Tilaa ilmainen uutiskirje

Tämä ei ole epäpätevyyttä

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Tämä ei ole epäpätevyyttä

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Kahdeksas luku)

Jatkoa: Varastetut vaalit, valekansannousu.

Joe Biden ilmoitti 2021, presidenttikautensa ensimmäisenä vuonna, että Amerikka päättäisi Afganistanin sodan varauksetta ja hinnalla millä hyvänsä.

Kansakuntamme oli menettänyt Afganistanin sodassa lähes 2500 sotilasta, maksanut 7267 päivää 775 miljoonaa dollaria päivässä – 20 vuoden kuluessa yhteensä yli 2 miljardia dollaria. Sitten evakuoimme sotilaamme järjenvastaisella hätiköinnillä ja jätimme maan barbaarien käsiin. Oli ilmiselvää, että Yhdysvaltain mahtava armeija antautui Talibanille. 

Maasta vetäytyminen oli halveksittava häpeäpilkku –Yhdysvaltain historian pahin ulkopoliittinen katastrofi. Koko maailma todisti viheliäisien tappion – keskittyneesti tarkaten! Tappio varjostaa kansaamme koko loppuhistorian.

Taliban, noin 75 000 taistelijasta koostuva alkeellinen järjestö, asetti Yhdysvalloille – historian ylivoimaisimmalle valtiolle – uhkavaatimuksen tyhjentää maa elokuun 2021 loppuun mennessä tai kärsiä seuraamuksista. Moni kansakunta vetosi Joe Bideniin, että tämä pidättäisi joukkonsa Afganistanissa, kunnes kaikkien maiden kansalaiset olisi evakuoitu. Biden kieltäytyi kuitenkin auttamasta, mutta päätti totella Talibanin käskyjä!

Joe Biden, maailmanhistorian sotilaallisesti kehittyneimmän valtion ylipäällikkö, kykenee ajamaan talibanit ja kaikki muut terroristiryhmät vallallaan Kabulista niin pitkäksi aikaa kuin tahtoo! 

Biden ei kuitenkaan ajanut terroristeja pois, vaan anoi ja kerjäsi heitä päästämään väkemme pois. Biden totteli Talibania, vaikka toimi merkitsi Yhdysvaltain liittolaisten raivostuttamista, vieraannuttamista, amerikkalaisten hylkäämistä sekä Yhdysvaltain nöyryytystä.  

Kiireinen vetäytyminen merkitsi, että Bidenin hallinto mitätöi muutamassa päivässä 20 vuoden aikana tehdyt uhraukset Afganistanissa, että aikaisemmin tuhoamaan pyrkimällemme ääriryhmälle tarjottiin tilaisuus palauttaa alue hallintoonsa ja luoda uusi radikaali islamistinen valtio. Ennen evakuointia hylättiin katastrofaalisesti massiivinen lentotukikohta, jonka kautta maasta vetäytyminen olisi ollut huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Vankiloihin jätettiin 5000 terroristia talibanien vapautettavaksi. Maahan jätettiin satoja amerikkalaisia ja hylättiin tuhansia afgaaniliittolaisia. Amerikan viesti sekä liittolaisille että vihollisille maailmanlaajuisesti oli yksiselitteinen: Yhdysvallat ei pidä kiinni lupauksistaan. Emme noudata sitoumuksiamme. Meihin ei voi luottaa edes omien kansalaistemme suojelemiseksi!

Tb Fi

Afganistan palautettiin pikaisesti painajaismaisen Taliban-hallinnon alaiseksi: Kansalaisia vainottiin ja murhattiin, 15-vuotiaita ja sitä nuorempia tyttöjä koottiin Taliban-taistelijoiden "vaimoiksi", burkaa vailla olevia naisia teloitettiin julkisesti, naisia ja lapsia pahoinpideltiin, raiskattiin ja murhattiin.

