Tilaa ilmainen uutiskirje

Näkymätön hyökkääjä

iStock.com/CactuSoup, Melissa Barreiro/Pasuuna

Näkymätön hyökkääjä

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Johdanto)

Gerald Flurry on laajentanut huomattavasti kirjaansa Amerikka hyökkäyksen alaisena 2013. Tässä uuden kirjan johdanto. Voit lukea käännöksen edistymistä suomeksi sivulta Pasuuna.com.

Ihmiset ihmettelevät kaikkialla maailmassa: Mitä Amerikan Yhdysvalloille on tapahtunut? 

Muutamassa vuodessa ihmiskunnan historian vauraimmasta, voimallisimmasta, vaikutusvaltaisimmasta kansakunnasta on tullut vaarallisen radikalisoitunut, jakautunut ja heikko. Amerikka on vajonnut pikaista tahtia poliittisen toimintahäiriön, sosiaalisen jakautumisen, taloudellisen ahdingon, oikeudellisen ja lainsäädännöllisen kompromissin sekä katastrofaalisen moraalisen rappion tilaan. Kansakunta, jota Abraham Lincoln kutsui "maapallon viimeiseksi parhaaksi toivoksi", hänen varoituksensa mukaisesti ”kuolee itsemurhan kautta".

Miksi näin? Miksi jokaisen historiallisen, maantieteellisen, kulttuurisen, taloudellisen ja sotilaallisen edun omaava kansakunta tuhoaa itseään?  

Tämä kirja, toisin kuin mikään toinen, paljastaa perimmäisen syyn. Valtaosa amerikkalaisista sekä muun maailman kansalaisista ei kykene näkemään tätä perimmäistä syytä.

Yhdysvallat kulkee kohti itsemurhaa tiettyjen vaikutusvaltaisten, hallituksessa sekä yhteiskunnassa toimivien ihmiskäsien kautta sabotoiden aktiivisen määrätietoisesti tätä erityistä kansakuntaa sisältäpäin. Nämä radikaalieliitit ovat pikaisen perusteellisesti muuttaneet amerikkalaisen politiikan, hallinnon, diplomatian, poliisitoimen, moraalin, rotuasiat, sukupuolta koskevat asiat, perinteet ja kulttuurin. 

Amerikan romahdus on järkyttävä, tuskallinen ja historiallinen, koska kansakunnan omat johtajat hyökkäävät kansakunnan kimppuun.

Tb Fi

Miten selität tilan? Sinun on kyettävä selittämään. Kun Amerikka kaatuu, uudet pelottavat voimat täyttävät tyhjiön. Venäjän, Kiinan ja Iranin kaltaiset yksinvaltiaat nousevat valtaan. Amerikan itsetuho on jo horjuttanut maailman tasapainoa, lisännyt kaikkia kansoja uhkaavia vaaroja – ja lisää edelleen paljon pahemmaksi.

Tämä kirja paljastaa sinulle kriisin todellisen lähteen. 

Raamatun ennustus Amerikan nykytapahtumista kuvaa maan tilaa "katkeraksi kurjuudeksi". Kädessäsi on ainoa kirja, joka paljastaa kurjuuden aiheuttajan.

Raamattu ennustaa, että Jumala pelastaa Amerikan ahdingosta, tietyllä tavalla tietyn miehen kautta. Saat ennakkotiedon, kuinka Jumala lievittää kohta maan katkeraa kurjuutta ja tarjoaa sille viimeisen tilaisuuden selviytyä hengissä.

Toivon totuuksien ymmärtäminen Amerikkaa koettelevien myrskynpuuskien keskellä tarjoaa korvaamattoman perspektiivin. Kun näet syyn, kykenet havaitsemaan todelliset ratkaisut – ja aidon toivon Amerikan tulevaisuudesta. 

Amerikan "hurmaantunut" lehdistö

Hengellistä ulottuvuutta ei ole helppo ymmärtää. Vaikka emme kykene näkemään sitä silmillämme, voimme todeta käytännössä sen vaikutuksen.

