Tilaa ilmainen uutiskirje

Donald Trump taistelee tiensä takaisin

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Donald Trump taistelee tiensä takaisin

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Yhdeksäs luku)

Jatkoa: Tämä ei ole epäpätevyyttä.

Paholainen on hyökännyt Amerikkaa vastaan menestyksekkäästi radikaalivasemmiston kautta. 2. Kun. 14:26–27 kertoo ihmisistä, jotka pyrkivät pyyhkimään Israelin nimen pois – joista moni on Amerikassa. Jo tämä yksin auttaa meitä ymmärtämään Amerikan nykyisen ahdingon vakavuuden.

Jumala lupaa jakeessa 27 kuitenkin, että hän "pelasti heidät Jerobeamin käden kautta" (alkuteksti). Donald Trump täyttää tänään tämän lopunajan "Jerobeamin" roolin. Jumala lähetti presidentti Trumpin nimenomaisesti haastamaan tehdyn pahuuden ja pelastamaan Amerikan varsinaisesti väliaikaisesti. Tämä tapahtui Donald Trumpin ensimmäisellä presidenttikaudella.

Tarina ei kuitenkaan pääty tähän. Donald Trump sysättiin pois presidentin virastaan. Nykyinen kurjuus on aikaista katkerasti pahempi!

Sinun on ymmärrettävä, että Jumala panosti Trumpin presidenttikauteen. Jumala lähetti henkilökohtaisesti Trumpin estääkseen Israelin nimen pyyhkimisen pois saatanan johtamien ihmisten tekojen tuloksena. Jumalalla tätä lopunajan Jerobeamia varten varaama työtehtävä ei ole vielä valmis.

En tiedä tarkalleen, kuinka Donald Trump saa takaisin presidenttiyden, mutta jakeen profetia ja Aamoksen luku 7 ennustavat yhdessä, että näin tapahtuu.

Jumalan vihan syy

Paneudutaan nyt Aamoksen luvun 7 keskeiseen profetiaan.

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää jakeiden 1–6 asiayhteys. Ne liittyvät suoranaisesti seuraaviin jakeisiin 7–17. Nämä kaikki jakeet johtavat meidät suureen ahdistukseen ja Herran päivään päättyen Jeesuksen Kristuksen toiseen tulemiseen! Tämä kaikki tapahtuu siis lopunajan viimeisen tunnin lopussa. Kristus sanoi maan päällä ollessaan, että meidän tulee tietää, milloin nämä tapahtumat ovat "oven edessä" (Matt. 24:33).

Luvussa 7 raivoisan vihainen Jumala on valmis lähettämään Israelin lopunajan kansat kolmanteen maailmansotaan; Kokemaan monumentaalisten, kauhistuttavien syntiensä seuraukset ja tulemaan tuhotuksi, orjuutetuksi ja tapetuksi!

Uskon, että Aamoksen luvun 7 jakeista 1–6 paljastuu vaikuttavasti, mitä Jumala ajattelee juuri tällä hetkellä. Ne osoittavat taatusti, kuinka innokkaasti rakkauden Jumala tahtoo saattaa tämän lopunajan kauhun ohitse!

Elämme jo Kristuksen toiseen tulemiseen johtavan myrskyn ulkoreunalla. Jumala katsoo innostuneesti kohta koko maapallon täyttävään, tulevaan onnellisuuden ja vertaansa vailla olevan ilon aikaan! Toivon, että ajattelet asiaa Aamoksen luvun 7 kuutta ensimmäistä jaetta ja sitten loppuosaa lukiessasi.

Jakeissa 1–3 Jumala näyttää Aamokselle väkivaltaisen tuhon vision heinäsirkkalauman hävittämässä maata. Aamoksen puhuttua Jumala muuttaa kuitenkin hämmästyttävästi mielensä!

Sama toistuu: "Tämän näytti minulle Herra, Herra: Katso, Herra, Herra kutsui tulen toimittamaan tuomiota, ja se kulutti suuren syvyyden, ja se kulutti osan" (jae 4, loppu Biblia 1776). Tämä on profeetallinen näky kuluttavasta ydintulesta! "Niin minä sanoin: Herra, Herra, lakkaa jo. Kuinka voi Jaakob pysyä, sillä hän on vähäinen? Niin Herra katui sitä. Ei sekään ole tapahtuva, sanoi Herra, Herra" (jakeet 5–6). Jumala tyyntyi toistamiseen.

Huomaa tärkeä asia, jota ilman emme kykene ymmärtämään jakeita: Jumala ei sanonut, miksi hän oli raivoisan vihainen. Asiayhteys tarjoaa vastauksen.

Jakeesta 7 seuraa ratkaiseva lopunajan profetia Jerobeamista, kuvaten aikaa, jona Jerobeam – Donald Trump – on vallassa. Kuusi ensimmäistä jaetta puhuu ajasta, jolloin vallassa oleva mies on Antiokhos.

Jumala on vihoissaan Antiokhoksen toimista!

Miehen soimattava pahuus on raivostuttava: Miehen teot Amerikassa tekevät oloni sairaaksi ja varsin vihaiseksi. Jos moni meistä tuntee samoin, miten luulet Jumalan suhtautuvan asiaan? Jumala julistaa, että "koko pää on kipeä, koko sydän sairas" tai tarkemmin ”koko pää on sairas ja sydän voimaton” sekä Yhdysvalloissa että muissa muinaisesta Israelista polveutuvissa lopunajan kansakunnissa (Jes. 1:5), kansoissa, jotka ovat saaneet vastaanottaa suunnattomia siunauksia ja arvonantoa. Israelin supervallassa, Yhdysvalloissa, itse saatana hallitsee oman miehensä kautta! Kaikki teot tähtäävät tuhoon! Hän on "muuttamassa perusteellisesti Amerikan Yhdysvallat " mitä pirullisimmin keinoin!

Nyt mies vasemmistolaistoverineen ei viitsi edes enää naamioitua valkeuden enkeleiksi – vaan toimii yhä avoimemmin ja räikeämmin enenevän vallan turvin. Suurin osa ihmisistä nukkuu yhä edelleen horroksessa!

Kansakuntamme ei ole entisensä. Amerikan ollessa huipussaan, jopa viimeaikaisten presidenttien Ronald Reaganin ja George W. Bushin aikana, ei olisi ollut totta lausua, että "Jaakob" – lähinnä Yhdysvallat – "on vähäinen". Kansakuntamme oli arvovaltainen ja voimallinen, se oli yhä edelleen Israelin suurvalta. Barack Obaman noustua valtaan olemme voimattomia! Obama ja hänen johtamansa miehet tekevät saatanan työtä! Mikään ei ole yhtä pelottavaa. Miehellä on takanaan suuryritysten, Hollywoodin, akateemisen maailman ja median painoarvo, ja väkineen hän tekee mitä tahansa, mistä voi päästä pälkähästä. Jaakob on todella "vähäinen" – voimaton!