Kun Yhdysvallat vetäytyy sota-alueelta, yleinen käytäntö on tuhota jälkeen jätettävät aseet, jotteivat ne joudu vihollisen käsiin. Bidenin hallinto toimi täsmälleen päinvastoin jättäen ääriryhmälle huikean 85 miljardin dollarin arvoisen Yhdysvaltain sotilaskaluston – mm. massiivisen lentotukikohdan, 2000 panssariajoneuvoa, 45 Black Hawk -helikopteria, 208 lentokonetta, 10 000 ilma-ammuntarakettia, yli 2500 pommia ja miljoonia dollareita käteistä. Victor Davis Hanson huomautti, että pimeänäkölaitteet, yli 20 000 kranaattia ja 1400 kranaatinheitintä, yli 7000 konekivääriä ja 600 000 käsiasetta yhdessä miljoonien patruunojen kanssa olivat "täydellinen varustus jihadistien terrorioperaatioihin ja epäsymmetriseen katutaisteluun" (Independent Institute, 30.8.2021).Yhdysvallat loi yön yli yhden maailman parhaiten rahoitetuista ja raskaimmin aseistetuista terroristivaltioista.

Hanson vertaa Talibanin aseistusta Yhdysvaltain Israelille viimeisten 70 vuoden aikana antamaan noin 100 miljardin dollarin arvoiseen sotilaalliseen apuun. "Voimme sanoa, että yhdellä toimella Pentagon talletti Talibanien käsiin noin 80 prosenttia Israelille juutalaisvaltion perustamista antamastamme sotilaallisesta avusta" (ibid.).

Kyseessä on Amerikan "supervallan" viheliäisen raadollinen toimi! Tämä historiallisen häpeällinen katastrofi on kaikkien aikojen pahin todistus Yhdysvaltain supervallan romahtamisesta! Maailman kansat tarkkaavat tilannetta, käyttävät Amerikan päivänselvää heikkoutta hyväkseen, ja valmistautuvat ohittamaan Yhdysvaltain ylivallan.

Katastrofia katsoessaan moni vakuuttui Joe Bidenin epäpätevyydestä. Lopputulos ei ollut kuitenkaan kömmähdyksen eikä harhaisen harkinnan tulos vaan järkyttävä, onnistunut toimi osana tahallista, suunniteltua yritystä tuhota Amerikan Yhdysvallat.

Faktat ovat kiistattomat. Moni toteaa presidentti Bidenin aiheuttaman vahingon. Kaikkein tarkkasilmäisimmät analyytikot ovat jo tunnustaneet sen hirvittävän mahdollisuuden, että taustapyrkimys on pahaan pyrkivä päämäärä. Entinen sotakirjeenvaihtaja Lara Logan kertoi Fox Newsille, että nykyhallinto haluaa sinun uskovan, että "Afganistanin tapaus on monimutkainen", mutta todellisuudessa "Yhdysvallat tahtoo tämän lopputuloksen". Logan esitti, että Amerikan johtajat "voisivat tehdä mitä tahtoisivat muuttaakseen lopputuloksen, mutta eivät tee mitään" (18.8.2021).

Logan on absoluuttisen oikeassa. Hallituksen toimia ei voi selittää millään muulla tavalla. Toimet eivät johtuneet pelkästään nykyhallinnon kyvyttömyydestä tai naiiviudesta käsittää, miten maailma toimii. Todistimme laskelmoidun, aggressiivisen, saatanallisen hyökkäyksen seuraamuksen, päämääränä heikentää ja lopulta tuhota Israelin kansat, mikä alkoi maailman voimallisemmasta kansakunnasta.

Tarkoitusperä todistaa, miksi kaikki Joe Bidenin hallinnon siviili- ja sotilasjohtajat kutsuivat evakuointia valtavaksi menestykseksi! He julistivat toistuvasti, että kaikki sujui suunnitelmien mukaan, että he toimittivat "sankarillisen ja historiallisen" operaation. Toimittajien tivaukseen, oliko virheitä heidän mielestään tehty, vastaus kuului kerta toisensa jälkeen: emme tehneet virheitä! Vastauksesta käy ilmi, kuinka ylimielisiä ja oikaisukyvyttömiä kyseiset johtajat ovat. ja vielä enemmän, että he olivat suunnitelleet operaation tuloksen katastrofaaliseksi. Kaikki toimitettiin täsmälleen heidän suunnitelmansa mukaisesti – Amerikan valtavaksi vahingoksi.

Tämä on Antiokhos-ajattelua. Se on "pyyhi pois Israelin nimi" -ajattelua, paholaisen innoittamaa, Amerikan tuhoamaan pyrkivää ajattelua. Asia on käynyt niin selväksi, että kenen tahansa pitäisi pystyä ymmärtämään miehen toimet ja aiheuttamat kriisit.

