Tilaa ilmainen uutiskirje

Maan päälle heitetty paholainen

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Maan päälle heitetty paholainen

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Liite B)

Jatkoa: Profeetallinen kaksinaisuus.

Maailman tapahtumat ovat viime vuosina muuttuneet syystä selittämättömän synkiksi. Raamattu paljastaa tämän syyn sekä tapahtumien käänteen alkamisajankohdan.

Huomioi tarkasti seuraava Ilmestyskirjan luvun 12 hämmästyttävä profetia: "Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin eksyttäjä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa… Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa" (jakeet 7–9, 12).

Nämä ratkaisevat jakeet kuvaavat sotaa taivaassa, saatanan ja Jumalan välillä

Lucifer oli yksi Raamatun mainitsemasta kolmesta arkkienkelistä; kaikkein korkein Jumalan luoma enkeli. Hän työskenteli suorasti aivan Jumalan valtaistuimella (ks. Jes. luku 14 ja Hes. luku 28). Kun Lucifer salli itsekkyyden ja ylimielisyyden astua mieleensä, hän muuttui saatanaksi johdattaen miljoonat enkelit ajattelemaan tavallaan ja nousemaan massiiviseen kapinaan Jumalaa vastaan. Taivaassa syttyi sota, ja Jumala heitti hänet taivaasta alas "niinkuin salaman" (Luuk. 10:18).

Tb Fi

Sitten Jumala alkoi uuden suunnitelman, tällä kertaa ihmiskunnan kautta. Suuren vallan omaava saatana hyökkäsi ensimmäisten ihmisten, Aadamin ja Eevan, ihmismieleen vetovoimallaan syntiin, ja on siitä asti vaikuttanut ja pettänyt kaikkia heidän jälkeläisiään (ks. Ef. 2:2; 2. Kor. 4:4; Ilm. 12:9).

Saatanalla oli edelleen pääsy kaikkialle maailmankaikkeuteen, myös Jumalan tykö (esim. Job 1:6). Ilm. 12:7–12 kuvaa toista, paljon myöhemmin taivaassa käytyä sotaa. Kun saatana nousi sotaan Jumalaa vastaan, Jumala heitti saatanan miljoonine demoneineen maan päälle – vangitsi heidät maan päälle tänne täksi lopunajaksi!

Nyt maapalloa vaivaavat miljoonat paholaisen johtamat demonit!

Toimi merkitsi suurempaa ongelmaa maapallolla: "Voi maan ja meren asuvia!" (jae 12, Biblia 1776). Saatana ja demonit vihaavat Jumalaa ja Jumalan suunnitelmaa ihmisluomustaan varten. Heidän vaikutuksensa on ollut kauhistuttava koko ihmiskunnan historian ajan, mutta nyt heidän aiheuttavansa tuho on ennennäkemättömän suuri!

Saatana kihisee pitäen "suurta vihaa"! Hän kiehuu raivosta. Miksi? "Koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa" (jae 12). Hänellä ei ole mitään menetettävää. Monumentaalisen käänteen jälkeen, kun saatana syöstiin maan päälle, paholaisen aika on lyhennyt lyhentymistään, viha on pahennut pahentumistaan sekä pahan voima ja vaikutusvalta kasvaneet voimakkaasti. Maapallo ei ole kokenut saatanan täyttä vihaa ennen tätä lopunaikaa.

Ilm. 20:1–3 ja muut Raamatun profetiat osoittavat, että saatanan "vähän aikaa" päättyy Jeesuksen Kristuksen paluuseen, jolloin saatana karkotetaan jopa Maa-planeetalta ja vangitaan syvyyden kaivoon. Kun Jumala ensimmäisen kerran heitti saatanan taivaasta maan päälle, hänellä ei ollut vain "vähän aikaa"!

Ilmaus osoittaa, että Ilm. 12:7–12 on lopunajan profetia.