Kuinka Jumala ei voisi olla järkyttymättä asiasta?

Muista, että "synnin tähden" – kansakunnan syntien vuoksi – tämä Antiokhos kykeni nousemaan valtaan (Dan. 8:12, Biblia 1776). Miehen tuhoisat teot ovat avoimen peittelemättömiä, mutta ne, jotka omaavat vallan pysäyttää hänet, ovat voimattomia, ja miljoonat amerikkalaiset tukevat miestä innokkaasti!

Kansamme vastaanotti syntymäoikeussiunaukset suuren uskon isän Aabrahamin takia, joka totteli ja oli valmis uhraamaan Jumalan puolesta jopa oman poikansa! Valitettavasti he ovat kääntäneet selkänsä Jumalalle seuraten paholaista.

Aam. 7:1–2 katastrofi oli Barack Obaman ensimmäinen presidenttikausi, jae 4 kuvaa hänen toista presidenttikauttaan. Nyt voimme lisätä luetteloon kolmannen kauden, jona Obama toimii Bidenin hallinnon marionettimestarina. Jumalaa on äärimmäisen vihainen näiden toimien takia! Jumalan on toimittava, koska Obamalla on liian paljon valtaa. Jumala on jo alkanut toimia. Jumala ei salli Obaman pyyhkiä Israelin nimeä pois!

Jumalan viimeinen varoitus

Aamoksen luku 7 sisältää kolme näkyä, jotka alkavat jakeista 1, 4 ja 7, ja joissa kaikissa Jumala "näyttää" Aamokselle jotakin. Jakeiden 1–6 kaksi näkyä siirtyy suoraan jakeissa 7–17 seuraavaan näkyyn.

Juuri ennen jaetta 7 voidaan kuitenkin lisätä 2. Kun. 14:26–28: "Sillä Herra oli nähnyt Israelin ylen katkeran kurjuuden, kuinka kaikki tyynni menehtyivät eikä Israelilla ollut auttajaa. Herra ei ollut vielä sanonut, että hän oli pyyhkivä Israelin nimen pois taivaan alta, ja niin hän vapautti heidät Jerobeamin, Jooaan pojan, kautta. Mitä muuta on kerrottavaa Jerobeamista, kaikesta, mitä hän teki, ja hänen urotöistänsä, kuinka hän kävi sotaa ja kuinka hän palautti Israelille Damaskosta ja Hamatista sen, mikä oli ollut Juudan, se on kirjoitettuna Israelin kuningasten aikakirjassa." Tämä esittää koko asiayhteyden.

Jumala pelasti presidentti Trumpin kautta Amerikan kansakunnan jo kerran Antiokhoksen teoilta. Obama palasi Joe Bidenin kautta kostotoimiin, mutta Aamoksen kirjan luvun 7 profetian loppuosa osoittaa, ettei hänen valtansa kestä.

Aamos anoi armoa Jumalalta nähtyään kaksi ensimmäistä näkyä. Moffatt kääntää jakeet 2 ja 3: "Kun ne söivät kaiken vihreän kasvuston, minä huusin: Armahda, Herra, armahda. Miten Jaakob voi toipua – hän on niin vähäinen." Ja Jumala muutti mielensä: "Silloin Herra hellitti, Herra sanoi: Näin ei saa tapahtua" (Moffatt). Sama asia ilmenee jakeessa 6: "Herra sanoi: Näin ei saa tapahtua."

Jae 8 poikkeaa edellisestä: "Ja Herra sanoi minulle: Mitä sinä näet, Aamos? Minä vastasin: Luotilangan. Ja Herra sanoi minulle: Luotilangalla koettelen kansaani; Minä en enää koskaan armahda heitä" (Moffatt). Jumala puhuu! Jumala kieltää olennaisesti Aamosta: "Älä enää puhu minulle tästä!" – viitaten aikaisempiin jakeisiin 3 ja 6. Tämä sanoma tänä päivänä, Aamoksen kirjassa profetoitu, on Jumalan viimeinen varoitus. Jumala on varoittanut, pyrkinyt herättämään, pitkän aikaa amerikkalaisia ja muita muinaisen Israelin jälkeläisiä, jotka ovat jättäneet annetut varoitukset huomiotta. Niinpä Jumala ilmoittaa nyt varoittavansa vihoviimeisen kerran!

Jae profetoi meidän edessämme olevasta ajasta. Koska kyseessä on viimeinen kerta, jona Jumala kulkee ohitse, Jumala raivaa seurakunnalleen avoimen tien viimeisen varoituksen loppuun saattamiseksi. Kun Yhdysvallat romahtaa, seuraa järkyttävä ketjureaktio. Jumala näytti nämä järkyttävät tulevat tapahtumat Aamokselle. Jumala myöntyi Aamoksen armonpyyntöön – kaksi kertaa – minkä jälkeen seurasi jakeiden 7–10 kuvaus osana samaa näkyä. Jumala näyttää Aamokselle luotilangan, kertoo mittaavansa vihoviimeisen kerran, antavansa vihoviimeisen varoituksen, minkä jälkeen Jumala ei varoita heitä enää milloinkaan. Jumala kieltää Aamosta anomasta, että Jumala muuttaisi mielensä.

Elämme nyt aikaa, jona Jumala menee Israelin kansan ohitse säästäen ennen sen tuhoutumista viimeisen kerran! Elämme äärimmäisen kiireistä aikakautta!

Huomaa, että Jumalan ilmoitus esitetään lopunajan Jerobeamin yhteydessä (jae 9). Jerobeamin aikana Jumala vakuuttaa: "Minä en enää mene säästäen sen ohitse" (jae 8). Jumala kulkee säästäen ohitse viimeisen kerran kertoakseen näille kolmelle lopunajan Israelin kansakunnalle – Yhdysvalloille, Isolle-Britannialle ja juutalaiskansalle – kuinka ratkaista ongelmansa, sekä varoittaakseen niitä seuraamuksista, jos ne jättävät toimimatta Jumalan neuvon mukaisesti.

Tämä profetia tarkoittaa siis, että presidentti Trumpin presidenttikausi on palautettava jollain tavalla pikaisesti ennalleen. Varastetut vaalit ja presidenttikausi tullaan palauttamaan ennalleen. Näemme pikaisesti Donald Trumpin vallan palautuvan, mikä on myönteinen asia, hetken aikaa. Asiat paranevat pikaisesti osittain – mutta vain hetkellisesti; kiroukset jäävät voimaan.

