssa, eikä isä ollut kuvioissa. Lähes joka kerta tällaisen tragedian taustalta löytyy toimintahäiriöinen perhe. Synnit perheissämme voivat johtaa katastrofaalisiin seuraamuksiin.

Mikä on radikaalivasemmistolaisten poliitikkojen ja tiedotusvälineiden tarjoama ratkaisu? Aseiden kieltäminen.

Tammikuun 16. päivänä 2013 presidentti Obama allekirjoitti 23 asevalvontaa koskevaa presidentillistä tointa. Toimet allekirjoittaessaan hän ympäröi itsensä pikkulapsilla, jotka olivat kirjoittaneet: "Herra presidentti, voisitteko tehdä jotain kouluväkivallalle?” Kuka haluaisi lähteä väittelemään Obaman kanssa lasten ympäröimänä?

Marraskuussa 2015 sen jälkeen, kun amerikkalaisjalkapalloilija Jovan Belcher oli tappanut ensin tyttöystävänsä ja sen jälkeen itsensä, Bob Costas totesi nbc:n nfl-ammattilaisliigan lähetyksessä, että surma olisi jäänyt tapahtumatta, jos Belcherillä ei olisi ollut asetta. Pelin tukimies on niin suurikokoinen, että olisi kyennyt surmaamaan tytön helposti ilman asetta, mutta katse kohdistui pelkästään ampuma-aseisiin.

Olen tietoinen siitä, että nbc esittää television verisimpiä elokuvia. Kanava kehottaa amerikkalaisia hankkiutumaan eroon aseista, mutta miksi emme aloittaisi hankkiutumalla eroon verisistä televisio-ohjelmista? Onko mahdollista, että ohjelmat saattaisivat olla jopa suurempi ongelma?

Obama ja vasemmisto ovat innokkaita rajoittamaan aseita, mutta eivät vaikuta estävän huumekartellien tunkeutumista Yhdysvaltoihin. Fast and Furious -asemyyntiskandaalissa oikeusministeri Eric Holder luovutti kartelleille raskaita aseita, mutta epäonnistui niiden jäljityksessä. Entä Amerikan suurkaupunkien jengien välisten huumesotien lopettaminen? Onnistuiko Obama ehkäisemään kotikaupunkinsa Chicagon maan murhapääkaupungiksi nousemisen?

Radikaalivasemmisto tiedostaa, etteivät rikolliset luovu aseistaan, mutta haluavat poistaa aseet lainkuuliaisilta ihmisiltä.

Miksi Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäys suojaa oikeutta kantaa aseita? Vasemmistolaiset suhtautuvat siihen aivan kuin lisäyksen tarkoituksena olisi peurojen ampuminen.

Metsästys ei ole toisen lisäyksen syy. Lisäyksen pääasiallinen tarkoitus oli suojella kansalaisia hallituksen tyrannialta. Kun maan hallitus päättää omia itselleen vallan, millä puolustat itseäsi, mihin kykenet (vailla Jumalan suojelusta) aseitta tai muita puolustuskeinoja?

Mikseivät radikaaliliberaalit puhu lisäyksen oikeasta taustasta? Lisäys oli aiheellinen perustajaisiemme aikaisessa todellisessa maailmantilassa! Sama pätee nykypäivän todelliseen maailmantilaan, vaikka liberaalit hylkäävät, jopa pilkkaavat, ajatuksen hallituksen liiallisen vallan anastuksen mahdollisuudesta. Älkää puhuko puppua, vallankaappaus ei voi tapahtua milloinkaan!

Emmekö näe vaaratilannetta, jossa lain rajoituksen ulkopuolella oleva hallitus riisuu kansalaiset aseista, katsoo olevansa oikeutettu käyttämään sotilasaseita, vakoilulaitteita ja jopa miehittämättömiä tiedustelulennokkeja oman mielensä mukaan?

Johtajat ovat tietoisia siitä, että yleistä ihmiskunnan historiassa on täynnä hallituksien tyranniaa. Miksi johtajat käyttäytyvät petollisesti? Ajavatko he jonkinlaista taka-ajatusta? Älkäämme olko naiiveja ja ajatelko, ettei sama voisi tapahtua omassa valtiossamme. Esi-isämme eivät olleet naiiveja vaan pyrkivät takaamaan amerikkalaisille vapauden. He tiesivät, että vapauden Jumala tahtoo ihmisten olevan vapaita. He ymmärsivät, että vapaus on Jumalan lahja!