Saatanan ja demonien maan päälle sijoittumisen jälkeen maailma on muuttunut paljon vaarallisemmaksi, moraalittomammaksi ja laittomammaksi. Nämä pahat olennot ovat kiinnittäneet katseensa, hyökänneet, turmelleet ja tuhonneet juuri Raamatun mukaan Jumalan suunnitelmalle ihmistä varten olevia olennaisia asioita, jotka paljastavat sen hämmästyttävän syyn, miksi Jumala loi ihmisen: Jumalan lakeja, Jumalan seurakuntaa, Jumalan kansakuntia ja Jumalan perheinstituutiota, sukupuolia ja moraalia vastaan. Tämä paha vaikutus kohdistuu tuhoamaan ihmismieliä ja valmistautuu murhaamaan miljardeja ihmishenkiä maailmanlaajuisessa holokaustissa!

Muutos on vaikuttanut voimallisesti Yhdysvaltoihin. Se merkitsi tuntuvan väkivaltaisen hyökkäyksen kärjistymistä Amerikkaan. Tämä paha hengellinen, vaikkakin näkymätön, armeija on merkittävän todellinen ja kuolemanvaarallinen.

Ymmärtääksemme Amerikan ja muun maailman tapahtumia tänä lopunaikana, meidän on ymmärrettävä hyökkäyksen laatu. Hyökkäys tapahtui – meidän päivinämme vaikka jopa valtaosa kristityistä on siitä tietämätön. Monet Raamatun kirjoitukset vahvistavat tapahtuman todeksi.

Saatana syöstiin maan päälle tiettynä aikana. Milloin tämä tapahtui? Ylivoimainen määrä todisteita osoittaa, vaikka ajatus epäilyttäisi, että tämä profetia kävi toteen tiettynä ajankohtana lähihistoriassa.

Saatanan ensimmäinen kohde

Etisessämme johtolankoja, milloin mainittu sota käytiin, esitetään seuraava kysymys: Kun paholainen oli hyökännyt Jumalan kimppuun ja hänet olinpaikkansa oli rajoitettu Maa-planeetalle, minne paholainen meni? Mikä oli paholaisen ensimmäinen maalitaulu? Mikä oli hänen toinen kohteensa? Nämä vastaukset paljastavat monia asioita sekä Jumalasta että paholaisesta.

Ilm. 12:13 paljastaa saatanan kuohuvan vihan ensimmäisen kohteen: "Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt." Tämä nainen, jota kuvataan tarkemmin jakeissa 1–2, symboloi Jumalan seurakuntaa.

Jeesus Kristus perusti henkilökohtaisesti Jumalan ainoan tosi seurakunnan ja ilmoitti, että seurakunta pysyisi seitsemän peräkkäistä aikakautta aina hänen paluuseensa asti (ks. Matt. 16:18 ja Ilm. luvut 2–3). Jumalan tosi seurakunta on yhä edelleen olemassa! Tänä lopunaikana seurakuntaa johti Herbert W. Armstrong, jonka johtamana Jumala palautti siihen todet kristilliset opit. Tämä seurakunta suoritti voimallisen maailmanlaajuisen työn. Se omasi Raamatun totuudet ja julisti niitä viikoittain yli 400 televisioasemalla, yli 8 miljoonan tilaajan kattavan uutislehden, kolmen collegen ja monien muiden suurenmoisten aloitteiden kautta.

Tämä seurakunta ja sen työ tuhoutui traagisesti pian H. Armstrongin kuoleman jälkeen! Sen opit muutettiin, totuus hylättiin, lukuisia hankkeita vedettiin takaisin, vähäteltiin ja lakkautettiin.*

Toteutettu tuho on voimallinen todiste ennennäkemättömän mittakaavan saatanallisesta hyökkäyksestä. Kun miljoonat demonit ahdistavat yhtä piskuista laumaa, näemme taatusti hätkähdyttäviä seuraamuksia. Jopa maailma kykeni näkemään tämän huikean katastrofin! Tosi seurakunnan yhtäkkinen, katastrofaalinen, lähes täydellinen, sen perustavista periaatteista ja uskomuksista alkanut tuhoutuminen, paljastaa, että saatanan ja miljoonien demonien kuohuva viha kohdistui Jumalan seurakuntaan. Se tuhoutui hengellisesti muutaman lyhyen vuoden kuluessa; paholaisen valloitti valtaosan Jumalan omista. Sitä, mitä seurakunnalle tapahtui, ei voi selittää millään muulla selityksellä.