Kun tämä ennalleen palautus tapahtuu, amerikkalaiset saavat viimeinen tilaisuuden parannuksentekoon.

Jumalan viesti Aamoksen ja muiden Raamatun profeetallisten kirjojen kautta, ja nyt Trumpet-lehtemme, Key of David -ohjelmamme ja muiden toimimme keinoin, on viimeinen julistus ennen tuhoa. Jolleivat ihmiset tee parannusta, Jumala ei kulje enää säästäen ohitse eikä varoita! Amerikka saa kohdata syntiensä seuraukset! Näemme lopussa, että jopa huonon uutisen kautta ihmiset oppivat tuntemaan Jumalan.

Mitä Aamoksen luku 7 ei kerro

Aamoksen kirjan luku 7 on profetia lopunajan Israelista, joka on nykyaikana merkittävästi Yhdysvaltain supervalta. Kyse on selvästi kansakunnan lopun viime hetkistä. Luku kertoo, että tuona aikana vallassa on Jerobeam – ja varsinaisesti kuninkaallisessa vallassa.

Jakeet ilmoittavat profeetta Aamoksen viestin Jumalalta kuningas Jerobeamille. Ne kertovat myös Jumalan nykysanoman nykyajan Jerobeamille, kohta kauttamme!

Profetiaa läpi lukiessa Jerobeamin hallituskaudella ei vaikuta olevan taukoa. Jakeissa ei kuvata, että Jerobeam menettäisi presidenttikautensa, joka sitten jollain keinolla palautettaisiin. Miksi näin?

Jumalan mielessä Donald Trump ei hävinnyt missään vaiheessa presidenttikautta! Profetia jatkaa kuvausta Jerobeamista, mikä antaa ymmärtää, että Jumala osoittaa meille, että vaalit varastettiin! Jumala pitää edelleen Donald Trumpia Yhdysvaltain laillisena presidenttinä!

Demokraatit pyrkivät kaatamaan presidentti Trumpin koko tämän neljävuoisen hallituskauden ajan, mutta onnistuivat yrityksessään vihdoin viimein vasta vaaleissa. Poliitikot ja media pyrkivät peittelemään parhaansa mukaan vilppitekonsa, mutta Jumala näki kaiken. Jumala on ainoa tapahtumat tarkasti tunteva.

Miljoonat amerikkalaiset uskovat kanssani, että presidentinvaalit varastettiin. Näkemyksellä on paljon enemmän painoarvoa, jos myös Jumala katsoo asiaa samalla tavalla! Se, mitä Aamoksen kirjan luvun 7 profetia ei kerro, saattaa ilmoittaa äänekkäästi kaikkein aikojen pahimman maanpetoksen: vaalien varastamisen.

Radikaalivasemmisto on todistetusti pettänyt, varastanut ja valehdellut. Jokainen tällä tavalla toimiva osoittaa, että hänen isänsä on paholainen! (Joh. 8:44). Yhdysvaltain perustuslakia ei tarkoitettu tällaisten ihmisten hyväksi vaan se luotiin toimimaan moraalista ja uskonnollista kansaa varten – ei ihmisille, joiden elämäntapa on valehdella, pettää, varastaa ja tehdä väkivaltaa. Nämä ihmiset eivät usko Jumalaan, perustuslakiin, eivätkä Amerikan Yhdysvaltoihin.

Yksi asia on varma: Jumala tuo Donald Trumpin takaisin. Kyse on vain siitä, milloin. Jos Jumala ei tuo Trumpia takaisin, Israelin nimi on käytännössä pyyhitty pois!

Kun radikaalit ovat vallassa, kuinka kukaan kykenee välittämään Aamoksen varoituksen Yhdysvalloille ja sen johtajille – saattamaan Jumalan työn päätökseen? Jumalan työ on paholaisen motivoimien ihmisten pääasiallinen maalitaulu! Jumalan täytyi jo aikaisemmin puuttua asiaan ja pysäyttää tehty paha, sillä muuten Israelin nimi olisi tullut jo pyyhityksi pois – ja Jumalan työ löytyy Israel-nimen ytimessä.

Katso, kuinka vasemmisto käyttää parhaillaan valtaansa tiedotusvälineiden, teknologiayritysten ja sosiaalisen median kautta vaientaakseen kaikki eri mieltä olevat. He tukahduttavat sananvapauden ja polkevat maan korkeimman lain maahan!

Esi-isämme kuolivat turvatakseen sananvapautemme sekä uskonnonvapautemme!

Millaisten ihmisten kanssa olemme tekemisissä? Vallanpitäjät varastivat vaalit. Vallassa olevat rikolliset taistelevat elävää Jumalaa vastaan! Voit olla varma, ettei Jumala salli moisten tekojen jatkua. Jumalan varoitusviesti levitetään ihmisten kuultavaksi. Jumala ei anna johtajien pyyhkiä pois työtämme eikä sanomaamme, meidän työtehtäväämme. Jumala avaa ovet, joita kukaan ei voi sulkea, ja Jumala sulkee ovet, kun ne on aika sulkea. Luotamme Jumalaan ja jätämme asian Jumalan haltuun.

Koska Jumala tietää, että vaalit varastettiin, hänellä täytyy olla suunnitelma asian korjaamiseksi. Jumala on aikeissa paljastaa maanpetoksellisen varkauden ja muut tänä päivänä tehdyt julkeat rikkomukset massiivisessa mittakaavassa.

Vaiva voimistuu

Aamoksen kirjan luvun 7 jakeessa 8 Jumala kertoo antavansa kansalle viimeisen varoituksen, jae 9 kuvaa autioitumisen, raunioiden ja miekan aikaa. Jumala varoittaa toimivansa henkilökohtaisesti: "Ja minä nousen ja nostan miekan Jerobeamin sukua vastaan". Jakeen 8 jälkeen kuvaus tehostuu merkittävästi.

Uskon, että jakeiden 8 ja 9 välisissä tapahtumissa on tauko, ja että elämme parhaillaan tällä varsinaisella profetoidulla tauon ajalla – Trumpilta presidenttikauden vieneen vaalivallankaappauksen jälkeistä, mutta valtaan palaamista edeltävää aikaa.

Katso ympärillesi: Yhdysvaltain tila on katastrofaalinen! Radikaalit tuhoavat kansakuntaa kuvitellen naiivisti kykenevänsä kontrolloimaan parhaillaan vapauttamiaan anarkistisia tuhovoimia. Tätä vaivaa seuraa varmasti vielä pahempi vaiva.