Muistatko, kuinka saavutimme vapautemme? Moni vuodatti verta ja moni kuoli tarjotakseen tänään omaamamme vapaudet. Jos esi-isämme eivät olisi aseistautuneet ja olleet valmiita kohtaamaan kuoleman amerikkalaiskansan puolesta, kansakuntamme olisi tyrannien sortama kuin useimmat muut historian kansakunnat.

"Juutalaisilta on kielletty ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden sekä pistoolien ja puukotusaseiden hankkiminen, hallussapito sekä kantaminen. Kaikki aseet ja ampumatarvikkeet on luovutettava välittömästi paikalliselle poliisiviranomaiselle. Joko tahallinen tai huolimaton määräyksen rikkominen johtaa vankeus- ja sakkorangaistukseen."

Edellinen on Adolf Hitlerin vuonna 1938, juuri ennen toista maailmansotaa, allekirjoittama toimeenpanomääräys. Hitler riisui juutalaiset aseista kyetäkseen valvomaan, kokoamaan ja heidät eliminoidakseen.

Joukkoampuminen on sairaalloinen toimi. Vielä sairaalloisemmalta tuntuu, että toimen takana on tyrannimainen poliittinen ideologia! Perustuslakia kiertävät presidentilliset määräykset ja lain sivuuttava presidentti, joka toimii, kuinka itse tahtoo, on kuvottavaa katseltavaa! Katson kauhun vallassa, kuinka Yhdysvaltain presidentti toimii muinaisen Antiokhoksen lailla.

Perustuslain sivuuttaminen

Koko Obaman presidenttikauden hänen hallituksensa pakotti ajan myötä yhä julkeammin kansalaisille oman tahtonsa.

Vuonna 2010 presidentti allekirjoitti terveydenhuoltosuunnitelmansa laiksi, vaikka suurin osa kansasta vastusti sitä. Yksikään republikaani ei äänestänyt lain puolesta ja korkein oikeus jäi yhden äänen päähän sen kumoamisesta. Vaikka hallinto oli luvannut toimia avoimesti, se teki kaikki päätöksensä suljettujen ovien takana vakuuttaen kansalaisille: "Älkää huolehtiko, me hoidamme asian. Me tiedämme, mikä on teille hyväksi.” He eivät tiedä, mikä meille on hyväksi. Lakiesitys loi paljon enemmän ongelmia kuin mitä sen oli määrä ratkaista. Nämä johtajat eivät myönnä milloinkaan, että tekevät virheitä, eivät pyydä milloinkaan anteeksi, eivät luovuta milloinkaan omimaansa valtaa takaisin.

Vuonna 2011 presidentti Obama käynnisti kongressia kuulematta laittoman sotilaallisen hyökkäyksen Libyaan. Eräs valtuutetuista kommentoi, että yksipuolisesti maan sotilaallista miekkaa käyttänyt presidentti käytännössä "neutraloi" lainsäädännön. Eräs toinen kutsui tointa "perustuslakiamme vastaiseksi loukkaukseksi". Hyökkäystoimen jälkeen Libya liittoutui entistä tiiviimmin Iraniin, maailman suurimpaan terrorismin tukijavaltioon. Oliko presidentin päätöksen lopputulos onnistunut?

Presidentti Obama määräsi liittovaltion virastoja lakkaamaan tiettyjen maahanmuuttolakien täytäntöönpanon. Vuonna 2014 hän allekirjoitti asiaa läpi kongressin käyttämättä monia maahanmuuttoa koskevia presidentillisiä toimia, joilla myönnettiin lähes 5 miljoonalle laittomalle maahanmuuttajalle jonkinasteinen armahdus. Tuomioistuimet päättivät myöhemmin, että toimi oli perustuslain vastainen. Tehdyt päätökset heikensivät Yhdysvaltain kansalaisuuden merkitystä ja muuttivat pysyvästi sen väestörakennetta. Kuten tiedämme, vasemmistolaiset leimaavat kaikki tointa juhlimattomat rasisteiksi.

