Tilaa ilmainen uutiskirje

Oliko koronaviruskriisi suunniteltu?

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Oliko koronaviruskriisi suunniteltu?

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Liite C)

Jatkoa: Maan päälle heitetty paholainen.

Koronatauti mullisti maailmamme. Se mahdollisti ennennäkemättömän maailmanlaajuisen hallitussorron.

Mistä koronavirus on peräisin? Emme vielä tunne kaikkea, mutta viruksen hämärä alkuperä on selkiintymässä. Esiin nousee kuva, aluksi uskomattomalta tuntuva otaksuma, joka vaikuttaa nyt entistä todemmalta: Amerikkalaisjohtajat olivat mukana covid-19-viruksen kehittämisessä biologiseksi aseeksi, tarkoituksena "muuttaa perusteellisesti" Amerikan Yhdysvallat.

Wuhanin laboratorio

Wuhanin virologian instituutti, Kiinan ainoa bioturvallisuustason 4 laitos, oli alun perin Kiinan tiedeakatemian ja ranskalaisen Jean Mérieux'n laboratorion yhteinen hanke. Instituutti, jonka rakentaminen kesti 11 vuotta, vaati 44 miljoonaa dollaria, valmistui 31. tammikuuta 2015, mutta sen toimintaan liittyvät skandaalit alkoivat jo kauan ennen sen valmistumista.

Yhdysvaltain ulkoministeriön vuonna 2009 vuodetussa sähkeessä ulkoministeri Hillary Clinton varoitti 40 amerikkalaisliittolaista siitä, että laboratorion tutkimus voisi johtaa bioterrorismiin. Ranskalaiset jatkoivat kuitenkin yhteistyötä kommunistisen Kiinan kanssa aina siihen asti, kunnes kommunistit potkivat heidät pois laboratoriosta vuonna 2017. Muista ulkoministeriön sähkeistä käy ilmi, että Wuhanin laboratorio alkoi samoihin aikoihin suorittaa salaista tutkimusta Kiinan armeijalle.

Tb Fi

Tutkivan toimittajan Sharri Marksonin mukaan ulkoministeriö sai vuonna 2015 haltuunsa 18 kiinalaisen tiedemiehen ja kansanterveysbyrokraatin kirjoittaman kirjan, jossa vakavaa akuuttia hengitystieoireyhtymää aiheuttavia koronaviruksia kuvataan osana "geneettisten aseiden uutta aikakautta". Teoksen nimi oli The Unnatural Origins of SARS and New Species of Man-made Viruses as Genetic Weapons. Siinä todetaan, että koronaviruksia voidaan "keinotekoisesti manipuloida kehittyväksi ihmisen tautivirukseksi, aseistaa ja päästää valloilleen ennennäkemättömällä tavalla".*

Lisäksi kirja paljasti, että kiinalaiset tiedemiehet olivat valmistelleet maailmansotaa, jota ei käytäisi ydinaseilla vaan biologisilla ja geneettisillä aseilla. Kirja muistuttaa, että Japaniin toisen maailmansodan aikana pudotetut kaksi atomipommia pakottivat Japanin antautumaan, ja väittää, että biologiset aseet ovat kolmannessa maailmansodassa "keskeinen ase voiton saavuttamiseksi".

Entinen ulkoministeriön virkamies David Asher kertoi Daily Caller -lehdelle, että johtavat ranskalaiset virkamiehet varoittivat ulkoministeriötä kirjan ilmestymisen aikoihin vuonna 2015 olevansa Wuhanin virologian instituutin tutkimuksesta vakavasti huolissaan. Presidentti Barack Obamalla oli tarpeeksi tiedustelutietoa geenitutkimustyön vaaroista yhteistyössä kiinalaisten kanssa – mutta jatkoi edelleen motivoituneesti yhteistyötöntä.