Esimerkkinä vuoden 2013 hämmästyttävä ilmiö, samana vuonna jona kirjoitin Amerikka hyökkäyksen alaisena 36-sivuisen alkuperäiskirjaseni. Ilmiö esittää elävästi Amerikan kriisin näkymättömän lähteen. Tapahtumat ovat todistaneet sittemmin kirjaseni todenperäisyyden, mikä johti laajentamaan sen sanoman nykyisen kirjan laajuuteen.

Kirjassaan Panic 2012: The Sublime and Terrifying Inside Story of Obama's Final Campaign (Paniikki 2012: Obaman viimeisen kampanjan hämmästyttävän kauhistuttava sisäpiiritarina)kirjailija Michael Hastings kuvaa Barack Obaman kiehtovaa vaikutusta toisen presidenttikampanjan aikaisiin toimittajiin. Hastings kuvasi msnbc:n Martin Bashirille: "Obaman läsnäolo vaikuttaa jopa lehdistöön – jopa häntä päivittäin seuraaviin ihmisiin. Hänen lähellään he menettävät joskus jopa mielensä. He alkavat käyttäytyä epäkypsän amatöörimäisesti, ja  HURMAANTUVAT" (oma korostukseni läpi kirjan). 

Miksi moinen käytös? Toimittajien hurmaantuminen ja epävarmojen teinien tavoin poliitikon seurassa käyttäytyminen ei ole normaalia. En ole todistanut amerikkalaispolitiikassa mitään vastaavaa!

Kuvaus on tuomitseva syytös tiedotusvälineitämme vastaan. Toimittajilla on tärkeä vastuu selvittää totuus ja tiedottaa siitä yleisölle, mutta Obaman kohdalla he uutisoivat rutiininomaisesti yksinomaan mielistelevästi. Valtavirran tiedotusvälineet olivat käytännöllisesti katsoen lumoutuneita. Vielä tänäkin päivänä moni toimittaja mainostaa miehen todistetusti vääriä lausumia ne todeksi hyväksyen.

Hastings itse myönsi käyttäytyneensä samalla tavalla, kun sai tilaisuuden haastatella Obamaa. "Esitinkö tinkimättömiä kysymyksiä? En esittänyt", myöntäen hymyillen esittäneensä "pehmoisia" kysymyksiä. Kun Bashirilta kysyttiin, hurmaantuiko hän itse Obaman seurassa, hän myhähti "Kyllä – täysin!"

Toimittajan mielestä käytös oli hauskaa. Oliko se hauskaa? Toimittajien hurmaava käyttäytyminen Barack Obaman kaltaisen poliitikon kohdalla on monumentaalinen katastrofi!

Pohdi totisesti Hastingsin (joka kuoli muutaman kuukauden päästä) paljastusta, joka on voimallinen todiste Amerikkaa vaivaavasta ydinongelmasta – ongelmasta, joka on sittemmin muuttunut huomattavasti pahemmaksi. Koska media hurmaantui presidentti Obaman takia, Obamaa ei pidetty missään vaiheessa vastuullisena. Hän kykeni kahmimaan valtavan vallan, tekemään käytännössä mitä tahansa tahtoi. Tiedotusvälineet eivät tahtoneet haastaa Obamaa.

Toimittajat eivät toimittaneet työvastuutaan edes Obaman ensimmäisen presidentinvaalikampanjan aikana vuonna 2008. Vaikka kisaa maan vaikutusvaltaisimmasta virasta käytiin historiamme ratkaisevana aikana, monet Obaman vaarallisista uskomuksista eivät olleet yleisön tiedossa ennen äänestyspäivää. Miksi eivät? Tunnetut uutistoimittajat Tom Brokaw ja Charlie Rose myönsivät vain päiviä ennen vaaleja, että lehdistö oli jättänyt Barack Obaman seulomatta. He jättivät Obaman taustan perin pohjin tarkistamatta ja arvioimatta.He tarjosivat vapaat kädet sivuuttaen syvällisesti huolestuttavat todisteet Obaman radikaalijuurista – jotka tämä kirja esittää. 

Vuoden 2008 vaali-iltana msnbc-kanavan Chris Matthews esitti: "Tunne, jonka useimmat ihmiset saavat kuullessaan Barack Obaman puhuvan on... jännitys nousee selkärangassa." Mitä tapahtuu, kun lehdistö lumoutuu samalla tavalla? Löytyykö vaarallisempaa? Vailla vapaata, totuudenmukaista mediaa tasavalta ei voi selviydy hengissä!