Edelliset esimerkit ovat vain pieni osa Barack Obaman sääntörikkomuksista, virkavallan ylittämisestä, perustuslaillisen vallan tarkistusprosessin kiertämisestä ja oikeusvaltioperiaatteiden murtamisesta. Rikkomukset muistuttavat vanhaa tarua sammakosta kattilassa: Kun vesi lämpiää hitaasti, sammakko kiehuu tajuamatta kuoliaaksi.

Barack Obama rohkaisi hallituksessa laittomuuden kulttuuria. Monet virkamiehet alkoivat toimia yhä rohkeammin, minkä kokivat oikeaksi, laista piittaamatta ja jopa lakia uhmaten.

Ei ole vaikeaa tarkastella tapahtumia kasvavina askeleina kohta laittomuutta, joka horjutti ja kaatoi vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksen.

Cass Sunstein oli Obaman ensimmäisellä presidenttikaudella hyvin vaikutusvaltaisessa virka-asemassa tietosääntelyä vastaavan viraston johdossa. Sunstein kirjoittaa yhdessä kirjassaan, että Yhdysvallat toimisi paljon paremmin, jos se korvaisi demokratian teknokratialla – eli korkeasti koulutetun teknokraattieliittijoukon hallinnolla. Hänen mukaansa asiat ovat liian monimutkaisia useimpien ihmisten ymmärrykselle. Eräs kongressiedustaja kommentoi Sunsteinin katsantokantaa: "Tämä uskomus on levinnyt koko hallintoon."

Millainen moinen hallitus olisi? Amerikan perustajaisät jakoivat vallan eri hallintohaaroihin tehden johtajista tilivelvollisia kansalle. Toivotko, että maatamme johtaisi muutama vaikutusvaltainen, Sunsteinin ja Obamaa ympäröivien radikaalien tavoin ajatteleva, vailla vastuuta toimiva teknokraatti? Juuri tällaista hallintomuotoa Joosef Stalin käytti! Stalin toimitti noin 30 miljoonan kansalaisensa puhdistuksen ja murhan! Hitlerin näyttää kesyltä Staliniin verrattuna. Tällaisen hallitus saattaa päätyä samaan.

Moiset virkamiehet väittävät, että voimme luottaa heihin vallan käytössä. Totuus on, että paholaiseen ei pidä luottaa lainkaan – mikä on asian ydin.

Sotavoimat hyökkäyksen alaisena

Tapa, jolla presidentti Obama heikensi oikeusvaltioperiaatetta ja jopa poliisitoimintaa sekä lainvalvontaa, paljasti hänen laittomat tavoitteensa. Näiden pyrkimyksien toinen vaarallisen pahaenteinen, huomiota vaille jäänyt Obaman toimi oli Amerikan sotilaallisen johtoportaan perkaaminen.

Viiden ensimmäisen virkavuotensa aikana presidentti Obama työnsi lähes 200 kenraalia ja monia muita korkea-arvoisia upseereita virka-asemistaan. Käytännössä hän putki ja istutti uuden asevoimiemme johdon. Miksi?

Useat eläkkeellä olevat kenraalit tiesivät takuulla, mistä oli kyse. Presidentit vaihtavat useasti osan sotilashenkilöstön johtohenkilöistä, mutta miehet kutsuivat Obaman toimia "puhdistukseksi". Eläkkeellä oleva armeijan kenraalimajuri Patrick Brady kommentoi: "Ei ole epäilystäkään siitä, että hänen aikomuksenaan on heikentää armeijan asemaa." Eläkkeellä oleva laivaston kapteeni Joseph John esitti: "Yhdysvaltain asevoimat ovat olleet viiden vuoden ajan armottoman hyökkäyksen alaisena Oval Officen presidentin viran haltijan toimesta" (World Net Daily, 4.11.2013). Eläkkeellä oleva armeijan kenraalimajuri Paul Vallely kertoi Investor's Business Daily -lehdelle, että Obama "tarkoituksellisesti heikentää ja leikkaa armeijaamme, Pentagonia sekä kutistaa meitä suurvaltana, ja kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä tai puhuvat asiasta, puhdistetaan" (29. lokakuuta 2013). Kyllä vain, tämä oli Obaman varsinainen tavoite!