Jae 9 ilmoittaa, että "Israelin pyhäköt tulevat raunioiksi". Sana pyhäköt on mielenkiintoinen; Se viittaa vääriin seurakuntiin, joiden Jumala sallii tuhoutua. Sillä on myös muita merkityksiä. Gesenius’ Hebrew-Chaldee Lexicon -sanakirja määrittelee sen ”asylym” eli "turvapaikka", joka on suojapaikka erityisesti lain takaa-ajamille tai instituutio turvattomille. The Theological Wordbook of the Old Testament toteaa: "Metaforisesti sanalla viitataan turvapaikkaan..." Nykyisissä Israelin kansakunnissa tämä voi kuvata turvapaikkakaupunkeja. Se voi kuvata turvapaikkakansakuntaamme, jossa johtajamme sallivat kaikkien tulvia rajan yli. Monet ihmiset etsivät parempaa elämää, mutta joukossa on jengien ja kartellien väkivaltaisia jäseniä sekä maahan huumeita, orjia ja tuhansia köyhiä salakuljettavia. Tämä "turvapaikkakansa" -politiikka raunioittaa takuulla kansakuntaamme! Rajan ylittäjät jätetään seulomatta, sitten muukalaisten aiheuttamat ongelmat vaativat miljardeja dollareita, vaikka omaamme jo 30 miljardin dollarin velan, jota emme kykene milloinkaan maksamaan takaisin – velan, joka räjähtää millä hetkellä tahansa eteemme! Toimi on verotuksellista, poliittista ja älyllistä mielettömyyttä. Jotkut vaikutusvaltaiset tahot uskovat, että velkasumma on suurin kansallinen turvallisuusongelmamme.

Tunnista Yhdysvaltain valtion todelliset tapahtumat. Jumala ilmoittaa nousevansa ja nostavansa miekan Jerobeamin sukua vastaan, mikä tarkoittaa, että nykyinen kauhistuttava tilamme pahenee pian entisestään! Kun radikaalit ovat katastrofaalisesti heikentäneet maatamme, tulos ei ole odotetun kaltainen. Radikaalit eivät kuitenkaan saa tilaisuutta rakentaa uutta kuvittelemaansa järjestelmää: Seuraa miekka – hyökkäys ulkomailta! Radikaalit ovat heikentäneet maata muiden kansojen tuhottavaksi!

Meidän on myös muistettava, että myös muu maa kärsii monista synneistä. Kyse ei ole pelkästään vasemmiston toimista.

Jumala palauttaa presidentti Trumpin takaisin yhdestä syystä: estääkseen saatanaa ja tämän poliittista Antiokhosta pyyhkimästä pois Israelin nimeä.

Toinen 2. Kun. luvun 14 löytyvä yksityiskohta tarjoaa tietoa, mitä Trumpin hallintotauolla, Trumpin ensimmäisen presidenttikauden ja vallan palauttamisen välisenä aikana, tapahtuu.

'Kävi sotaa' ja 'palautti'

2. Kun. 14:26–27 kuvaa Amerikan ylen katkeraa kurjuutta ja sitä, kuinka Jumala alkutekstin mukaisesti "pelasti heidät Jerobeamin käden kautta". Kuten jo totesin, tämä toteutui ainakin osittain presidentti Trumpin ensimmäisellä presidenttikaudella.

Seuraava jae aloittaa uuden kappaleen: "Mitä muuta on kerrottavaa Jerobeamista, kaikesta, mitä hän teki, ja hänen urotöistänsä, kuinka hän kävi sotaa ja kuinka hän palautti Israelille Damaskosta ja Hamatista sen, mikä oli ollut Juudan, se on kirjoitettuna Israelin kuningasten aikakirjassa" (jae 28). Tämä jae merkitsee uutta tapahtumien kehitystä sen jälkeen, kun Jumala toimii Jerobeamin kautta Israelin pelastamiseksi.

Jae osoittaa, että lopunajan Jerobeamin on käytävä sotaa palauttaakseen presidenttikautensa. Jae 27 käyttää ensin sanaa vapauttaa tai pelastaa, ja sen jälkeen sitäkin vahvempaa sanaa: käydä sotaa. Jerobeamin täytyy käydä sotaa jotain palauttaakseen.

Kuningas Jerobeam II hallitsi 41 vuotta muinaisessa Israelissa, mutta moni Raamatun kronologi uskoo, että valtakauden ensimmäisenä 12 vuonna hän hallitsi yhdessä isänsä Jooaan kanssa, jona aikana hän soti Syyriaa vastaan. Muinaisien aikojen tapahtumat eivät toistu useasti täysin samoina lopunaikana. Silti, myös tänä lopunaikana käydään jonkinlaista sodankäyntiä tai taistelua. Se, että sodankäynnistä kertova jae seuraa pelastamista koskevaa jaetta, osoittaa, että lopunajan Jerobeam "käy sotaa" pelastettuaan Israelin. Löytyy useita tapoja, joiden kautta Jumala voi käydä sotaa tänään Jerobeamin kautta.

Gesenius’ Lexicon -sanakirjan mukaan sana "käydä sotaa" tarkoittaa "taistella, sotia". The Theological Wordbook of the Old Testament esittää, että sotiminen "esiintyy 171 kertaa ja koskee Jumalan roolia Israelin sodissa". Selitys pätee tässä tapauksessa, sillä Jumala on antanut Donald Trumpille tehtäväksi pelastaa Israelin. Mieti, miten suuresti poikkeava se on jakeen 27 sanasta vapautti tai "pelasti". Ensimmäisen presidenttikautensa aikana Donald Trumpin ei tarvinnut sotia pelastaakseen Israel – vaikka joutui taistelemaan paljastaakseen lukuisat vilpilliset tutkimukset, syytteeseenpanot ja muut maanpetokselliset toimet. "Käydä sotaa" voidaan soveltaa eri tavoin, mutta verbi antaa ymmärtää, että presidentinviran palauttaminen voi vaatia huomattavaa taistelua. Donald Trumpin on taisteltava virkansa palauttamisen puolesta. Toimen ei tarvitse sisältää sotilaallisia toimia, mutta se voi varmasti sisältää niitä.

2. Kun. 14:28 viittaa siis vahvasti siihen, että Trump palauttaa presidenttikautensa jonkinlaisella sodankäynnillä – ei pelkällä äänestyksellä! Minusta vaikuttaa varmalta, että tämä tapahtuisi ennen seuraavia vuoden 2024 presidentinvaaleja – ellei jonkinlainen sotiminen ja äänestäminen tapahtuisi yhdessä. 2. Kun. 14:28 ei löydy viittausta vaaleista.