Obaman vuodet

Kun Yhdysvallat ilmoitti, että se poistuisi Afganistanista 31. elokuuta 2021 mennessä, Taliban aloitti salamannopeasti maan valtauksen. Lähteiden mukaan hyökkäyksen suunnittelija oli jihadisti Khairullah Khairkhwa, joka oli pyrkinyt jo pitkään poistamaan Amerikan läsnäolon Afganistanista. Khairkhwa vakuutti Bidenin Valkoiselle talolle, ettei Taliban hyökkäisi, jos Yhdysvallat poistaisi kaikki joukkonsa. Khairkhwasta tuli Talibanin pääneuvottelija Bidenin hallinnon kanssa. 

Bidenin tiimin neuvottelu jihadistin kanssa oli vakavasti tuomittava asia. Kävi ilmi, että tämä Guantanamo Bayn vanki oli varsin tunnettu. "Mullah Khairkhwa, joka toimi aiemmin Afganistanissa Talibanin sisäministerinä, valvoi raakojen islamististen rangaistusten täytäntöönpanoa, mm. mestauksia ja kivityksiä", kirjoitti New York Post. "Syyskuun 11. päivän terroritekojen jälkeen hänet pidätettiin Pakistanissa ja lähetettiin Guantanamoon vuonna 2002. Pentagon syytti häntä läheisistä yhteyksistä Osama bin Ladeniin ja bin Ladenin al-Qaidan kätyreihin" (16.8.2021). Khairkhwan ja neljän toisen korkea-arvoisen talibanterroristin oli määrä jäädä elinkautisvangeiksi. Pentagon kutsui heitä "kovempaa kovimmiksi" Guantanamo Bayn vangeiksi.

Barack Obama päätti vapauttaa nämä viisi miestä. Obama vapautti heidät 2014 Yhdysvaltain armeijakarkuri Bowe Bergdahlin vastineeksi.

Vapautustoimi osoittautui kuolettavaksi. Khairkhwa palasi vapauttamisensa jälkeen välittömästi terroritoimiin, ja avusti joukkojen Afganistanista vetäytyessä aikana murskaavan iskun Amerikalle antamisessa!

Kaikesta huolimatta Obama kohteli tätä miestä – Bidenin hallinnon aikana – luotettavana neuvottelukumppanina. Käytös oli maanpetoksellinen!

Kanssakäyminen yhdisti Afganistanin katastrofin suoraan Barack Obamaan.

Useimmat ihmiset eivät viitsi katsoa pintaa syvemmälle. Koko Afganistanin fiaskon aiheuttama syyllisyys ja viha kohdistui Joe Bideniin. Ihmiset eivät kyenneet näkemään asian laajempaa taustaa. Uskon, että Barack Obaman tarkoitus oli, että Biden ottaisi vastuun tapahtumista. Koko tapahtumaketju täytti Obaman toiveet täydellisesti: Amerikka vetäytyi ja osoittautui edesmenneeksi suurvallaksi, islamistit ottivat Afganistanin haltuunsa ja nousivat valta-asemaan Lähi-idässä. Joe Biden kärsi kaikesta, mutta Obama sai jatkaa työtään.

Edellinen on vain yksi esimerkki siitä, mitenmoni Afganistanin katastrofin siemen istutettiin Bidenin toimiessa varapresidenttinä Barack Obaman presidenttikaudella.

Obama harjoitti kahdeksan vuoden ajan petollista Amerikan ja Israelin vastaista, Irania suosivaa muslimimyönteistä politiikkaa. Egyptissä, sen solmittua rauhan Israelin kanssa 30 vuoden ajan, Obama avusti Hosni Mubarakin vallasta sysäämisessä ja Muslimiveljeskunnan valtaan nostamisessa, pidättäytyi puhumasta Mohamed Morsia vastaan, kun tämä julisti itsensä Egyptin faraoksi ja juutalaiskansan katkeraksi viholliseksi. Obama salli jihadistien vallata amerikkalaisen etuvartioaseman Benghazissa, Libyassa, ja kun Yhdysvaltain suurlähettiläs ja kolme muuta amerikkalaista anoivat apua, Obama ei lähtenyt pikaisiin toimiin, ja miehet saivat surmansa turhaan apua odottaessaan. Obama jätti panematta täytäntöön omat vaatimuksensa joukkotuhoaseita täynnä olevassa Syyriassa, mikä heikensi Amerikan mahtia ja jätti murhanhimoisen diktaattorin virkaansa.