Tapaus tarjoaa käsityksen siitä, kuinka valtavan voiman nämä pahat henkiolennot omaavat. Vailla Jumalan suojelusta emme kestä pahaoja voimia vastaan!

Yksi H. Armstrongin seurakuntaan palauttamista totuuksista oli ymmärrys koskien Israelia ja Israelin nimeä (Matt. 17:11), jonka ainoastaan tosi seurakunta, hengellinen Israel, omaa. Kun 2. Kun. 14:27 ilmoittaa, että joku on "pyyhkivä Israelin nimen pois taivaan alta", täysin maan päältä, seurakunta – joka omaa todellisen ymmärryksen Israelin nimestä – on ensimmäinen maalitaulu! H. Armstrongin kuoltua alas maan päälle syöstyt ja rajoitetut saatana ja miljoonat demonit hyökkäsivät ainoaa Israelin nimen ymmärtävää ja Israelin nimeä maailmassa ihmisille julistavaa ihmisjoukkoa vastaan! Hengellinen Antiokhos sai Jumalan tosi seurakunnan hallintaansa ja heitti totuuden, eli Israelin nimen maahan.

Ilm. 12:13 päivää tämän profetian, nimenomaisesti; Kykenemme osoittamaan tietyn ajankohdan, jona paholainen hyökkäsi väkivalloin Jumalan tosi seurakuntaa vastaan. Vaikuttaa vahvasti siltä, että koko hyökkäys alkoi välittömästi H. Armstrongin kuoltua 16. tammikuuta 1986.*

Jakeet 14–16 osoittavat, että saatana jatkaa seurakunnan kimppuun hyökkäämistään aina suuren ahdistuksen alkuun asti, mikä viittaa saatanan pettämän ihmissivilisaation lopulliseen, väkivaltaiseen huipentumaan. Aika on 3½ vuotta ("aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa"; ks. myös Matt. 24:21; Ilm. 11:2 ja 13:5, joissa samaan ajanjaksoon viitataan 42 kuukautena; ja Ilm. 11:3, jossa siihen viitataan 1260 päivänä). Ilm. 12:14 kertoo, että seurakunta menee tuon painajaismaisen ajanjakson ajaksi turvapaikkaan, mutta puhuu niistä harvoista, jotka pysyivät uskollisina Jumalalle eivätkä heittäneet Jumalan totuutta maahan. Nämä ihmiset palkitaan sekä fyysisesti että hengellisesti, koska he julistavat maailman ihmisille Jumalan varoitussanomaa, miksi Jumala suojelee heidät maapallon kaikkien aikojen suurimmalta kärsimykseltä.

Saatana toivoi kykenevänsä pyyhkimään Israelin nimen pois, mutta Jumala ei salli sitä milloinkaan. Jumala suojelee uskollista kansaansa, joka varjelee Israelin nimeä. Kukaan ei varjele nimeä totisemmin kuin hengellinen Israel, Jumalan tosi seurakunta.

Silti, suurin osa Jumalan omista kääntyi pois Jumalasta ja salli saatanan valloittaa itsensä. He saavat kokea saatanan vihan suuressa ahdistuksessa (jae 17).

Nämä kaikki määrittävät aikaikkunan: Saatana heitettiin alas lopunaikana, lähellä suuren ahdistuksen alkamista. Saatana tietää, että hänellä on vain vähän aikaa, miksi hän pyrkii tuhoamaan salamannopeasti. Saatanan ensimmäinen maalitaulu oli Jumalan seurakunta. Seurakunnan lähihistoria osoittaa saatanan suuren vihan tuskaiset seuraamukset.

Mikä oli paholaisen seuraava kohde?