Radikaali ympäristöaktivisti

Yksi Barack Obaman radikaaleimmista virkanimityksistä oli laajasti globaalista ympäristömuutoksesta kirjoittanut tiedetsaari tri John P. Holdren. Vuonna 1973 Holdren mm. kannusti supistamaan Yhdysvaltain kasvua huomattavasti alle sen aikaista väestönkasvumäärää, koska "nykyinen 210 miljoonaa on liian suuri ja 280 miljoonaa vuonna 2040 on todennäköisesti aivan liian suuri luku". Holdrenin tiedetään kuuluttavan maailmanlaajuista järjestelmää, jolla valvoa ja rajoittaa väestöä, mm. pakollisia abortteja ja sen kaltaisia väestövalvontatoimia ympäristöön kohdistuvan stressin vähentämiseksi. Obama nimitti moisen miehen tiede- ja teknologiaviraston johtajakseen.

Millaista tutkimusta Holdren suoritti Obamalle?

Tri Holdren kertoo Nature-lehden 5. heinäkuuta 2016 julkaisemassa haastattelussa: "Tällä viikolla matkaan Kiinaan päämääränä strateginen ja taloudellinen dialogi sekä Yhdysvaltain ja Kiinan välinen innovaatiopolitiikkaa koskeva dialogi... Teemme Kiinan kanssa runsaasti yhteistyötä biolääketieteellisissä kysymyksissä. Keskustelemme heidän kanssaan jatkuvasti gain-of-function (virusten ominaisuuksien muokkaamis-) tutkimuksesta sekä geenimuuntelukysymyksistä."

Holdren teki kiinalaisten kanssa yhteistyötä päämääränä muokata viruksista entistä tappavampia!

Tämä yhteistyö on erityisen huolestuttava, koska sitä jatkettiin vielä 17. lokakuuta 2014 jälkeen, jolloin Obama keskeytti virusten muokkaamiseen tähtäävän tutkimuksen rahoituksen Yhdysvalloissa, koska pelkäsi, että moiset kokeet saattaisivat aiheuttaa pandemian, mutta salli rahoituksen "tutkimukselle, joka olisi kiireellinen joko kansanterveyden tai kansallisen turvallisuuden suojelemiseksi". Yhdysvaltain armeija jatkoi tutkimuksen rahoittamista tämän poikkeusluvan turvin Wuhanin virologian instituutissa, joka sisälsi kokoelman koronaviruksia. Obama ja Holdren henkilökuntineen luotti yhdysvaltalaistutkijoita enemmän kommunisti-Kiinaan!

Kommunistien rahoittaminen

Kongressiedustaja Guy Reschenthaler paljasti, että Obaman aikana veronmaksat rahoittivat 1,1 miljoonalla dollarilla Wuhanin virologian instituutin virusten ominaisuuksien muokkaamista tähtäävää tutkimusta. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli luoda keinotekoinen virus, siirtämällä luonnonvaraisen lepakon koronaviruksen piikkiproteiini hiiren mukautettuun SARS-CoV ytimeen. Yhdysvaltain kansainvälisen kehitysyhteistyön viraston myöntämä rahoitus täydensi tri Anthony Faucin johtaman National Institute of Allergy and Infectious Diseases -instituutin Wuhanille lähettämää lähes 600 000 dollarin summaa.

Tri Fauci oli selvästi Wuhanissa tehdystä vaarallisesta geenitutkimuksesta tietoinen. Fauci päätti kutsua hanketta "gain-of-function" -tutkimukseksi, eli toiminnon lisääväksi tutkimukseksi, mikä oli pelkkä tekninen nimitys varsinaiselle bioaseita koskevalle tutkimukselle. Hän teki hiiren ja lepakon koronaviruksista ihmisille entistä tappavampia, naamioiden toimen rokotetutkimukseksi.