Obaman kaikkein tärkein toimi oli maailman johtavan terroristivaltion, Iranin, ääriliikkeen vahvistaminen. Vuonna 2011 hän käänsi selkänsä tyrannimaisia johtajiaan vastaan protestoimaan nousseille iranilaisille. Kun Iranin hallinto mureni talouspakotteiden alaisena, Obama heitti pelastusrenkaan: Obaman laatima katastrofaalinen ydinsopimus lahjoitti mullahille miljoonien eurojen arvoisen käteissumman sekä selkeän tien ydinaseiden rakentamiseksi.

Vain muutama päivä ennen ydinsopimuksen allekirjoittamista Iranin presidentti marssi valtavan iranilaisjoukon saattamana käsissään kyltit "kuolema Israelille" ja "kuolema Amerikalle", minkä yksinään olisi pitänyt osoittaa, että ydinsopimus nöyryytti länsimaita – erityisesti Yhdysvaltoja.

Obaman Iranin hallinnon tukemista ei voida selittää loogisesti. Hänen katastrofaalinen politiikkansa voidaan ymmärtää ainoastaan koko maailmaa peittävän saatanallisen petoksen yhteydessä (Ilm. 12:9). 

Donald Trump vetäytyi Amerikan katastrofaalisesta ydinsopimuksesta. Trump työskenteli neljän vuotta hilliten Irania ja tukien Israelin puolustusta. Kun Joe Biden astui presidentin virkaan, hän palasi pikaisesti neuvottelemaan uutta ydinteknologiasopimusta Iranin kanssa. Biden osoitti samaa halukkuutta tehdä nöyryyttäviä myönnytyksiä, myöntää terroristivaltiolle rajoittamaton pääsy yli 100 miljardin dollarin käyttövaroihin, ja jättää Iranille selkeä tie lailliseen ydinaseiden tavoitteluun.

Nämä toimet ovat mielettömiä! Iranin korkein johtaja uskoo, että ydinkatastrofi nopeuttaa hänen Messiaansa saapumista. Mikään muu ydinasevalta ei ajattele samalla tavalla. Iranin tavoite tekee ydinsodasta väistämättömän!

Mikään muu ei miellytä enemmän paholaista! "Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin eksyttäjä (alkuteksti, Raamattu 1992)", jonka sormenjäljet löytyvät näissä kaikissa tapahtumissa, vihaa intohimoisesti ihmiskuntaa ja iloitsee miljoonien, jopa miljardien ihmisten kuolemasta! 

Jos epäilet, onko kyseessä ihmiskunnan hengissä selviytyminen, tiedustele juutalaiskansalta, jonka joutuu kuuntelemaan Iranin toistuvaa pyrkimystä pyyhkiä se pois maailman kartalta. Israel uskoo kansakuntansa selviytymisen riippuvan siitä, saako Iran ydinpommin!

Israel-vastaisuus

Obaman hallinto osoitti monin tavoin, ettei pitänyt juutalaisista. Israelin johtajat tunnustivat asian ja heidän täytyi ihmetellä antipatiaa. He eivät kykene ymmärtämään – myös samankaltaisen katkeruuden omaavat henkilöt eivät useinkaan ymmärrä syvällistä vihamielisyyttään.

Presidentti Obama nimitti tammikuussa 2013 puolustusministerikseen johdonmukaisesti Israelia vastaan puhuneen Chuck Hagelin, joka puolusti palestiinalaisia, terroristeja sekä Irania. Hagel äänesti Iranin ydinasetavoittelun pakotteiden lakkauttamista vastaan. Hän kieltäytyi allekirjoittamasta kirjettä, jossa pyydettiin Euroopan unionia nimeämään Hizbollah terroristijärjestöksi. Hän syytti Israelia "kuvottavasta teurastuksesta" ja "Amerikan ystävän, Libanonin maan ja kansan, järjestelmällisestä tuhoamisesta". Hän kannatti "Saudi-Arabian rauhanaloitetta", joka vaatii Israelia luopumaan Golanin kukkuloista, Länsirannasta sekä osasta Jerusalemia, mukaan lukien juutalaiskorttelin.