Presidentti Obama on heikentänyt Yhdysvaltain asevoimia monin tavoin: hän on leikannut puolustusbudjettia, vähentänyt maailmanlaajuisia komennuksia, asettanut identiteettipolitiikan ja diversiteettikiintiöt sodankäyntikyvyn edelle. Johtajien likvidointi oli kuitenkin kenties kaikkein kuolettavin keino.

vaikka asevoimat olisi kuinka voimallinen, runsaslukuinen tai kehittynyt tahansa, se ei saa mitään aikaan vailla vahvaa johtoa.

Henkilöt, jotka Obama nosti komentajiksi, asettivat etusijalle poliittisen korrektiuden, rotu- ja sukupuoli-identiteetin ja muita mieltä kuohuttavia, Amerikan puolustuskykyä heikentäviä asioita. Komentajat kannattivat Obaman päätöstä sallia transseksuaalien pääsy armeijaan. He suuntasivat resursseja radikaalivasemmistolaisten aatteiden edistämiselle ulkomailla, sen sijaan että olisivat suojelleet Yhdysvaltain etuja ja varmistaneet maapallon kansojen turvallisuuden.

Komentajien tavoitteena ei ollut kouluttaa sotilaita, jotka rakastaisivat isänmaata, taistelisivat ja jopa kuolisivat sen puolesta. Uudet johtajat kouluttivat sotilaita useasti vihaamaan isänmaataan!

Toimilla ei pyritty pelkästään "muuttamaan Yhdysvallat perusteellisesti" vaan tuhoamaan se perusteellisesti.

Kun Donald Trump nousi presidentiksi, hän pyrki palauttamaan Yhdysvaltain sotilaallisen voiman, mutta pettyi monen alaisuudessaan toimivan johtajan tasoon.

Seuraava presidentti Joe Biden jatkoi välittömästi Obaman aikakauden hullutusta. Biden käski upseereita keskittymään "rasismin" ja "äärioikeistolaisuuden" kitkemiseen riveistä. Hänen hallintonsa tarjosi sotilaille "ilmaisia sukupuolenkorjausleikkauksia", ikään kuin toimi tekisi heistä parempia sotilaita. Merimiesten ja sotilaiden lukulistoille nimettiin amerikkalaisvastaisiin ajatuksiin indoktrinoivia kirjoja. Kun eräs everstiluutnantti paljasti vuonna 2021 kirjassan, miten marxilaisuus oli levinnyt sotilaseliitin parissa, hänet erotettiin välittömästi. Aikaisemmat sotilassukupolvet uhrasivat henkensä pysäyttääkseen ideologian, jota nykyinen sotilassukupolvi oppii sotilasakatemioissamme!

Amerikan johtajien joukkoja heikentävillä päätöksillä on kuolettava seuraamus. Mitä tapahtuu, kun sotilaskomentaja omistautuu radikaalien aatteiden edistämiseen suuremmin kuin maanpuolustukseen? Mitä tapahtuu, kun johtaja ei usko edustamansa kansakunnan ihanteisiin?

Tila täyttää dramaattisesti Jesajan kirjan 3:1–3 profetian, jossa Jumala kertoo kiroavansa Amerikan poistamalla "sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman, viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen” sekä muut tehokkaat johtajat. Mihin suuntaan matkaamme vailla vahvaa, kunniallista, lakia noudattavaa johtajuutta?

Skandaali toisensa jälkeen

Yksi presidentti Obaman viimeisistä virallisista toimista oli myöntää armahdus marxilaiseen terroristijärjestöön kuuluvalle Oscar López Riveralle. Konservatiivisen Federalist-verkkolehden päätoimittaja Ben Domenech kirjoitti Substack -uutislehden sivustolla, että López "värväsi ja koulutti pienikokoisen terroristiarmeijan murhaamaan amerikkalaisia maanmiehiään. Hän rakensi pommitehtaita. Hän opetti nuorille ja vaikutuksille alttiille ihmisille, miten koota tappavia ja silpovia laitteita… Kun hänet asetettiin syytteeseen, hän myönsi tehneensä kaiken, mistä häntä syytettiin – vailla katumuksentuntoa." Toimista huolimatta Obama päätti armahtaa miehen.