Osa tiedemiehistä huolestui rahoituksesta. Yhdysvaltain hallituksen bioturvallisuuden kansallinen tieteellinen neuvoa-antava lautakunta (National Science Advisory Board for Biosecurity) päätti tutkia, pitäisikö "potentiaalisten pandemiapatogeenien" muuttamiseen tähtäävää tutkimusta jatkaa. Lautakunnan raportti vuonna 2016 kuului, että vaikka tutkimus saattaisi hyödyttää kansanterveyttä, sen sisältämät merkittävät riskit vaativat lisätutkimusta. Presidentti Obama päätti sivuuttaa suosituksen.

Marraskuussa 2016 liittovaltion hallinto järkyttyi, kun Donald Trump valittiin yllättäen presidentiksi. Trump voitti tuli siitä huolimatta, että Obama yhdessä ”deep state” eli varjovaltio yhteistyökumppaninsa ja propagandamediansa kanssa työskenteli – jopa laittomasti – sabotoidakseen Trumpin kampanjan ja vaalien jälkeen Trumpin siirtymäkauden tiimin.

Obama uusi yksitoista päivää ennen Trumpin virkaanastumista vuonna 2014 lakkauttamansa virusmuokkaustutkimuksen valtuutuksen, eli jatkoi rahoitusta sars-koronaviruksen kehittämistä biologiseksi aseeksi. Valtuutuksen mukaan liittovaltion ohjeita noudattavat tiedemiehet "täyttivät vaatimukset ja vapautuivat nykyisestä kiellosta, joka koski tiettyä biotieteellistä tutkimusta patogeenin virulenssin ja/tai tarttuvuuden muokkaamiseksi ja potentiaalisen pandemiapatogeenin tuottamiseksi".

Valtuutus on pahaenteistä luettavaa, varsinkin nyt, kun tiedämme, mitä pandemianpatogeeni ja hallituksen reaktio siihen sai aikaan ennen vuoden 2020 presidentinvaaleja.

Tutkiva toimittaja Mark Bradman totesi: "Pohjimmiltaan valtuutuksen uusiminen merkitsi pelkästään rahoituksen käynnistämistä Yhdysvalloissa, koska sars-CoV-2:n aseistamista ei lakkautettu vuonna 2014" (Conservative Treehouse, 5. kesäkuuta 2021).

Vaarallinen yhteistyö

Seuraavana päivänä tri Fauci piti Georgetownin yliopistossa pandemiavalmiudesta luennon, jossa hän ennusti covid-19-pandemian saapumisen seuraavasti: "Oli miten oli, historia todistaa, että se [tautien puhkeaminen] tapahtuu, sillä tartuntataudit ovat ikuinen haaste. Olemme poikkeuksellisen luottavaisia, että tulemme näkemään tämän myös lähivuosina."

Tri Fauci rahoitti Kiinassa virusten ominaisuuksien muokkaamiseen tähtäävää tutkimusta ja varoitti samanaikaisesti amerikkalaisia varautumaan pandemiaan. Fauci ei maininnut missään vaiheessa osallistuvansa vaaralliseen lepakoiden koronavirusten manipulointiin mahdollisen pandemian aiheuttamiseksi, mutta näytti tietävän, että maailma oli ajautumassa vakavaluonteiseen tartuntatautikriisiin. Vielä epäilyttävämmäksi asian tekee se, että Fauci esitti lausuman päivää ennen Obaman bioaseiden tutkimuksen valtuutusta.

Markson kertoi War Room -podcastissaan Steve Bannonille, että suurin osa tiedeyhteisöä oli sitä mieltä, että virusten ominaisuuksien muokkaamiskokeet tappavilla viruksilla olivat liian vaarallisia, miksi Faucin oli argumentoitava tieteellistä konsensusta vastaan tutkimuksen etenemiseksi. Seuraavaksi Markson kertoi, kuinka tri Fauci jatkoi tutkimusta vuonna 2017, Donald Trumpin astuttua virkaan, presidentti Obaman uudelleen valtuutuksen turvin. Suurin osa tiedeyhteisöstä vastusti virusten ominaisuuksien muokkaamistutkimusta, mutta tri Fauci varmisti, että tutkimus jatkuisi Trumpin hallinnon aikana.