Miksi presidentti Obama tahtoo nimittää moisen miehen puolustusministerikseen? Toimittaja Melanie Phillipsin vastaa syvällisesti: "Mikä on siis Obaman anti lännen synkkään ulkopolitiikkaan, kuten nämä todella kauhistuttavat valinnat osoittavat? Pahantahtoisuus. Länttä vastaan ja myös sen moraalisääntöjen ytimessä sijaitsevaa muinaista sivilisaatiota vastaan" (22.12.2012).

Mikä on tämä Amerikan moraalisääntöjen ytimessä sijaitseva muinainen sivilisaatio? Phillips puhuu juutalaiskristillisestä historiasta – ja Raamatun moraalista. Nyt lähestymme näiden kauhistuttavien päätösten perimmäistä syytä. Phillips on täysin oikeassa sanoessaan, että Obama suhtautuu pahansuovasti tuohon sivilisaatioon – sekä sen moraalilakeihin.

Caroline Glick kirjoittaa: "Obama tahtoo vahingoittaa Israelia. Hän ei pidä Israelista. Hän nimittää Israelin vastaisia neuvonantajia ja kabinetin jäseniä, ei heidän Israelin vastaisista kannoistaan huolimatta, vaan juuri niiden vuoksi... Obama tahtoo muuttaa Yhdysvaltain suhteen Israeliin perusteellisesti... Israelilaisten kiireellisin tehtävä on lakata uskottelemasta, että se voi luottaa Yhdysvaltoihin Obaman johdolla" (FrontPage Magazine, 17.12.2012).

Jeesus Kristus puhui "pakanain ajan" täyttymisestä (Luuk. 21:24) – israelilaiskansojen tuhon ja pakanavaltojen nousun suuressa ahdistuksessa huipentumasta. Barack Obama toi pakanain ajat tavallaan Amerikkaan sekä rohkaisi pakanoita aiheuttamaan kauhuistuttavia ongelmia koko maailmaan! 

Yhdysvallat ei ole milloinkaan harjoittanut verrattavaa vihamielistä ulkopolitiikkaa Lähi-idän parasta liittolaistamme kohtaan. Miten selitämme vihamielisen asenteen? Historialliseen Antiokhokseen perehtyminen paljastaa asian.

Antiokhoksen sota Israelia vastaan

Antiokhos ryösti ja häpäisi juutalaisten temppelin Jerusalemissa 168 eKr. Josephus kirjoitti, että Antiokhos "saapui Jerusalemiin ja sai kaupungin haltuunsa teeskennellen rauhaa petoksella; silloin hän ei säästänyt niinkään niitä, jotka päästivät hänet sinne, temppelissä olevien rikkauksien vuoksi; mutta himokkaan halunsa johdattamana (sillä hän näki, että temppelissä oli paljon kultaa ja monia hyvin arvokkaita temppelille omistettuja koriste-esineitä) ja ryöstääkseen sen rikkaudet hän uskaltautui rikkomaan solmimansa liiton. Niinpä hän jätti temppelin paljaaksi ja vei pois kultaiset kynttilänjalat, kultaisen alttarin [suitsutusalttarin], pöydän [näkyleipäpöydän] ja [polttouhri-] alttarin; eikä hän jättänyt edes verhoja, jotka oli tehty hienosta pellavasta ja helakanpunasta. Hän myös tyhjensi sen salaisista aarteista eikä jättänyt mitään jäljelle; ja tällä tavoin hän sai juutalaiset itkemään suuresti, sillä hän kielsi heitä uhraamasta niitä jokapäiväisiä uhreja, joita he ennen lain mukaan uhrasivat Jumalalle".

Antiokhos halusi hävittää heidän uskontonsa! Kuvittele, kuinka hänen toimensa raastoi juutalaisia henkisesti ja hengellisesti! Tyhjennettyään temppelin Antiokhos omisti sen Zeuksen pyhäköksi, rakensi uuden alttarin tuhoamansa alttarin tilalle, ja määräsi päivittäisen uhritoimituksen tilalle uhrattavaksi sikoja. Teko oli törkeä loukkaus Jumalaa ja juutalaisia kohtaan ja teki Antiokhoksesta pahemman kuin yksikään aiempi Jerusalemiin hyökännyt kuningas tai keisari. Hän häpäisi temppelin, loukkasi Jumalaa ja Jumalan kansaa, jonka elämä sitoutui Jumalan palvomiseen Jumalan lain mukaisesti. Ja tämä kaikki oli vasta alkua!