Seuraa jonkinlainen sota jonkin palauttamiseksi. Kun Jumala ilmoitta, että presidentti Trump "palauttaa" jotain, se palautetaan. Aamoksen kirjan luku 7 osoittaa osaltaan, että tämä sota tulee onnistumaan. Mitä Trump voisi palauttaa, jollei varastettuja vaaleja?

Tämän kaiken täytyy tapahtua Jumalan ihmeen kautta! Ja kun se tapahtuu, asian pitäisi olla selvä kaikille rehellisille asiaa tarkkaaville.

Juudan auttaminen

2. Kun. 14:28 mukaan Jerobeam palautti Damaskon ja Hamatin. Soncinon kommentaari toteaa, että Damaskoa hallitsi aikoinaan kuningas Daavid, ja että Hamatin kuningas maksoi Daavidille veroa ja otettiin osaksi Daavidin pojan Salomon valtakuntaa (2. Sam. 8:9–10; 1. Kun. 8:65). Selityksestä käy ilmi, että Jerobeam vaati takaisin jotain auttaakseen Juudaa.

New International Version kääntää 2. Kun. 14:28 seuraavasti: "Mitä tulee Jerobeamin valtakauden muihin tapahtumiin, kaikkeen, mitä hän teki, ja hänen sotilaallisiin saavutuksiinsa, mukaan lukien sen, kuinka hän palautti Israelille sekä Damaskon että Hamatin, jotka olivat kuuluneet Juudalle, eivätkö ne ole kirjoitettuna Israelin kuningasten Aikakirjassa?" Ferrar-Fenton-käännös kuuluu: "Sillä Jerobeamin muut asiat ja kaikki, mitä hän teki, miten hän soti ja miten hän valloitti takaisin Israelille Damaskoksen ja Juudan Hamatin, ne on kirjattu Israelin kuningasten päivien tapahtumien historiassa."

Barack Obama oli presidenttinä ollessaan kova ja armoton Israelin juutalaiskansaa kohtaan. Häntä seurannut presidentti Trump pelasti ensimmäisellä presidenttikaudellaan Israelin juutalaiskansan (raamatullisen Juudan) suurelta osin Obaman hirmuvallalta. Trump tuki Israelia monin tavoin, mm. romutti Iranin ydinsopimuksen, siirsi Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemiin ja auttoi Israelia allekirjoittamaan "Abraham-sopimukset" alueen arabimaiden kanssa. Kolumnisti Lee Smith kuvasi Israelin ja Persianlahden valtioiden välistä liittoa "esteenä unelmalle Yhdysvaltojen tukemasta, uudelleen voimalliseksi kasvaneesta, ydinaseistetusta Iranista, mikä oli Obaman tärkein ulkopoliittinen tavoite – ja loukkauksena rauhanprosessia ajavien omasta loputtoman tärkeästä merkityksestään vakuuttuneille. Bidenin hallinto pyrkii ilmeisesti upottamaan sopimukset rankaisemalla Israelia ja sen rauhankumppaneita liiallisesta lähentymisestä, ja palauttamaan palestiinalaiset keskeiseen asemaan – valmistaakseen maaperän Iranin ydinsopimuksen uudelleen aloittamiselle" (Tablet, 21.3.2021).

Huomaa, että: "Obaman tärkein ulkopoliittinen tavoite" oli liittää Yhdysvallat Iraniin – Israelin viholliseen, Amerikan viholliseen, ylimpään maailman terroristeja tukevaan valtioon! Yhdysvaltain Iranin tukemisella ei ole mitään järkeä, ellei ymmärrä, että Amerikan johtaja yrittää pyyhkiä pois Israelin nimen. Parhaillaan toistetaan samaa politiikkaa! Biden pyrkii valtuuttamaan Iranin kykeneväksi hankkimaan pian ydinaseita.

Ole ennustanut Joe Bidenin virkaanastujaisista lähtien, että hänen johtajuutensa saisi aikaan palestiinalaisten terrori-iskujen lisääntymisen. Juuri näin tapahtui, ja kenen tahansa pitäisi pystyä tunnistamaan syy!

Jumala on vihainen. Jos kehitys jatkuu, se päättyy varsin huonosti! Näemme nyt, miten tärkeää on, että joku "palauttaa" jotain.

Asia sisältää myös yhteyden Jumalan työhön. Jes. 40:9 osoittaa, että Jumalan seurakunta omaa tänä lopunaikana "Juudan kaupungeille" toimitettavan sanoman: "Katso, teidän Jumalanne!" Suuri osa sanomasta liittyy edesmenneen tri Eilat Mazarin johdolla tekemiimme arkeologisiin löytöihin. Olemme tukeneet arkeologisia hankkeita Jerusalemissa viimeisten 50 vuoden ajan, meillä oli jopa etuoikeus auttaa kuningas Daavidin palatsin paljastamisessa! Ja nyt Jumalan seurakunta omaa uuden Daavidin valtaistuimen (tilaa itsellesi ilmaiseksi kirjani Uusi Daavidin valtaistuin). Työmme e sisältää elintärkeän viestin, jonka juutalaisten on todistettava tänä lopunaikana!

Myös saatana tuntee työmme ja työskentelee kiivaasti Antiokhoksensa kanssa pyyhkiäkseen pois sanomamme, joka on "Israelin nimen" perimmäinen ilmaus.

Vaikuttaa siltä, että Donald Trumpin on palautettava osa Juudan vapaudesta, jotta Jumalan seurakunta kykenee toimittamaan Jumalan sanoman Juudan kaupunkeihin.

Antiokhos muuttuu

Jerobeamin elämän ja valtakauden loppu löytyy kirjattuna 2. Kun. 14:29: "Ja Jerobeam meni lepoon isiensä, Israelin kuningasten, tykö. Ja hänen poikansa Sakarja tuli kuninkaaksi hänen sijaansa." Myös tämä jae viittaa Donald Trumpin presidentiksi palautumiseen. Hän palauttaa valtansa, mutta ei pitkäksi aikaa, milloin Aamoksen luvun 7 loppuosa täyttyy.

Huomaa, mitä muuta luvussa viitataan.

Jumala antaa profeetalleen tehtäväksi kovan varoitusviestin: "Vaan Iisakin uhrikukkulat tulevat autioiksi ja Israelin pyhäköt raunioiksi. Ja minä nousen ja nostan miekan Jerobeamin sukua vastaan" (Aam. 7:9). Viesti aiheuttaa konfliktin: "Silloin Amasja, Beetelin pappi, lähetti Jerobeamille, Israelin kuninkaalle, tämän sanan..." (jae 10).