Koska toimittajat hurmaantuivat ja välttelivät tinkimättömien kysymysten esittämistä, ja koska he tekivät Barack Obamasta sankarinmies nousi maan korkeimpaan virkaan – kaksi kertaa

Sinun täytyy nähdä, että liikkeellä oli vaarallinen henki. Moisen selittämättömän käytöksen takana on voimallinen hengellinen voima, joka on vahvistunut huomattavasti.

'Tämän maailman Jumala'

Pahuuden maailmassa lisääntyessä havaintoni on, että yhä useampi toimittaja on alkanut pohtia ihmiselämän hengellistä ulottuvuutta. Osa todistaa avoimesti Jumalan olemassaolon. Jotkut esittävät jopa paholainen vaikuttavan amerikkalaispolitiikkaan, mutta eivät todennäköisesti ymmärrä, kuinka oikeassa he ovat.

Uskon, että valtaosa pilkkaa seuraavaa, totista, lausumaani, joka on täysin todistettavissa Raamatusta.

2. Kor. 4:4 kutsuu saatanaa, paholaista, "tämän maailman jumalaksi", mutta mitä ilmaisu tarkoittaa? Se tarkoittaa, että koska saatana on tämän maailman jumalahän hallitsee – ja ettämaailman ihmiset palvovat häntä! Se tarkoittaa, että tämä paha henkiolento omaa pelottavan suuren vallan – jota on vaikea edes kuvitella. Väittämä saattaa kuulostaa äärimmäiseltä, mutta eikö tänä hämmentävänä, äärimmäisenä aikana olisi aika harkita sitä? Vaakalaudalla on paljon; Amerikan sekä oman henkilökohtaisen elämäsi kohdalla.

Raamatun esittämä totuus selittää maailman pahuuden. Tehtäväsi on todistaa tämä ratkaiseva, tähdellinen totuus. (Edesmennyt kasvattaja ja teologi Herbert W. Armstrong esittää teoksessaanIkuisten aikojen salaisuus perusteellisen raamatullisen selityksen asiasta. Tilaa teos ilmaiseksi).

Yksi Raamatun merkittävin paholaisen vallan laajuutta kuvaava kohta löytyy Ilmestyskirjasta. Ilmestyskirjan luvussa 12 kuvataan taivaassa käytyä sotaa, jossa mahtavat enkeliolennot taistelivat paholaista ja tämän miljoonia demoneja vastaan. Tuon hengellisen sodan lopputulos oli: "Ja lohikäärme [saatana] ja hänen enkelinsä [langenneet enkelit – demonit], sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa" (jakeet 7–9).

Huomaa: Jae 9 paljastaa, että saatana villitsee, tai paremmin käännettynä viettelee, pettää koko maan piirin – kaikki maapallon asukkaat! Raamattu kertoo, että saatanan petos vaikuttaa kaikkeen koulutukseen, uskontoon, politiikkaan, tieteeseen – kaikkeen maailmassa.

Ef. 2:2 kuvaa saatanan olevan "ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa". Paholainen lietsoo ihmisten tunteita, mielialoja ja asenteita. Kun henkilö omaksuu negatiivisen tai pahan asenteen, saatana kykenee vaikuttamaan entistä enemmän. Saatanalla on valta vaikuttaa vääriin tunteisiin, joiden kautta hän on kyennyt pettämään koko maailman! Ihmiset eivät ymmärrä Jumalan sanaa – heiltä puuttuu hengellinen syvyys – miksi he reagoivat tunnetiloillaan, ja saatana pettää heidät.

Ilm. 12:9 on myös lopunajan profetia. Ilmestyskirja asettaa kaikki profetiat aikajärjestykseen, mikä tarkoittaa, että saamme tietää, milloin profetiat täyttyvät. Ilman Ilmestyskirjaa et ymmärrä Raamatun profetioita.

Jae paljastaa, että saatana ja langenneet enkelit – miljoonat demonit – ajettiin ulos taivaasta ja heitettiin alas maan päälle, ja että he ovat parhaillaan vangittuina maapallolla! Koskaan aikaisemmin maailma ei ole ollut yhtä määrin demoneja täynnä. Katso ympärillesi: Joka suuntaan leviävään pahuuteen löytyy lähde, jonka jakeen profetia paljastaa.