Antiokhos käski sotilaitaan surmaamaan kaikki kohtaamansa ja kaikki koteihinsa pakenevat ihmiset. Jokainen sotilaiden löytämä pikkulapsi, vanhus, nainen ja lapsi surmattiin. Apokryfikirja toinen makkabealaiskirja kertoo, että kolmessa päivässä surmattiin 40 000 ihmistä ja toiset 40 000 vietiin orjuuteen! 

Poistuttuaan Jerusalemista Antiokhos alkoi miettiä juutalaisille "lopullista ratkaisua". Natsit kuvasivat samalla termillä toisen maailmansodan juutalaisholokaustia. Lopullinen ratkaisu oli tappaa kaikki mahdolliset juutalaiset; sodan loppuun mennessä murhattiin kuusi miljoonaa juutalaista. Toisessa maailman sodassa kuoli kaikkiaan noin 60 miljoonaa ihmistä saatanan riivaaman Antiokhoksen takia! 

Muinaisen Antiokhoksen lopullinen ratkaisu oli yhtä paha, ellei jopa pahempi. Antiokhos tiesi, ettei hän kyennyt hävittämään kokonaan juutalaisia, vaikka oli surmannut monia. Antiokhoksen lopullinen ratkaisun oli hävittää Israelin usko. Antiokhos halusi pyyhkiä sen pois maan päältä!

"Koko menneen historiansa myrskyisien muutosten aikana", Werner Keller kirjoittaa teoksessaan The Bible as History, Raamattu historiana"Israel ei ollut säästynyt miltään mitään kansaa kohtaavalta kauhulta ja häpeältä. Kuitenkaan koskaan aikaisemmin, ei assyrialaisten eikä myöskään babylonialaisten aikana, se ei ollut saanut sellaista iskua kuin Antiokhos Epifaneksen antama määräys, jonka kautta tämä toivoi voivansa murskata ja tuhota Israelin uskon."

Antiokhos määräsi kaikki juutalaiset pakanallistettaviksi. Anchor Bible kertoo, että hän ajoi hellenisointipolitiikkaansa jopa siinä määrin, että pyrki hävittämään kokonaan juutalaiset ja heidän uskontonsa. Yksikään muinainen kuningas ei ollut pyrkinyt koskaan aikaisemmin moiseen tekoon.

Antiokhoksen viha ylitti kaiken normaalin mittakaavan. Hän toimi saatanan työvälineenä samoin kuin nykyajan Antiokhos tänä lopunaikana. Paholainen vihaa juutalaisia, koska Jumala teki heistä valtikkakansansa (1. Moos. 49:10). Saatana vihaa Israelia sekä Jumalan suunnitelmaa. Antiokhos vihasi juutalaisia, koska saatana oli niin lähellä häntä ja hän lähellä saatanaa.

Tänään tämä viha on voimistunut. On todella olemassa tätä maailmaa hallitseva olento, ja jos hän saa tarpeeksi valtaa ihmisissä, nämä kehittävät raivoisan vihan kaikkea tosi Jumalaan liittyvää kohtaan!

Dan. 11:22 kuuluu Moffattin käännöksessä: "Vastustavat joukot pyyhkäistään hänen edestään ja murskataan, ja niin myös Jumalan ylipappi." Antiokhos meni niin pitkälle, että murhasi juutalaisylipapin Onias iii:n. 172 eKr.

Antiokhosta edeltävät hallitsijat kohtelivat yleensä juutalaisia hyvin. Antiokhoksen häikäilemättömyys juutalaisia kohtaan ylitti hänen isiensä häikäilemättömyyden (jae 24). Tässä on vain esimerkki ahdingosta, joka kohtaa kolmea Israelin kansaa tänä lopunaikana!

Jae 30 kertoo, että Antiokhos harrasti tiettyjen henkilöiden kanssa petollisuutta temppelin sisällä. Näimme saman Jumalan seurakunnan sisällä. Mies löysi "temppelin sisältä" henkilöitä, jotka pettäisivät Jumalan, liittoutui heidän kanssaan, ja alkoi ”purkaa kiukkunsa pyhää liittoa vastaan".

Jakeen 31 "hävityksen kauhistus" on Jerusalemin tuhoava armeija. Se häpäisee pyhän paikan ja ottaa pois jokapäiväisen uhrin (ks. myös Dan. 8:11,24). Tämä tapahtui vuonna 167 eKr. Perinteen mukaan Antiokhos rakennutti Jupiter Olympoksen patsaan kaikkein pyhimpään – temppelin sisällä pyhimpään paikkaan.