Tämä on tyypillistä Antiokhoksen työtä. Lainvastaista toimintaa, joka vapauttaa vihan ja väkivallan voimat. Kaataa totuuden maahan. Naamioituu armoksi ja ystävällisyydeksi.

Moinen mies Yhdysvaltain johdossa sai aikaan katkeran kurjuuden. Miehen ja hänen hallintonsa skandaalimaiset teot ovat lukuisia. Tässä on pelkkä lyhyt luettelo hänen saavutuksistaan:

  • Kieltäytyminen paljastamasta kampanjan ulkomaisia rahoittajia.

  • Pikainen politiikan homoseksuaalien "avioliitoista" kääntäminen

  • Asetusten noudattamatta jättäminen

  • Alijäämän kaksinkertaistaminen

  • Valtionvelan suuremmaksi kuin 42 edellistä presidenttiä yhteensä nostaminen

  • Keskivertoamerikkalaisten varallisuuden vähentäminen

  • Ruokakuponkien ja sosiaaliturvan massiivinen laajentaminen

  • Salaisia sähköpostitilejä käyttävä hallinnon henkilöstö ja virastot

  • Miljoonien julkisten hankintasopimusten kanavoiminen kätyreille

  • Oikeusministeriön järjestämät rasistiset mielenosoitukset

  • Ulkoministeriön kautta muille maille seksuaalisen perversion tyrkyttäminen

  • Toimittajien, kongressin jäsenten ja tavallisten amerikkalaisten joukkovakoilu

  • Valkoisen talon henkilökunta prostituutioskandaalissa Kolumbiassa

  • Hillary Clintonin sähköposteja koskevaan FBI:n tutkintaan puuttuminen

  • Veteraaniasioiden skandaali ja sen peittely

  • Ympäristönsuojeluviraston, sosiaaliturvahallinnon ja muiden liittovaltion virastojen mittavat ase- ja ampumaostot

  • Kiinan kommunistijärjestelmän ylistäminen

  • Korruptoitunut autoteollisuuden pelastuspaketti

  • Tiedonvälitysvapautta koskevista pyynnöistä 77 prosentin hylkääminen

  • 36 miljoonan dollarin oikeuskanteet tietojen salassa pitämiseksi

  • Transsukupuolisten julkisen tunnistuksen edistäminen

  • Massiiviset maatonttikaappaukset

  • Israelin entisen pääministerin Benjamin Netanjahun vakoilu

  • Israelin painostus Iranin ydinohjelmaiskun hylkäämiseksi

  • Uuden start-aserajoitussopimuksen allekirjoittaminen, joka vahvisti Venäjää ja heikensi Yhdysvaltoja (jota Venäjä sittemmin rikkoi vailla näkyviä seuraamuksia).

  • Irakista pois vetäytyminen ja tien Islamilaisen valtion terrorihallinnolle raivaaminen

  • Clinton-säätiötä koskevan tutkimuksen pysäyttäminen

  • Taloudelliset helpotukset Valkoisen talon henkilökunnalle ja liittolaisille

  • Uskonnollisten ryhmien velvoitus maksaa aborttilääkkeistä

  • Solyndra-aurinkopanelien ja muiden elvytystoimien epäonnistuminen

  • Osavaltioiden ja muiden laintoimialueiden haastaminen oikeuteen lainvalvonnan noudattamisesta

  • Tiettyihin vaaleihin puuttuminen ja niiden mahdollinen hakkerointi.

  • Viiden Guantanamo Bay terroristin vapauttaminen islamisti Bowe Bergdahlin vastineeksi

  • Oikeusministeriön kieltäytyminen tuomioistuimen määräyksistä

  • Israelilaistuotteiden boikottia tukeva ulkoministeriö

  • Netanjahun vastaisen poliittisen kampanjan rahoittaminen

  • Israelin siirtokuntia vastustavan Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselman laatimisessa avustaminen.

  • Israelin pettäminen YK:n turvallisuusneuvostossa

Amerikkalaisten olisi pitänyt nostaa kova metakka näistä! Miksei media, ei edes "konservatiivinen" media, paljastanut Obaman laittomia ja tuhoisia toimia? Osalta puuttui rohkeus puolustaa perustuslaillista tasavaltaamme, Monet korruptoituneet hyväksyvät ja tukevat presidentin myrkyllisen antiamerikkalaisuuden.