Kaikki todisteet viittaavat siihen, että covid-19 on peräisin laboratoriosta, johon tiedeyhteisö ei halunnut olla missään yhteydessä, ennen kuin Barack Obama, John Holdren ja Anthony Fauci pakottivat kaikki tahtoonsa! Mikä teki toimesta arvoisensa? Mikä oli heidän agendansa?

Obaman motiivi

Miksi Barack Obama päätti valtuuttaa uudemman kerran biologisten aseiden tutkimuksen rahoittamisen välittömästi sen jälkeen, kun Bioturvallisuuden kansallinen tieteellinen neuvoa-antava lautakunta oli suositellut lisätutkimuksia ja juuri ennen Donald Trumpin virkaanastumista? Tähdellinen vinkki saattaa olla se, että suosituksen uudelleen valtuutuksesta antoi Holdren, kommunistisen Kiinan kanssa työskentelevä väestönhallintakiihkoilija, joka työskenteli tämän ns. "toiminnon parantamisen"- ja "geenien muokkauksen" parissa.

Yrittikö Obama luoda pandemian pysäyttääkseen Donald Trumpin? En ole ainoa tämän räjähdysalttiin kysymyksen esittäjä.

Bradman julkaisi 5. kesäkuuta 2021 artikkelin otsikolla: "Mielenkiintoinen ajoitus – Obaman hallinto poisti 'toimintotutkimuksen' eston vain yksitoista päivää ennen presidentti Trumpin virkaanastumista 9. tammikuuta 2017". "Havainto herättää epäilyn tarkoituksellisesti levitetystä pandemiaviruksesta poliittisena päämääränä 'pysäyttää Trump' eksponentiaalisesti uskottavammalta", hän kirjoitti. "Kun ihmiset alkavat tunnustaa, että Yhdysvaltain hallituksen virkamiehet ja tiedusteluyhteisö ovat olleet vähemmän kuin rehellisiä, ja joissakin tapauksissa suorastaan valehdelleet koskien sars-CoV-2 -viruksen alkuperää; ja kun lisäämme poliittisen median ja muiden instituutioiden taustalla olevat poikkeavat motiivit, ja huomioimme lisäksi, kuinka pitkälle Yhdysvaltain hallituksen jäsenet olivat valmiita menemään eliminoidakseen presidentti Trumpin, on enemmän kuin hälyttävää havaita, että presidentti Obaman hallinto antoi teknisesti luvan käynnistää uudelleen "toiminnon parantamista" koskevan tutkimuksen (sars-viruksen biologisen aseistamisen) vain muutamaa päivää ennen presidentti Trumpin virkaanastumista... Ehkä ei itse teossa tavattu, mutta veriset jalanjäljet johtavat ehdottomasti ovesta – Obaman suuruiset jalanjäljet" (kirjoittajan korostus).

John Holdren erosi tiede- ja teknologiaviraston johtajan virasta samana päivänä kuin presidentti Trump astui virkaan; myöhemmin hän hyväksyi vierailevan professorin toimen Tsinghuan yliopistossa Pekingissä. Holdren kykeni Trumpin vuosina todennäköisesti jatkamaan yhteistyötä kiinalaistiedemiesten kanssa Yhdysvaltain biotekniikkalainsäädännön estämättä.

Uusi virus

Koko Trumpin hallinnon ajan Anthony Faucin kaltaiset hallituksen tiedemiehet jatkoivat yhteistyötä Kiinan kommunistitiedemiesten kanssa potentiaalisten pandemiapatogeenien kehittämiseksi. Omaamme vahvaa näyttöä, että he saavuttivat jossain vaiheessa tämän päämääränsä: toimintakykyisen uuden viruksen.