Jakeessa on uskonnollinen johtaja nimeltä Amasja. Kuka hän on? Hän on varsinainen toinen Antiokhos – mies, joka soluttautui Jumalan omaan seurakuntaan!*

Mitä tapahtui poliittiselle Antiokhokselle? Jakeessa tapahtuva selvä muutos viittaa merkittävään muutokseen Amerikassa. Olemme siirtymässä eri aikakaudelle. Aikaisemmissa jakeissa ennustettiin kansakunnan parissa toimivasta, Jerobeamin tuhoamiseksi taistelevasta Antiokhoksesta, mutta yhtäkkiä esiin astuu toinen Antiokhos, joka taistelee auttaakseen Jerobeamia selviytymään. Näemme, että saatana hylkää yhden Antiokhoksen ja ponkaisee toiseen!

Aam. 7:7 eteenpäin ei löydy enää viitettä poliittisesta Antiokhoksesta (Barack Obamasta). Poistaako Jumala hänet, kun Jerobeam "käy sotaa"? Onko tämä todellinen poliittisen Antiokhoksen vallan loppu? Jumala ei kirjaa tätä varmasti, mutta uskon, että Aamoksen luku 7 viittaa vahvasti hänen valtansa loppuun. Todistamme takuulla suuria muutoksia.

Jumalan seurakunta joutui taistelemaan hengellistä vallan ominutta Antiokhosta vastaan, joka lähes tuhosi seurakunnan. Taistelemme parhaillaan Amerikkaa vastaan hyökkäävää poliittista Antiokhosta vastaan. Yhtäkkiä meidän on palattava taistelemaan uudemman kerran Jumalan seurakunnassa hengellistä Antiokhosta vastaan, joka on tällä kerralla yhteydessä voimistuneeseen Jerobeamiin.

Mitä tämä hengellinen Antiokhos lausuu? "Aamos on tehnyt salaliiton sinua vastaan Israelin heimon keskuudessa. Ei maa kestä kaikkea, mitä hän puhuu" (jae 10). Voimallinen lausuma! Jumalalle uskollisten omien sanoma, josta osaa luet parhaillaan, saavuttaa pisteen, jossa kansa ei kestä sanomaa ja tahtoo lakkauttaa sen!

Kaikkien kauhistuttavien tapahtumien keskellä on voimallisen sanoman omaava seurakunta, joka paljastaa kaikki tapahtumat siinä määrin, etteivät ihmiset kestä sanomaa!

Jakeessa 11 Amasja sanoo: "Sillä näin on Aamos sanonut: Jerobeam kuolee miekkaan [tämä ei ole totta; Aamos sanoi, että Jumala nousee ja nostaa miekan Jerobeamin sukua vastaan], ja Israel viedään pakkosiirtolaisuuteen, pois omasta maastansa." Toiset profetiat osoittavat, että seuraa raju kauppasota, joka kiihtyy, kunnes kolmasosa kansastamme on kuollut tai näkee nälkää, ja sitten seuraa ydinisku, joka tappaa toisen kolmannen. Kun kaksi kolmasosaa kansasta on kuollut, viimeinen kolmasosa viedään vankeuteen. Ihmisten on vaikea kantaa näitä totuuksia! Olemme ennustaneet tästä lopusta jo yli 75 vuotta. Olemme nyt erittäin lähellä lopun toteutumista.

Profetia osoittaa, että saatanan hyökättyä hengellistä Israelia (seurakuntaa) vastaan Antiokhoksen kanssa, ja sitten fyysistä Israelia (erityisesti Amerikkaa) vastaan poliittisen Antiokhoksen kanssa, hän nousee toimiin kolmannen Antiokhoksen, vieraan valtakunnan mahtavan diktaattorin kautta, joka sotii ja tappaa miljoonia ihmisiä, erityisesti hengellisessä ja fyysisessä Israelissa. Tämä mies nousee parhaillaan valtaan Euroopassa. Hän herättää katolisen kirkon kautta henkiin pyhän Rooman valtakunnan, joka on tappanut toistuvasti kautta historian. Se nousee tappamaan erityisesti amerikkalaisia sekä muita Israelin jälkeläisiä – erityisesti Jumalasta pois kääntyneet Jumalan seurakunnan penseät. Jumalan omia surmatessaan he uskovat tekevänsä Jumalan työtä! (ks. Joh. 16:2).

Amasjan viesti jatkuu: "Ja Amasja sanoi Aamokselle: Sinä näkijä, mene matkaasi ja pakene Juudan maahan, syö leipäsi siellä ja ennusta siellä. Mutta Beetelissä älä ennusta enää, sillä se on kuninkaan pyhäkkö ja valtakunnan temppeli (tai huone)" (Aam. 7:12–13). Tämä kuningas omaa pyhäkön ja temppelin. Hän hallitsee, kuninkaallisella vallalla! Kaikki näyttää sujuvan hyvin. Jumala antaa hänelle vallan pelastaa Israelin, kunnes tämä varoitussanoma on saatettu päätökseen.

Vallallaan mies kykenee valtuuttamaan Jumalan omien karkotuksen maasta – lopunajan Aamoksen kaltaisen työn – karkottaa heidät Israeliin, Lähi-idän juutalaiskansakuntaan!

Kuvaus sopii muihin profetioihin, joissa Jumalan kansa lähetetään Jumalan suojelemana turvaan "suuren ahdistuksen" aikana (Matt. 24:21) aikana, joka tuhoaa Yhdysvallat ja Britannian. Vaikka tämä on haastava aika Jumalan omille, tunnemme profetoidun lopputuloksen, miksi olemme innoissamme. Kuka ei haluaisi elää aikana, jona pahat ihmishallitukset kaatuvat ja Jeesus Kristus palaa luvatusti ottamaan hallitsemaan koko ihmiskuntaa? Tämä on mahtava aika elää!

Parhaillaan pinnalle nouseva profetian kohta kuuluu, kuinka Donald Trump palaa takaisin valtaan. Antiokhos-hallinto ajaa Amerikkaa pikaista vauhtia radikalismiin, sosialismiin, moraalittomuuteen, luokkajakoon, sisällissotaan ja suoranaiseen tuhoon. 2. Kun. 14:26 mukaan Amerikan kurjuus on ylen katkera, eikä kansakunnalla ole auttajaa!

Jumalan profetiat ovat varmoja. Aamoksen luku 7 kertoo tulevasta, selvästä Jerobeamin ja Jumalan seurakunnan yhteenotosta, mikä ei ole vielä tapahtunut, miksi presidentti Trumpin on saatava virkansa tavalla tai toisella takaisin. Raamatun suurin osoitus Trumpin virkaansa palaamisesta on Aamoksen luvun 7 lopunajan profetia. Elämme parhaillaan tämän profeetallisen luvun aikaa.