Jostain kumman syystä yksikään ei noussut vastustamaan Barack Obamaa.

Kommunistinen soluttautuminen

Herbert W. Armstrong kiteytti vuonna 1956 kommunismin nousevan uhan Yhdysvalloissa propagandasta, soluttautumisesta, kumouksellisuudesta ja demoralisaatiosta koostuvaksi "psykologiseksi sodankäynniksi". Kyseessä on mieliämme ja moraalisia ja hengellisiä arvojamme, ei niinkään ruumistamme ja maallista omaisuuttamme, vastaan hyökkäävä sodankäynti."

H. Armstrong kertoi, että Raamatun profetiat kuvaavat tätä sodankäyntiä. "Kyseessä on sodankäynti, jota joko emme ymmärrä tai jonka haasteesta emme selviydy", hän kirjoitti. "Se pyrkii kaikin mahdollisin pahoin keinoin heikentämään meitä sisältäpäin, heikentämään voimamme, vääristämään moraalimme, sabotoimaan koulutusjärjestelmämme, romuttamaan yhteiskuntarakenteemme, tuhoamaan hengellisen ja uskonnollisen elämämme, heikentämään teollisen ja taloudellisen voimaamme, demoralisoimaan asevoimamme ja lopulta, moisen soluttautumisen jälkeen, kaatamaan hallituksemme voimalla ja väkivallalla!"

Mieti lausumaa vakavasti. Tarkkaa nykyistä Amerikkaa. Onko kommunistien tavoite toteutunut? Kansakuntamme on moraalisesti ja hengellisesti saastainen. Johdamme pornografiassa. Edistämme samaa sukupuolta olevien "avioliittoa" sekä transsukupuolisuutta ja painostamme muita kansoja omaksumaan arvomme. Jumala kirjaa, että olemme unohtaneet, miten hävetä! (Jer. 6:15; 8:12). Uskonto, missä uskontoa edes harjoitetaan, muistuttaa ennemmin hyvää oloa kohottavaa itseapua kuin Jumalan tottelemista ja Raamatun mukaan elämistä (Matt. 4:4). Koulutusjärjestelmämme tuottaa miljoonia Yhdysvaltoja vihaavia, kommunismia rakastavia, tietämättömiä opiskelijoita. Miljoonat amerikkalaiset ovat riippuvaisia hyvinvointivaltiosta, joka orjuuttaa ihmiset hallituksen ja oman ihmisluontonsa alaiseksi. Valtionvelkamme on yli 30 biljoonaa dollaria. Armeijamme on voimallinen, mutta sitä johtavat heikot, "woke" -johtajat. Jopa tavallisten amerikkalaisten keskuudessa ylpeytemme vallastamme on murtunut (3. Moos. 26:19).

H. Armstrongin varoittama kommunistien soluttautuminen on käynyt toteen. En osaa sanoa, missä määrin kommunistit olivat siihen osallisia, tai toteuttiko Obama kommunistien suunnitelmaa (vaikka löytyy siihen viittaavia todisteita).

Mutta ole tietoinen paholaisesta! Ja tiedän, että paholainen tekee kaikkensa hukuttaakseen Amerikan Yhdysvallat.

Olen henkilökohtaisesti saanut todistaa, kuinka paholainen kaatoi Jumalan seurakunnan huipulla olevan miehen, Antiokhoksen kautta. Olen myös saanut seurata, kuinka Yhdysvaltain hallitusta johtava mies, joka ilmoitti tavoitteekseen muuttaa kansakunnan perusteellisesti, on heikentänyt askel askeleelta kansakuntaamme, nopeuttaen Raamatun kaikkein pelottavimpien profetioiden täyttymistä! Tiedän, että paholainen, lakia vihaava valehtelija, on tämän kaiken takana.

Löytyy selvä syy, miksi amerikkalaiset ovat paiskanneet perustuslain maan tasalle ja rohkaistuneet laittomuuteen avioliitoissaan, hallituksessaan ja politiikassaan muita kansoja kohtaan. Pahin lähde juontaa juurensa siihen, että saatana ja miljoonat demonit on heitetty alas ja rajoitettu maan päälle (Ilm. 12:9; ks. liite B). Toimella on hämmästyttävä, mykistävä ero tapahtumiin ympärillämme.