Saatanan toinen kohde

Ilm. 12:14–17 kuvaamaa lopunajan suurta ahdistusta käsitellään monissa Raamatun profetioissa, joista käy ilmi, että saatanan suuri viha kohdistuu ensisijaisesti Israeliin. Jumalan seurakunta on hengellinen Israel, ja muinaisista israelilaisista polveutuvat kansat ovat fyysinen Israel; Nämä kansakunnat ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia, juutalaiskansa ja joukko englanninkielisiä kansakuntia. Jumala on kautta historian toiminut Israelin ja siitä polveutuvien kansakuntien kautta, jotka saatana puolestaan on keskittynyt tuhoamaan.

Yhdysvalloissa saatana on hyökännyt erityisesti kansamme Raamattuun ja Jumalaan yhdistäviä periaatteita, uskomuksia ja historiaa vastaan. Saatana tuhosi totuuden hengellisessä Israelissa, ja tuhoaa samoin historiaa, moraalia, rotua, sukupuolta ja perhettä koskevan totuuden myös Amerikassa ja muissa Israelin kansakunnissa. Toimillaan saatana on piirittänyt hallituksen, tiedotusvälineet, talouden ja armeijan. Nämä instituutiot ovat rappeutuneet nopeaa tahtia saatanan alas syöksemisen jälkeen. Koko maailmaa uhkaa aikaisempaa suurempi vaara.

Maailma on muuttunut dramaattisesti Herbert W. Armstrongin kuoleman jälkeen, ja kaikki viittaa siihen, että saatana kukistettiin juuri tuohon aikaan. Tapahtuma oli merkittävä historiallinen käännekohta. Nyt maailma on syöksymässä kohti tuhoa! Havaitsemme pahoja, kauhistuttavia tapahtumia, enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paha henki toimii selvän tuhoisasti.

Huomaa aikajärjestys: Jakeessa 13 paholainen hyökkää seurakunnan kimppuun, hävittää ja tuhoaa ihmisten uskon, minkä jälkeen hän jatkaa tuhoaan entistä laajemmassa mittakaavassa, kunnes Jumalan on saatettava uskolliset omansa turvapaikkaan. Tämä kertoo myös siitä, että paholainen hyökkää Israelin kansojen kimppuun. Suurta ahdistusta edeltävää hyökkäyksen osaa ei selitetä jakeissa erikseen, mutta selitetään muissa raamatunjakeissa.

Vaikka raamatunkohdassa ei nimenomaisesti mainita fyysistä Israelia, sen perustava teema on saatanan hyökkäys Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa ja Israelia vastaan. Saatanan on täytynyt hyökätä näitä kansakuntia vastaan jo ennen suurta ahdistusta.

Amerikka on ollut hyökkäyksen alaisena, ja nämä profetiat paljastavat hyökkäyksen syyn.

Robert Borkin demonisointi

Yksi merkittävä, saatanan tuhon alkamisen paljastava kansallinen tapahtuma oli vuonna 1987 Robert Borkin vahvistuskuulemisten aikainen paheellisen raju laittomuus. Presidentti Ronald Reagan esitti Borkin, vahvan perustuslain ja lain puolustajan, nimityksen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden avustajatuomariksi, mutta pelkästään 45 minuuttia vahvistuskuulemisesta Massachusettsin demokraatti Edward Kennedy alkoi senaatin istuntosalissa demonisoida häpeilemättä Borkia. Hän väitti, että "Robert Borkin Amerikka" tuottaisi laittomat abortit, rotuerottelun, sensuurin ja yölliset poliisiratsiat.

Kyseessä oli päivänselvästi pätevän, laajakantaisesti jopa monien liberaalien suuresti arvostaman miehen tyrmistyttävä, epärehellinen mustamaalaus. "Puhe ei sisältänyt ainokaista paikkansa pitävää riviä", vakuutti Bork. Ja vaikka monet olivat samaa mieltä – hyökkäys toimi toivotusti. Senaattori Kennedy ja muut valmistivat tien aborttia ja evoluutiota puoltavien, feministien, kansalaisoikeusaktivistien ja muiden liberaalien liittoutumiselle tuhoamalla tuomari Borkin maineen valtavalla, jopa halventavia televisiomainoksia sisältävällä herjauskampanjalla. "He maalasivat hänestä hirviön", lausui eräs senaattori. Liberaalinen Washington Post myönsi, että kyseessä oli "lynkkaus", ja myös monet muut liberaalit näkivät, mitä tapahtui. Senaatin oikeuskomitean johtajan virassa toiminut Joe Biden esitti, ettei hän uskonut, että Borkin pätevyyden omaava mies voitaisiin hylätä. Eturyhmien toimet saivat kuitenkin myös Bidenin liittymään hyökkäykseen.