Äärimmäisen kiireinen aika

Juuri nyt huomio keskittyy suuresti siihen, palaako Donald Trump presidentinvirkaansa. Profetia osoittaa, että hän palaa. Sitä suurempi kysymys on kuitenkin se, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun Trump on palannut takaisin valtaan. Trump lakkauttaa Israelin nimen pois pyyhkimisen. Kansakunta on kuitenkin kaukana Jumalasta! Jerobeam ja kaikki muut tarvitsevat voimallisen varoituksen sekä kutsun parannuksen tekoon.

Jumala ilmoittaa kulkevansa ohitse vihoviimeisen kerran! Jolleivat ihmiset ota nyt tätä viestiä vastaan ja tee parannusta, Jumala syöksee heidät suureen ahdistukseen.

Aamos "varoitti kansaa siitä, että heidän menestyksensä huippuhetki oli pelkkää alkusoittoa heidän tuholleen" (Soncinon kommentaari). Tämä on odotettavissa, kun Donald Trump palaa jatkamaan presidenttikauttaan. Se on varsinaista alkusoittoa Amerikan tuholle!

Presidentti Trumpin paluu "pelastaa Amerikan" lyhyesti, mutta Trumpin on kuultava Jumalan sanoma ja ymmärrettävä, että Jumala pelasti Amerikan hänen kauttaan – ja että hänen itsensä sekä kansakunnan on tehtävä parannus, uskottava ja toteltava. Muuten Amerikka tuhoutuu.

Jumala tuhoaa miekalla jopa Jerobeamin oman suvun! Olosuhteet Amerikassa voivat parantua lyhyeksi aikaa, mutta maan loppu on tuho. Kansakuntamme kohtaa Jumalan vihan, kunnes se tekee parannuksen!

Aam. 7:7–17 osoittaa, että toimiaikamme on varsin rajallinen. Mitä tapahtuu tulevina kuukausina?

Tämä on yksi Raamatun voimallisammista ja kiireellisimmistä varoituksista!

Jumalan seurakunta on paikan päällä tarjoamassa tämän varoitusviestin niin äänekkäästi ja selvästi kuin mahdollista. Jos Amerikan kansa ei ota vaaria Jumalan varoituksesta, se joutuu kärsimään seuraamukset. Hyvä uutinen on, että tuleva massaväkivalta on Jumalan vihan lisäksi Jumalan ojennus. Vain ankara Jumalan ojennus saavuttaa ihmiset, nöyryyttää ja valmistaa heidät Jeesuksen Kristuksen paluuseen ja Kristuksen valtakunnan perustamiseen maan päälle!

Jeesuksen Kristuksen profetiassa ja muualla Raamatussa sanotaan selvästi, että jopa ainoaa tosi Jumalaa tuntematta kuolevat herätetään myöhemmin henkiin oppimaan synnin seuraamukset, tekemään parannus ja oppimaan lopulta tuntemaan Jumalansa.

"Niin Aamos vastasi ja sanoi Amasjalle: En minä ole profeetta enkä profeetanoppilas, vaan minä olen paimen ja metsäviikunapuiden viljelijä" (jae 14). Aamoksella ei ollut muodollista seminaari- tai korkeakoulutusta. Jumala asetti Aamokselle toimeen. Jumala toimi Aamoksen kautta, vaikka Aamokselta puuttui muodollinen "pätevyys".

Aamos sanoi Amasjalle: ”Kuule siis nyt Herran sana: Sinä sanot: Älä ennusta Israelia vastaan, äläkä saarnaa Iisakin heimoa vastaan. Sentähden, näin sanoo Herra: Sinun vaimosi joutuu portoksi kaupungissa, sinun poikasi ja tyttäresi kaatuvat miekkaan, sinun maasi jaetaan mittanuoralla, sinä itse kuolet saastaisessa maassa, ja Israel viedään pakkosiirtolaisuuteen, pois omasta maastansa" (jakeet 16–17). Aamoksen näkemys poikkesi Amasjasta: Aamos tiesi, että tämä oli viesti Jumalalta! Jumalan seurakunnan jäsenet ovat kohdanneet Amasjan, uskonnollisen Antiokhoksen, jo aikaisemmin. Tiedämme, kuka mies on, ja tiedämme, että Barack Obama on poliittinen Antiokhos.

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän" (Aam. 8:11). Miten jakeen Herran sanojen kuulemisen nälkä syntyy? Jumalan seurakunta pakotetaan poistumaan; paikan päälle ei jää ketään jakamaan sanomaa. Kun Jumalalle uskollinen jäännös poistuu maasta ja saatetaan turvapaikkaan, Jumalan sanoma lakkaa, paitsi toiminta turvapaikasta käsin. Israelin kansoilla on ollut yli 75 vuotta aikaa ottaa vaari tästä sanomasta, mutta pian ne eivät kykene enää edes löytämään sanomaa.

Jae 14 puhuu ihmisistä, jotka "kaatuvat eivätkä enää nouse". Nämä ovat Jumalan omia – jotka kääntyivät pois Jumalasta ja kieltäytyvät tekemästä parannusta – ja menettävät iankaikkisen elämänsä.

Kristityistä valtaosa ei ole tosi kristittyjä, miksi kristinusko on ristiriitaista, jakautunut ja heikko. Se ei ole lainkaan raamatullista kristillisyyttä! Tämä viesti on osa Jumalan varoitusta Amerikalle ja sen (oikeutetulle) johtajalle: Yli 99 prosenttia kristityistä on petettyjä!

Mutta muutamat harvat ovat tunteneet Jumalan, ja jotkut heistä lukevat tämän kirjan. Fyysinen ja hengellinen elämänne on vaakalaudalla.

Muista tämä viesti

"Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä" (Aam. 9:11). Tämä on profetia Jumalan lopunajan seurakunnasta, jonka Herbert W. Armstrong rakensi, jonka Antiokhos tuhosi hänen kuolemansa jälkeen, mutta joka pystytettiin jälleen uskollisen jäännöksen kautta. Kertomus siitä, miten Jumala "pystytti jälleen luhistumat", löytyy ilmaisteoksessamme Raising the Ruins, Raunioiden rakentaminen.

Jumala asettaa tämän seurakunnan työn keskelle näitä lopunajan huipputapahtumia – "kansani Israelin keskelle" (Aam. 7:8). Jumalan omien on kaikkien keskellä kerrottava maailman ihmisille tärkeiden tapahtumien merkitys. Tämä kirja on tärkeä osa kyseistä tehtävää.