Wall Street Journalin pääkirjoituksessa "The Science Suggests a Wuhan Lab Leak" eli Tiede viittaa Wuhanin laboratoriovuotoon (6. kesäkuuta 2021) trit Steven Quay ja Richard Muller kuvaavat todennäköistä tutkimuksen suorittamista. Yleisön keskittyessä aihetodisteisiin, miesten mukaan "vakuuttavin syy suosia laboratoriovuoto-hypoteesia perustuu vahvasti tieteeseen. Erityisesti tarkastellessa covid-19-tautiin vastuussa olevan uuden koronavirus CoV-2:n geneettistä erityispiirrettä. Virusten ominaisuuksien muokkaamistutkimuksessa mikrobiologi voi lisätä koronaviruksen tappavuutta suunnattomasti genomin editoinnilla liittämällä siihen erityisen sekvenssin. Toimi ei jätä jälkeä manipuloinnista, mutta muuntaa viruksen piikkiproteiinia, jolloin viruksen on helpompi ruiskuttaa geenimateriaaliaan uhrisoluun. Vuodesta 1992 lähtien on tehty ainakin 11 erillistä kokeilua, joissa samaan kohtaan on lisätty erityinen sekvenssi. Lopputuloksena on aina ollut superlatautuneita viruksia... Vähintäänkin tämä tosiasia – että koronavirus kaikkine satunnaisine mahdollisuuksineen päätyi ihmistutkijoiden käyttämään harvinaiseen, luonnottomaan yhdistelmään – viittaa siihen, että koronaviruksen alkuperän johtavan teorian on oltava laboratoriosta karkaaminen."

Yhdysvaltain edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnan vähemmistöosaston laatimassa tiedusteluraportissa todettiin, että "todisteiden ylivoimainen enemmistö viittaa siihen, että sars-CoV-2 vapautui vahingossa Wuhanin virologian instituutin laboratoriosta jonakin aikana ennen 12. syyskuuta 2019". Obaman hallinto oli perusteellisen tietoinen Wuhanin laboratorion puutteellisista turvallisuuskäytännöistä. Korkean riskin laitoksessa oli joka taholla vakavia varoituslippuja! Ja kukaan ei toiminut varoitusten pohjalta.

Marraskuussa 2019 salaperäinen tauti iski Hubein maakunnassa, sen pääkaupungissa Wuhanissa tai sen lähellä, 55-vuotiaaseen asukkaaseen. Kyseessä oli ensimmäinen vahvistettu covid-19-tauti.

Merkittävä peittely

Kun virustartunnat alkoivat levitä Wuhanissa, moni kiinnostui välittömästi Wuhanin instituutista. Yksi tiedustelijoista oli presidentti Trump, jonka kysymykset vasemmistolaispoliitikot ja -toimittajat leimasivat pikaisesti epätieteelliseksi salaliittoteoriaksi ja jopa rasistiseksi.

Nyt on kuitenkin kattavasti todistettu, että Kiinan kommunistinen puolue tukahdutti koronaviruksen puhkeamisen alkuvaiheessa tarkoituksellisesti viruksen leviämistä koskevat raportit ja jopa tuhosi todisteita. Sen sijaan, että olisi pyrkinyt hillitsemään taudin leviämistä, Kiinan kansallinen terveyskomissio kielsi laitoksia julkaisemasta yhtään mitään tästä "tuntemattomasta taudista". Ensimmäisten julkaisujen aikaan virus oli ehtinyt jo levitä ympäri maailmaa.

Sen aikaiset sähköpostiviestit osoittavat, että tri Fauci ja eräät hänen kanssaan työskennelleet tiedemiehet olivat hyvin tietoisia, että tauti saattoi olla ihmisen aiheuttama. Fauci työtovereineen jakoi sisäisiä sähköpostiuutisraportteja laboratoriovuototeoriasta. Julkisesti Fauci kuitenkin vakuutti, että "tieteen" mukaan covid-19 oli lähes varmasti levinnyt ihmisiin luonnonvaraisista lepakoista.