Miksi saatana hyökkää Amerikkaa vastaan

Elämme nyt lyhyttä ajanjaksoa, jona saatana on täynnä pahinta vihaansa. Ilm. 12:12 osoittaa, että saatana on raivoissaan, koska hän tietää, että hänen aikansa hallita maapallolla on lähes ohi. Lyhyellä aikavälillä tämä on suru-uutinen, mutta pitkällä aikavälillä mitä ihanin uutinen!

Keskityn tässä kirjassa saatanan hyökkäykseen Amerikkaa vastaan, ja paljastan, kuinka hän toimii ihmisten kautta – erityisesti yhden ihmisen kautta.

Miksi paholainen on omistautunut hyökkäämään tätä yhtä kansakuntaa vastaan? Vastaus on paljastava, syvällinen, jopa innoittava.

Amerikan Yhdysvallat on ollut suurimman osan viime vuosisataa maailman mahtavin valtio. Se nousi johtoasemaansa seuraten Britanniaa, edeltävän vuosisadan historian suurinta imperiumia. Nämä kaksi valtakuntaa ovat omanneet ainutlaatuisen historiallisen aseman; Ennennäkemättömän vaurauden ja vaikutusvallan, joita ne ovat käyttäneet monia miljardeja ihmisiä hyödyttävällä tavalla. 

Kansakunnillamme on tapana ottaa kunnia suurenmoisesta menestyksestään. Totuus kuuluu kuitenkin, että Jumala antoi meille vertaansa vailla olevat siunauksemme. 

Tiedätkö miksi? Ei vanhurskautemme takia eikä koska olisimme ansainneet siunaukset. Hämmästyttävä tosiasia on, että Jumala antoi siunaukset täyttääkseen vuosituhansia sittenantamansa lupaukset – Raamattuun kirjatut lupaukset.

Kyllä vain, kahden kansan historia juontaa juurensa Raamatun sivuille! Voit todistaa myös tämän totuuden.

Tässä vielä yksi totuus, jonka voit todistaa: Suurin osa Raamatun profetioista on tarkoitettu lopunaikaa varten. Esimerkkinä profeetta Daniel, joka ei ymmärtänyt kirjaamaansa. Danielin käskettiin säilyttää viesti, kunnes se avattaisiin "lopun aikana" (Dan. 12:4,8–9). Myös profeetta Jesaja tiesi, että hänen sanomansa oli tarkoitettu kauaksi hänen aikaansa jälkeen. Jumala käski Jesajaa: "Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin [tarkoittaa "viimeisiin päiviin"ainiaan, iankaikkisesti" (Jes. 30:8). Profeetta Hesekiel sai tehtäväkseen varoittaa "israelilaisia" lähestyvästä vankeudesta – vaikka israelilaiset oli valloitettu ja viety vankeuteen jo vuosia aikaisemmin. Danielin, Jesajan ja muiden profeettojen sanojen tavoin Hesekielin kirjoitukset tallennettiin ja ne säilyivät ihmeellisesti tuhansien vuosien ajan, koska varoitusviesti oli tarkoitettu muinaisen Israelinnykyajan jälkeläisille.

Vaikka Raamatusta löytyy lukuisia tämänkaltaisia profetioita, monen raamatullisen profetian avain, joka avaa niiden merkityksen, on laajalti tuntematon.

Tämä tähdellinen avain on Israelin nykyisten jälkeläisten identiteetti.

Raamattu on kirja, joka kertoo Jumalan perustamasta ja valitsemasta kansakunnasta Israelista – joka ei ollut muita kansoja parempi – jonka tarkoituksena oli toimia siunauksena kaikille muille kansoille. Herbert W. Armstrong todistaa kirjassaan Yhdysvallat ja Britannia profetioissaperin pohjinettä Yhdysvaltain ja Britannian kansat ovat raamatullisen Israelin nykyjälkeläisiä! Yhdysvaltain saamat siunaukset ovat todellisuudessa Jumalan Aabrahamin, Iisakin ja Israelin jälkeläisille – erityisesti Joosefin poikien Efraimin ja Manassen jälkeläisille (nykyajan Britannia ja Yhdysvallat; esim. 1. Aikakirja 5:2) – lupaamia syntymäoikeudellisia siunauksia. Israelia koskeva lopunajan profetia paljastaa Yhdysvaltain ja Britannian kansojen kohtalon! (Tilaa itsellesi Yhdysvallat ja Britannia profetioissa. Yhteystiedot löydät loppusivuilta).