Miksi Robert Borkia demonisoitiin laajassa mittakaavassa? Radikaali vasemmisto pelkäsi Borkia.

Tuomari Bork tunnettiin ennen kaikkea siitä, että hän uskoi perustuslakiin. Bork oli yksi nerokkaimmista kansakunnan tuottamista perustuslakijuristeista. Häntä pidettiin "perustuslain tekstiin ja sen alkuperäiseen merkitykseen keskittyvän perustuslaillisen ajattelun edelläkävijänä", kuten Reuters totesi. Bork tunnettiin perustuslaillisena originalistina tai konstruktionistina, oikeudelliseen pidättyvyyteen uskovana tuomarina.

Juuri tästä syystä vasemmisto vihasi Borgia. Suuri osa perustuslaista, maan ylimmästä laista, perustuu raamatullisiin periaatteisiin. Hyökkäys perustuslakia vastaan kiihtyi radikaalisti 1980-luvun puolivälissä, mikä kiihdytti Amerikan vajoamisen Jumalan vastaiseen kuolemaan johtavaan, laittomuuteen.

Kaikki kuvittelivat, että kun suosittu presidentti esitti loistavan, pätevän, intohimoisesti perustuslakia kannattavan tuomarin nimitystä perustuslakia suojelevaan tuomioistuinvirkaan, nimitys vahvistettaisiin sujuvasti, jopa enemmistödemokraattisen senaatin vahvistamana. Vuonna 1987 avoimen vihamieliset ja vaikutusvaltaiset radikaaliliberaalit, joiden mielestä perustuslaki oli kielteinen, saivat perustuslain vastaisen tahtonsa läpi. Senaatti hylkäsi tuomari Borkin ehdokkuuden historian suurimmalla marginaalilla äänin 58:42.

Monet ihmiset kykenivät tunnustivat tuona aikana, että kyseessä oli merkittävä käännekohta Yhdysvaltain politiikassa. Eräs oikeustieteen professori kommentoi, että kyseessä oli "ratkaiseva hetki oikeuslaitoksen valintaprosessin politisoinnissa", mikä "myrkytti oikeuslaitoksen vahvistamisilmapiirin aina siitä lähtien". Itse asiassa tulos myrkytti myös paljon muuta!

Vuorovesi kääntyi vuonna 1987 suuressa mittakaavassa. Laki alkoi heikentyä huomattavasti; laittomuus alkoi kasvaa voimallisesti. Moisen massiivisen lainsuojattomuuden alku tapahtuu syystä. Ilmestyskirjan 12. luvun profetia paljastaa sen syyn.

Vaikutus yhteiskuntaan

Lukuisat nykyistä Amerikkaa vaivaavat epäkohdat juontavat juurensa 1980-luvun puoliväliin. Pohditaan muutamaa esimerkkitapausta.

Nykyään moni tunnustaa, että laiton maahanmuutto on valtavan uhka, ja että radikaalivasemmisto pyrkii aktiivisesti taistellen muuttamaan maan maahanmuuton avulla. Yhdysvalloissa tämä demografinen muutos on tapahtunut jo yli sukupolven ajan; Se alkoi vuoden 1986 maahanmuuttouudistus ja -valvontalaista (Immigration Reform and Control Act), jossa armahdettiin miljoonia laittomia maahanmuuttajia ja liberalisoitiin maan maahanmuuttolakeja.

Joukkoampumiset, joista on tullut Amerikan traagista arkipäivää, ovat näyttöä raskaan kauhistuttava demonivaikutuksesta, jopa riivauksesta! Erään tietokannan mukaan Yhdysvalloissa oli alle viisi joukkoampumista vuodessa suunnilleen vuoteen 1988 asti, jona tapausten määrä alkoi kasvaa huomattavasti. Nyt on yli 40 joukkoampumista joka vuosi – suunnilleen yksi joka yhdeksäs päivä.