George Rawlinsonin mukaan juutalaiset "ajautuivat epätoivoon tämän omatahtoisen hallitsijan mielettömän suunnitelman vuoksi", kertoen Antiokhoksesta. Voimme sanoa, että näin tapahtuu jossain määrin nykyään myös Israelin juutalaisvaltiossa.

Israelin pois pyyhkiminen

2. Kun. 14:26–27 paljastaa Barack Obaman todellisen tavoitteen, mitä hän on tehnyt ja tekee edelleen Bidenin hallinnon aikana, tavoitteen "pyyhkiä Israelin nimen pois taivaan alta". Jakeet paljastavat totuuden, jota kukaan muu ei pysty tunnistamaan. Kaikki pyrkii aiheuttamaan maksimaalista tuhoa nykyisille Israelin kansakunnille. Ainoa keino estää pyrkimys on Jumalan väliintulo.

Tapahtumien takana oleva nero on saatana paholainen, joka "järisytti maan"! (Jes. 14:16). Ihminen ei kykene suunnittelemaan moisia valtavan tuhoisia tapahtumia. Nerokkaan juonikas paholainen osaa sabotoida ja tuhota taidollisesti.

Ef. 2:2 kertoo saatanan olevan "ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa". Kyllä, tämä paha henki tekee työtään ihmisissä! Hän pystyy vaikuttamaan ihmisten ajatteluun ja tunteisiin. Mitä enemmän ihminen asettaa itsensä paholaisen vaikutuksensa alaiseksi, sitä enemmän paholainen voittaa vallan toimittaa hirmutekoja!

Tunnistatko, että Afganistanin katastrofi oli maata järisyttävä tapahtuma? Tunnistatko, kuinka katastrofaalisia monet nykyhallinnon toimet ovat – miten monumentaalisen tuhoisia ne ovat sekä Amerikalle että koko maailmalle? 

Aikaan saatujen tekojen pitäisi ravisuttaa meitä perin pohjin, saada meidät tunnistamaan, että Jumala kiroaa Amerikkaa!

Pohjimmainen kirouksen aiheuttaja ei ole paha presidentti tai radikaalivasemmisto. Jumala kiroaa meitä koko kansakunnan syntien vuoksi. Meidän kaikkien on käännyttävä parannuksessa Jumalan puoleen! Koska olemme kansakuntana tottelemattomia Jumalaa kohtaan, joudumme kohtaamaan kauhistuttavat seuraamukset. Kun kieltäydymme tunnustamasta syyllisyyttämme, viheliäiset tapahtumat voimistuvat entisestään niiden päätökseen saakka.

Jumala on lahjoittanut Amerikalle vertaansa vailla olevia siunauksia, ja tahtoo siunata meitä edelleen. Jumala ei voi kuitenkaan siunata, kun elämme kapinoiden Jumalaa vastaan. Jumala ojentaa meitä – kuten isä, joka rakastaa lapsiaan (esim. Hepr. 12:5–7).

Jae 2. Kun. 14:27 osoittaa, että vaikka emme tekisikään kollektiivista parannusta, Jumala varmistaa armossaan, ettei Israelin nimeä pyyhitä pois! Jumala pelastaa Yhdysvallat, aivan kuten hän pelasti esi-isämme "Jerobeamin kädestä" – väliaikaisesti.

Raamattu tarjoaa avaimen näihin tapahtumiin, jotka jäisivät muuten ymmärtämättä.  Aam. 3:7 ilmoittaa: "Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." Jumala selittää kaikki nämä totuudet, jotta voimme tunnistaa, mitä maailmassa tapahtuu, kykenemme ottamaan vaarin Jumalan varoituksesta ja kääntymään synneistämme! Jumala tarjoaa myös yleiskuvauksen, jotta kykenemme näkemään Jumalan kädenprofetioiden mukaisesti kehittyvissä tapahtumissa loppuun saakka.

Jokaisen amerikkalaisen on tarve tunnustaa Jumalan ilmoitus ja toimittava sen mukaisesti! Kansakunnan kohtalosta riippumatta, Jumala antaa sinulle henkilökohtaisesti voiman valita ja toimia yksilöllisesti.

Jatkuu: Donald Trump taistelee tiensä takaisin


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?