Jumala profetoi tulevasta voimastamme ja vauraudestamme. Jumala varoittaa läpi Raamatun lisäksi, että poistaisi siunauksensa ja suojeluksensa, jos kapinoimme. Kaksi kansakuntaa nautti profetioiden ensimmäisen osan täyttymisestä, ja kapinoi sitten Jumalaa vastaan. Nyt koemme jälkimmäisestä siunausten poistamisen katkerasta kurjuudesta. 

Samaan aikana, jona Jumala on poistanut suojeluksensa, saatana ja demonit esittävät kiivaimman vihansa! He vihaavat Jumalaa ja kaikkea Jumalan edustamaa. He ovat keskittäneet kautta historian pahimman hyökkäyksensä Jumalan valittua kansaa vastaan. Tänä lopunaikana joukkojen erityinen viha kohdistuu nykyistä israelilaiskansoista voimallisimpaan: Amerikan Yhdysvaltoihin.

Jumalan tavoitteena on auttaa ihmiskuntaa Israelin kautta; paholaisen ja demonien suurena tavoitteena on tuhota Israel. Kuten kohta näemme, he haluavat pyyhkiä pois jopa Israelinnimen!

Todiste paholaisen menestyksestä löytyy kaikkialla ympärillämme. Tämä on todellinen selitys Amerikan poliittiseen, sosiaaliseen ja moraaliseen muutokseen. Saatana on vaikuttanut erityisesti eliitin mieleen, ohjannut yhä suurimmassa määrin politiikkaa ja muokannut julkista keskustelua. Paholainen on saanut käsiinsä valtavirran tiedotusvälineet, mikä on vaikuttanut miljooniin ihmisiin. Mitään vastaavaa ei ole tapahtunut koskaan aikaisemminAmerikkalaiset eivät ole kokeneet koskaan aikaisemmin presidentinvaalipolitiikassaan moista saatanallista eksytystä.  

2. Kor. 11:14 paljastaa, että "itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi". Saatana taitaa petoksen ja pelottelun, ja pyrkii voimillaan valloittamaan tämän kansakunnan.

Michael Hastingsin esimerkki havainnollistaa asiaa; Obaman toisella presidenttikaudella saatana sai koko valtamedian "hurmaantumaan"! Toimittajat hurmaantuivat paholaisen ottaessa maan hallintaansa.

Tämä kirja kertoo perin pohjin, kuinka saatana sai kuristusotteen Amerikasta. Tulet näkemään, kuinka hän toimi yhden miehen kautta – miehen, joka oli niin ylimielinen, että avautui kauhistuttavalle saatanalliselle vaikutukselle.

Tämä kirja kertoo myös Jumalan vastavedon presidentti Obaman kahden toimikauden aikaiseen hyökkäykseen Amerikkaa vastaan. Se paljastaa Donald Trumpin ratkaisevan roolin, joka sekin löytyy Raamatusta. Se tarjoaa hengellisen näkökulman Joe Bidenin presidenttikauteen, sillä Biden toimi käytännössä Obaman kolmannen toimikauden keulakuvana. Lisäksi paljastuu hämmästyttävä profetiallinen selvä ilmoitus – miten tämä saatanallinen hyökkäys pysäytetään

Profetia osoittaa, että D. Trumpin rooli Yhdysvaltain politiikassa ei ole vielä ohi. Hämmästyt, mitä sitä seuraa.

On ratkaisevan tärkeää nähdä paholaisen lisäksi myös Jumalan käden vaikutus ympäröiviin tapahtumiin. Tämä innoittava perspektiivi, jopa keskellä kansakuntamme synkimpiä päiviä, miksi Jumala sallii tapahtumat, ja kuinka hän lopulta siunaa jokaista amerikkalaista ja jokaista ihmistä, tarjoaa ylimmän vision ja toivon!

Jatkuu: Barack Obama Raamatun profetiassa


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?