Uutis- ja sosiaalisen median johtajat ja toimittajat hyökkäsivät laboratoriovuototeoriasta puhuvien ihmisten kimppuun jopa sensuroiden heidät. Lancet-lehdessä helmikuussa 2020 julkaistu 27 kansanterveystieteilijän allekirjoittama lausunto kuvaa vallitsevaa ydinviestiä: "Allekirjoitamme tämän lausunnon solidaarisuudessa kaikkien Kiinan tiedemiesten ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, jotka jatkavat ihmishenkien pelastamista ja maailmanlaajuisen terveyden suojelua covid-19-epidemian aiheuttamien haasteiden aikana. Toimimme kaikki yhdessä, kiinalaiset kollegamme eturintamassa tätä uutta virusuhkaa vastaan... Tuomitsemme jyrkästi yhdessä salaliittoteoriat, joiden mukaan covid-19 ei johdu luonnollisesta alkuperästä."

Miksi yksityisen viestinnän ja yleisölle suunnatun viestin välinen ristiriita? Miksi sensuroida näkemyksiä, jotka vastasivat tri Faucin sekä toisten tiedemiesten yksityisiä havaintoja?

Myöhemmin National Institute of Healthin (nih) kongressille antamasta todistuksesta kävi ilmi, että Yhdysvaltain terveysviranomaiset "poistivat julkisuudesta" covid-19:n genomisen sekvenssin Kiinan kommunistisen puolueen virkamiesten pyynnöstä.

Kommunistit salasivat viruksen todellisen alkuperän ja tekivät paikallisesta taudista maailmanlaajuisen pandemian. Meidän on suhtauduttava vakavasti tähän teoriaan, jonka mukaan kaikki toimet olivat tahallista. Emme saa sysätä sitä syrjään. Kiinan kommunistinen puolue pyrkii saavuttamaan maailman hallinnan. Obaman hallinto tarjoaa pyrkimyksessä suuresti apua.

Eriävän mielipiteen sensurointi

Tri Francis Collins on toinen Barack Obamaa ja Kiinan kommunistista puoluetta covid-19:n alkuperän salaamisessa auttanut mies. Johdettuaan kansainvälisiä ponnisteluja ihmisen perimän kartoittamiseksi, Obama nimitti Collinsin nih eli Yhdysvaltain liittovaltion terveysministeriön alaisena toimivan Yhdysvaltain terveysviraston johtajaksi. Johtaja Collins valvoi Faucin sekä 6000 muun tiedemiehen toimintaa. Monen muun Obaman ehdokkaan tapaan Collins ei tuntenut tunnontuskaa työskennellessään Kiinan kommunistisen puolueen tiedemiesten kanssa.

Tri Collins on neuvoa-antavan komitean jäsen, jota sponsoroi bgi Genomics, kiinalaiseen armeijaan sidoksissa oleva genomiikkayritys. Collins tapasi mm. professori Cao Xuetaon koskien nih:n ja Kiinan lääketieteellisen tiedeakatemian välistä yhteistyötä. Nämä kommunistiset yhteydet tekevät todennäköiseksi, että tri Collins oli yksi tärkeimmistä laboratoriovuototeoriaa tyrmäämään kehitetyn kampanjan osakkaista.

Pandemian alkuvaiheessa tri Michael Farzanin, tri Robert Garryn ja tri Andrew Rambautin kaltaiset tiedemiehet havaitsivat, että covid-19:ssä oleva "furiinin pilkkoutumiskohta" viittasi virusten ominaisuuksien muokkaamistoimintaan. He esittelivät havaintonsa 1. helmikuuta 2020 pidetyssä asiantuntijakonferenssissa sekä lähettivät muistiinpanot tri Collinsille ja tri Faucille. Collins hylkäsi ajatuksen laboratoriovuodosta "tyrmäävänä". Fauci puolestaan kielsi, että covid-19:tä "ei ole voitu keinotekoisesti tai tarkoituksellisesti manipuloida". Kumpikaan mies ei kuitenkaan omannut tarpeeksi luottamusta todisteisiinsa salliakseen tieteellisen keskustelun laboratoriovuotohypoteesista vaan työskentelivät yhdessä eriävien mielipiteiden hiljentämiseksi.