Mielenterveysongelmat, jotka löytyvät viiden suurimman sairauden joukosta, aiheuttivat vuosina 1987–2000 terveydenhuoltokustannusten nousun. Kun Yhdysvaltain hallitus hyväksyi fluoksetiinin lääkinnällisen käytön joulukuussa 1987, lääkeyhtiöt alkoivat markkinoida Prozacin kaltaisia lääkkeitä "parantamaan" masennusta. Prozacin myynti lähti nopeaan kasvuun, mutta samaan aikaan kasvoi myös masentuneiden ihmisten lukumäärä. Nykyään lähes neljännes amerikkalaisista käyttää voimakkaita mielenterveyttä parantamaan suunnattuja reseptilääkkeitä, mutta mielenterveysongelmat ovat aikaista pahempia! Analyytikkojen mukaan usea joukkoampuja omasi Prozac-reseptin.

Vuonna 1986 huumekartellit avasivat uusia huumekäytäviä Kolumbian kokaiinipelloista ja Yhdysvaltain kaupunkien ytimiin. Kokaiiniin liittyvät sairaalojen päivystystapaukset lisääntyivät 110 prosentilla. Koska Yhdysvaltain huumeidenkäyttö on laajentunut valtavasti, moni osavaltio on jopa laillistanut tiettyjen huumeiden käytön. Nykyinen maan huumetila oli ennenäkemätön ennen vuotta 1986!

Samoihin aikoihin videopelien kehittäjät alkoivat työstää surullisenkuuluisaa teini-ikäisille suunnattua videopeliä sisältäen realistista tosielämän kaltaista väkivaltaa. Nykyiset videopelit, mukaan lukien monet henkilöön kohdistuvat (joukkoampujien useasti suosimat) realistiset ampumispelit, ovat valtava teollisuudenala – jopa tuottoisampi kuin veren ja seksin kyllästämä elokuvateollisuutemme.

Elokuvamme ovat muuttuneet entistä raaemmiksi, samoin musiikki, heavy metal sekä myös valtavirtamusiikki. Suosioon noussut, jopa ihannoitu viihdeteollisuutemme sisältö on nykyisin itsemurha. Saatanallisuuteen liittyvä muoti on yhä suositumpaa, lisäksi suoranainen okkultismi ja jopa saatanallinen rituaalinen vahingon tuotto. Monet uskonnolliset ihmiset ovat jo epäilleet, että 1980-luvulla tapahtui jokin dramaattinen muutos.

Kallistuminen kohti laittomuutta ja pahuutta voidaan jäljittää 1980-luvun puolivälissä tapahtuneeseen käännekohtaan, jona saatana ja hänen demoninsa kukistettiin, minkä jälkeen he voimistivat hyökkäystään Yhdysvaltoja vastaan. Eliitit tuhoavat parhaillaan aktiivisesti perustuslakia ja heikentävät lainvalvontaa kaikkea jumalaista ja hyvää Amerikan historiassa väheksyen. He ylistävät ja asettavat toimiin pahuutta ja epäoikeudenmukaisuutta ajavia. He pahentavat tarkoituksella sosiaalista jakaantumista. He tuhoavat perhekäsitettä hyökäten jopa mies ja nainen -käsitystä vastaan! Nämä ovat saatanan innoittamia hyökkäyksiä, jotka kertovat pahan hengellisen voiman lisääntyvästä vaikutuksesta.

Kolmitahoinen hyökkäys

Raamatun profetia osoittaa, että saatana kohdisti kukistamisensa jälkeen kolmitahoisen hyökkäyksen. Ensiksi hän hyökkäsi Jumalan seurakuntaa, hengellistä Israelia, vastaan. Toiseksi hän hyökkäsi tämän lopunajan kolmea profeetallista Israelin kansaa vastaan, erityisesti johtavaa kansakuntaa Yhdysvaltoja vastaan. Kolmanneksi hän toimii pyhän Rooman valtakunnan kautta tuhotakseen nämä kansakunnat sotilaallisesti. Tässä on saatanan suuri suunnitelma sekä hengellisen että fyysisen Israelin tuhoamiseksi!