Moni pilkkaa ajatusta paholaisen olemassaolosta – paholaisen raastaessa ihmisiä! He eivät tunne Jumalaa eivätkä saatanaa, miksi ongelmat pahenevat.

'Rikkomuksen vuoksi'

Herää ilmeinen kysymys, miksi Jumala salli karmean tapahtuman Yhdysvalloissa? Vastaus löytyy Danielin kirjan luvun 8 jakeista 10–12.

Kuten jo selitin, jakeet kuvaavat saatanan johtamaa, Jumalan seurakunnassa tuhoa tekevää demoniarmeijaa. Huomaa, että jakeissa ilmoitetaan, että tämä tapahtui "synnin tähden" (alkuteksti, Biblia 1776). Toisin sanoen ihmisten synnit avasivat saatanalle oven. Saatana astui suoraan sisälle pyhäkköön, toimi huipulla olevien johtajien kautta ja heitti totuuden maahan. Näin saatana tuhosi Jumalan seurakunnan. Se tapahtui silmieni edessä.

Ihmiset eivät voi saada aikaan tällaista tuhoa, se voi tapahtua ainoastaan huipulta käsin.

Nyt saatana mahtavine demoniarmeijoineen tuhoaa samaa tapaa käyttäen lopunajan Israelin supervallan. Arvot, jotka tekivät Amerikasta mahtavan, heitetään maan tasalle – yläportaalta käsin.

Miksi? Monet sivuuttavat tai hylkäävät syyn, "synnin tähden", koska kansan keskuudessa on niin paljon syntiä. ongelma ei ole pelkästään yhdestä huipulla toimivasta, laittoman hengen omaavasta miehestä. Mies ei olisi kyennyt koskaan nousemaan valtaan, ellei koko kansakunnan parissa olisi vallinnut massiivinen lainrikkomuskriisi! Kansamme on kaikentyyppisten syntien kyllästämä – ja ylpeilee synnistään!

Laittomuudella on seuraamuksensa. Raamattu ilmoittaa tämän selkeän periaatteen kannesta kanteen, joten tiedämme, miksi Jumala rankaisee meitä tuhoisalla kirouksella. Monet rukoilevat Jumalan suojelua saatanalliselta hyökkäykseltä, mutta rukouksiin ei vastata – syntiemme vuoksi.

Jesaja profetoi nykypäivän kansastamme: "Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois (poikkesivat takaperin, Biblia 1997)" (Jes. 1:4).

Tämä kansakunta on saanut vastaanottaa lukuisten vuosien ajan moninaisia siunauksia, mutta tilanne on muuttumassa nopeaa tahtia, ja Jumala varoittaa meitä, että tilanne on vajoamassa ennen kuvittelemattoman pahaksi!

Huomaa jakeen 7 profetia: "Teidän maanne on autiona, teidän kaupunkinne ovat tulella poltetut; teidän peltojanne syövät muukalaiset silmäinne edessä; ne ovat autioina niinkuin ainakin muukalaisten hävittämät." Jakeessa puhutaan massiivisista rotusodista, jotka nielaisevat kaupunkimme! Amerikan kaupungit palavat tulessa.

Tässä on lakiin kohdistuvan hyökkäyksen lopputulos. Älkäämme jääkö saatanan juonista tietämättömiksi. Voimme nähdä saatanan sormenjäljet joka puolella nykytapahtumissa.

Ratkaisu ongelmiin on saatanallisen laittomuuden hylkääminen; totuuden korottaminen ja totuuden maahan heittämisestä kieltäytyminen.

Jo perustuslain ja maan lakien kunnioittaminen ja noudattaminen pysäyttäisi taantuman ja poistaisi monet Amerikan ongelmat. Todellinen, kestävä elpyminen ja edistys tapahtuu kuitenkin vain parannuksen kääntymyksessä Jumalan puoleen (Hes. 33:11). Meidän on palattava kunnioittamaan ja noudattamaan Jumalan lakia.

Jatkuu: Tahdon palvominen.


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?