American Institute for Economic Research -taloustutkimusjärjestön tietovapauslain nojalla myöhemmin julkaisemat sähköpostiviestit paljastivat, että Collins yritti vastustaa Fox Newsin Bret Baierin raportointia laboratoriovuototeoriasta. Collins ehdotti 16. huhtikuuta 2020 Faucille: "Mietin, voisiko nih auttaa jotenkin lopettamaan tämän hyvin tuhoisan salaliittoteorian, jonka vauhti näyttää kasvavan... Voisit pyytää ehkä Kansallista akatemiaa ottamaan kantaa?", mutta Fauci vastasi, "En tekisi asialle mitään juuri nyt. Se on vain kiiltävä kuva, joka katoaa aikanaan." Fauci pyrki kuitenkin edelleen edistämään laboratoriovuodon paljastajien epäuskottavuutta. Tri Peter Daszak, läheiset suhteet Wuhanin laboratorioon omaava yhdysvaltalaistutkija, kiitti Faucia 18. huhtikuuta 2020 lähettämässään sähköpostiviestissä siitä, että tämä "nousi julkisesti esiin ja totesi, että tieteellinen näyttö tuki covid-19:n luonnollista lepakosta ihmiseen leviämisen alkuperää, ei Wuhanin virologian laitoksen laboratoriovuotoa".

Muista sähköpostiviesteistä käy ilmi, että Collins ja Fauci työskentelivät tukahduttaakseen Great Barrington -julkilausuman, Harvardin Martin Kulldorffin, Oxfordin Sunetra Guptan ja Stanfordin Jayanta Bhattacharyan yleisiä pandemiasulkuja vastustavat kannanoton. Nämä kolme kannattivat politiikkaa, joka ei tuhoaisi Yhdysvaltain taloutta ja keskittyisi vain riskiryhmiin, kuten vanhuksiin tai sairaisiin. Tuhannet tiedemiehet allekirjoittivat julkilausuman, mutta Collins tuomitsi lausuman laatijat "kolmeksi ääriepidemiologiksi". Fauci julisti omahyväisesti, että häntä arvostelevat kritisoivat "oikeastaan arvostelevat tiedettä, koska minä edustan tiedettä, mikä on vaarallista".

Se, miten pitkälle Collins ja Fauci menivät vakuuttaakseen ihmiset covid-19 alkuperän luonnollisesta alkuperästä, että yleiset koronasulkurajoitukset olivat välttämättömiä ja vaimentaakseen jopa tunnettujen tiedemiesten eriävät mielipiteet, osoittaa, että he olivat kiinnostuneempia salaamaan roolinsa kommunistisen Kiinan virusmuokkaustutkimuksen rahoituksessa kuin auttamaan kansakuntaansa!

Epäilyttävä ajoitus

Lukuisat hallituksen virkamiehet tiesivät, mitä Wuhanissa todella tapahtui, mutta kukaan ei vuotanut tietoja julkisuuteen. Osa pelkäsi ehkä lausua mitään ääneen tuntien Obaman voiman ja kostonhimoisuuden. Moni Obaman aikakauden virkamies oli käytännön kommunisti, joka tahtoi viruspelon turvin oikeuttaa ankarat, perustuslain vastaiset koronarajoitukset.

Koronatoimet lisäsivät valtion valtaa huomattavasti yksilönvapauksien kustannuksella, mikä ei ollut pelkästään valitettava, väistämätön sivuseuraamus vaan varsinainen päämäärä! Koronatoimet tarjosivat perustuslain rajoittamaa valtiovallan määräysvaltaa hylkiville viranomaisille aseen syrjäyttää rajoitukset ja pakottaa yleisö tahtonsa. Sulut tarjosivat heille valtuudet sivuuttaa laki ja hallita omien mielijohteidensa mukaan. Kaikissa toimissa auttamassa olivat vasemmistolaiset tiedotusvälineet sekä suuret teknologiayritykset, jotka tukahduttivat kaikki vastakkaiset näkemykset Kyse ei ollut tieteestä!