Käsillä on rajallinen aika saattaa annettu työ päätökseen. Jumala osoittaa meille, että loppu on erittäin lähellä. Jumalan kuljettua viimeisen kerran Israelin ohitse, hän saattaa uskollisen jäännöksensä turvapaikkaan. Jos joku tahtoo liittyä Jumalan omien seuraan tuohon suojapaikkaan, tämä on heidän viimeinen mahdollisuutensa – tai he joutuvat kokemaan Jerobeamin suvun kohtalon!

Tarkkaa Aamoksen luvun 7 asiayhteyttä: "Aamoksen sanat, hänen, jolla oli lammaslaumoja Tekoassa; mitä hän näyssä näki Israelista... Ja hän sanoi: Herra ärjyy Siionista, hän jylisee Jerusalemista..." (Aam. 1:1–2). Kuka on tämä ääni? Ketkä lausuvat Jumalan äänen hengellisestä Jerusalemista? Jumala on antanut meille tämän sanoman – meidän on julistettava se!

Tätä kansakuntaa ja maailmaa on varoitettava! Jae 2 päättyy: "... ja paimenten laitumet lakastuvat, ja Karmelin laki kuivuu." Anchor Bible kertoo, että jakeessa on kyse kosmisesta holokaustista – ydinholokaustista! Jumala lähettää pian ydintulen (ks. myös jakeet 4,7,10,12,14; 2:2,5).

Amerikassa vallitseva kahtiajako on sekä merkki että laukaisija amerikkalaisiin ja kaikkien kansojen ihmisiin iskevästä tuskan ajasta. Äärimmäinen kapinamme Jumalaa vastaan johtaa äärimmäiseen rangaistukseen. Jumala sallii ihmisten nähdä, mitä seuraa, kun palvomme omaa tahtoamme, ja tietoisesti tai tietämättämme seuraamme saatanaa. Toivomme ei ole poliittinen puolue eikä kukaan ihminen – ei edes Jerobeam – vaan Jumala. Todellinen toivomme Jumalaan ei tarkoita, että pelkästään uskomme Jumalaan, vaan että käännymme, teemme parannuksen Jumalaa kohtaan, alistumme Jumalan tahdon alaiseksi tottelemaan Jumalan lakia.

Tämä on historian oppiläksy, kansakuntamme katkeran ahdingon oppiläksy sekä Raamatun voimallisten, järkyttävien, varmojen profetioiden oppiläksy.

Kun maailman olosuhteet huononevat ja pahaenteiset profetiat toteutuvat, muista lukemasi viesti. Jopa Aamoksen kaltainen ankara sanoma sisältää hyvän uutisen: Tuhoon syöksyvä maailma on profetoitu merkki ihmisluonnon toivottomuuden jälkeisestä uudesta maailmasta!

Kyllä, edessä on synkkiä profetioita, mutta ne kaikki johtavat Jeesuksen Kristuksen paluuseen! Dan. 8:25 profetia huipentuu: "... hän [eurooppalainen Antiokhos] tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin [itse Kristusta] vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan." Kristus murskaa kaiken pahan ja perustaa Jumalan hallinnon maan päälle! Ilm. 12:9 ja 12:12 kertovat, että saatana on heitetty maan päälle ja on täynnä vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa. Tämä tarkoittaa, että paholainen tietää, että Jeesus Kristus on palaamassa kukistamaan hänet ja saattamaan ihmisille rauhan, ilon ja onnen. Tämä on ihmisten rohkaiseva tulevaisuus!

Kun tunnustat syntisi ja käännyt Jumalan puoleen, Jumala johdattaa sinut parannukseen, antaa anteeksi, oikaisee ja opastaa sekä suojelee sinua hengellisesti ja jopa fyysisesti lähestyvältä katastrofilta, suureelta ahdistukselta (jae 14). Saat auttaa Jeesusta Kristusta, kun hän palauttaa Jumalan hallituksen maan päälle, kun hän lakkauttaa kaiken kapinan ja petoksen ja lakkauttaa kaiken kärsimyksen ja kuoleman.

Pohdi Jumalan meille Aam. 9:13–15 antamaa ihmeen kaunista johtopäätöstä: "Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin kyntäjä tavoittaa leikkaajan ja rypäleitten polkija siemenenkylväjän, jolloin vuoret tiukkuvat rypälemehua ja kaikki kukkulat kuohkeiksi muuttuvat. Silloin minä käännän kansani Israelin kohtalon, ja he rakentavat jälleen autiot kaupungit ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja juovat niiden viiniä, he tekevät puutarhoja ja syövät niiden hedelmiä. Minä istutan heidät omaan maahansa, eikä heitä enää revitä pois maastansa, jonka minä olen heille antanut, sanoo Herra, sinun Jumalasi.”

Tämä maailma ei tunne Jumalaa – mutta ihmiset saavat kohta oppia tuntemaan Jumalan. Heille tarjotaan vihdoin tilaisuus poistua petoksesta, tehdä parannus ja kasvaa hengellisesti ja saavuttaa Jumalan varaama hämmästyttävän valtava potentiaalinsa. Jumala herättää kuolleista jo aikaisemmin kuolleet sekä näissä kauhistuttavissa profetioissa kuolevat ihmiset; he saavat elää uudelleen – Jumalan hallituksen alaisina.

Loppujen lopuksi jopa huonot uutiset ovat hyviä uutisia. Jumala valmistaa tien Israelille ja sen jälkeen koko maailmalle, joka saa oppia tuntemaan Jumalan! Kohta kaikki ihmiset koulutetaan Jumalan tielle ja siunataan kuuliaisuudestaan.

Vaikka useimmat ihmiset eivät ole vielä saaneet kohdata Jumalan sanomaa, he saavat kuulla sen Jeesuksen Kristuksen palattua.

Luet parhaillaan Jumalan sanomaa.

Tänään on sinun päiväsi. Tänään on sinun aikasi tehdä parannus ja totella Jumalaa. Omaat vertaansa vailla olevan tilaisuuden saada antautua Jumalalle, avustaa Jumalan työtä ja antaa tälle maailmalle. Kyseessä on historiallinen päätös, joka vaikuttaa sekä sinun elämääsi että monen muun elämään, nyt ja ikuisesti.

Vastaa Jumalalle. Tee parannus ja käänny Jumalan puoleen. Jumalan käsissä sinun elämäsi auttaa nostamaan Amerikan ja koko maailman kriisistä.

Jatkuu: Profeetallinen kaksinaisuus.


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?