Näitä profetioita ja todellisia lopunajan tapahtumia tarkastellessamme käy selväksi, että paholainen toimii jokaisessa kolmessa vaiheessa Antiokhos-tyyppiä edustavan miehen kautta.

Ensimmäinen lopunajan Antiokhoksen-edustaja nousi Jumalan seurakunnan pääksi. Toinen, poliittinen Antiokhos, nousi Yhdysvaltain presidentiksi. Kolmanneksi saatana hyökkää henkiin heränneen pyhän Rooman valtakunnan pään kautta Yhdysvaltain ja Britannian kimppuun.

Jokainen kolmesta Antiokhosta edustavasta miehestä toimittaa sisältä käsin (yksi "rakastajana" – Hes. luku 23) tuhotyönsä. Danielin kirjan luku 8 osoittaa, että saatana hallitsee näitä kolmea miestä.

Kaikki kolme yrittävät "pyyhkiä pois Israelin nimen", sekä fyysisesti että hengellisesti. Saatana pyrkii pyyhkimään kokonaan pois tämän nimen, joka edustaa Jumalan suurta suunnitelmaa kaikkina aikoina eläneelle ihmiskunnalle. Jokaisen Jumalan valtakuntaan eli perheeseen astuvan ihmisen on opittava ja hyväksyttävä Israelin nimi. Koko ihmiskunnasta tulee ikuisesti täynnä yltäkylläistä vaurautta, vapautta ja iloa oleva hengellinen Israel.

Vähän aikaa

Yhdysvallat sekä toiset nyky-Israelin kansakunnat ovat parhaillaan julman hyökkäyksen kohteena. Olemme menettämässä kansakunnistamme suuren tehneet periaatteet ja siunaukset. Meidän on muistettava, etteivät kansakuntamme luoneet omin käsin perustavia periaatteita eikä siunauksia. Niiden antaja oli Jumala, joka ei antanut niitä ainoastaan nykyisten Israelin kansojen vaan koko ihmiskunnan hyväksi, miksi saatana vihaa ja hyökkää niitä vastaan. Koska kansamme on unohtanut Jumalan, Jumala sallii saatanan toimittaa hirmuisen tuhon fyysiselle Israelille, aivan kuten Jumala salli saatanan tuhota hengellisen Israelin.

Kyseessä on järkyttävä uutinen, mutta tämä traaginen totuus sisältää myös parhaan mahdollisen uutisen! Saatanan hyökkäys todistaa Jumalan tosi seurakuntaa ja Israelin kansoja koskevien profetioiden lisäksi todeksi myös Ilm. 12:12 profetian, jonka mukaan hänellä on vähän aikaa. Saatana kukistettiin vuonna 1986, omaten nyt vielä vähemmän aikaa, ennen kuin hänen toimiensa aikaikkunansa sulkeutuu. Saatanan valtaistuin maan päällä poistetaan pian, kun Jeesus Kristus palaa! Lukuisat Raamatun profetiat kertovat Kristuksen pikaisesta paluusta. Jeesus Kristus saapuu hallitsemaan Maaplaneettaa omalta valtaistuimeltaan!

Saatanan voimistuva hyökkäys huipentuu niin väkivaltaiseen, laajakantaiseen joukkoverenvuodatukseen, että sitä on lähes mahdoton kuvitella. Seuraava suuri ahdistus on pääasiallisesti seurausta saatanan suuresta vihasta. Saatana on täynnä suurta vihaa, ja syystä. Asian, joka aiheuttaa saatanalle suurta vihaa, pitäisi aiheuttaa meille suurta iloa. Saatanan hyökkäys Jumalan seurakuntaa ja Israelin kansoja vastaan on saatanan viimeinen hyökkäys ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta!

Jatkuu: Oliko koronaviruskriisi suunniteltu?


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?