Johns Hopkinsin yliopiston helmikuussa 2022 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että pandemiasulut estivät covid-19-kuolemista vain 0,2 prosenttia! Ihmishenkien pelastaminen ei ollut milloinkaan radikaalivasemmiston tavoite. Pandemian tavoitteena oli pelotella ihmiset luopumaan Jumalan heille antamista vapauksista.

Erityisen merkittävä asia on, että hallituksen jyrkät toimet, jotka ainoastaan koronaviruksen pelko mahdollisti, mullistivat vaalit Amerikassa. Kirjeäänestyksen edistäminen sekä petoksilta suojaavien pitkäaikaisten vaalistandardien hellääminen tai niiden laittomasti rikkominen olivat mahdollisia vain voimallisesti markkinoidun viruspelon turvin. Covid-19 mahdollisti demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaan, joka ei kestäisi valtakunnallisen kampanjan kovuutta, jonka vaalikampanja tapahtui kotoa käsin Zoom-puheluilla kellarissa. Covid-19 mahdollisti Joe Bidenin rajoitetut vaalipuhekampanjat, joissa käsin valikoitu pienilukuinen yleisö istui kaukana toisistaan. Covid-19 takasi historiallisesti oudon kampanjan ja ennennäkemättömät vaalit, joiden tuloksena Valkoiseen taloon nousi Barack Obaman valitsema presidentti.

Kaikkien mainittujen tapahtumien ajoitus on varsin epäilyttävä. Obaman tuki Kiinan kommunistisen puolueen Wuhanin virologian instituutille ja sen bioaseita koskevalle tutkimukselle on joko järkyttävän epäpätevyyden tai pirullisen tuhoisan maanpetoksen tulos. Raamattu viittaa maanpetokseen!

Barack Obama nousi valtaan teeskentelemällä olevansa maltillinen sosiaalidemokraatti, mutta hänen tavoitteenaan on muuttaa Amerikka perusteellisesti ja perin pohjin pahemmaksi kuin kommunistinen diktatuuri.

Edesmennyt Herbert W. Armstrong varoitti vuosikymmeniä sitten Amerikkaa siitä, että "kommunistinen puolue ei ole pelkkä poliittinen puolue siinä mielessä kuin amerikkalaiset sen käsittävät vaan on häikäilemätön totalitaarinen diktatuuri. Sitä johtaa absoluuttisella vallalla muutama mies huipulla – joista jokainen alistuu täysin yhdelle absoluuttisen diktaattorimiehen alaiseksi. Tämä yhden miehen diktatuuri oletetaan välttämättömäksi, koska marxilaisesta filosofiasta löytyy erilaisia tulkintoja, ja hajaannuksen välttämiseksi on oltava yksi ylin tulkitsija" (Plain Truth, helmikuu 1962). Obama, jonka mentori oli kommunistipuolueeseen kuulunut Frank Marshall Davis, haluaa olla tämä amerikkalaisen kommunismin ylin tulkitsija. Koronaviruksesta on tullut Obaman vaarallisin ase tämän tarkoitusperän savuttamiseksi. Viruksen turvin Obama saa kansan luopumaan perustuslain suomista vapauksistaan ja hyväksymään autoritaarisen hallinnon.

Pandemia, pandemiasta uutisointi, hallituksen radikaali toimintareaktio ja pandemian muokkaamat vaalit, juontavat juurensa mieheen, jonka julkilausuma agenda on "muuttaa perusteellisesti Amerikan Yhdysvallat" sekä pyyhkiä pois maan siunaukset ja perinteet!

Jatkuu ...