Tilaa ilmainen uutiskirje

Kriitikon vaientaminen

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Kriitikon vaientaminen

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Viides luku)

Jatkoa: Valheet ja petos.

Kaksi päivää vuoden 2016 presidentinvaalit voitettuaan, Donald Trump tapasi presidentti Obaman Oval Office -virkahuoneessaan keskustelun tarkoituksena uuteen hallintoon siirtyminen. Obama valitsi 90-minuuttisessa tapaamisessa, niistä monista asioista, joista olisi voinut puhua, kohdistaa keskustelun pääasiallisesti kahteen henkilöön. Obama kertoi Trumpille, että ne kaksi vaarallisinta miestä, joita oli syytä varoa, olivat Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un – ja eläkkeellä oleva kenraaliluutnantti Michael Flynn.

Miksi presidentti Obama oli kenraali Flynnistä suuresti huolissaan? Vastaus on hälyttävä. Tapa, jolla Obama kohteli Flynniä, antaa karmaisevan kuvan siitä, kuinka Obama vaimentaa kriitikkonsa ja rankaisee vihollisiaan.

Miten Flynnistä tuli kohde

Monet pitävät Michael Flynniä, ansioitunutta, lukemattomia amerikkalaishenkiä pelastanutta sotaveteraania, kansallisena sankarina. Armeijan tiedustelu-upseerina toimiessaan hän jäljitti islamilaisia terroristeja Irakissa ja Afganistanissa. Flynn oli hyvä työssään, ja presidentti Obama nimitti hänet Yhdysvaltain puolustustiedustelupalvelun johtajaksi.

Uudessa virassaan Flynn paljasti Obaman hallinnon epäonnistuneen taistelun islamilaista valtiota ja muita Lähi-idän vihollisia vastaan. Hän kertoi kollegoilleen, että tunsi olevansa yksinäinen ääni, joka varoitti, että radikaali islam Yhdysvalloille suurempi uhka kuin ennen syyskuun 11. päivän terrori-iskuja.

Flynn kritisoi Obamaa lisäksi Iranin vahvan liittolaisen, Syyrian diktaattorin Bashar al-Assadin, vihollisten tukemisen laiminlyömisestä. Puolustustiedustelupalvelun entisen virkamiehen Patrick Langin mukaan "Flynn nostatti Valkoisen talon vihan vaatimalla totuuden kertomista Syyriasta. Hänen mielestään totuus oli paras keino, miksi hänet sysättiin ulos." Obaman hallinto pakotti hänet varhaiseläkkeelle elokuussa 2014, vain kaksi vuotta virassa toimittuaan.

Totuuden kertominen Syyriasta ei ollut kuitenkaan ainoa asia, joka johti kenraali Flynnin vaikeuksiin. Flynn tunsi perustavasti tiedustelumenetelmät, mikä hermostutti massiivisia laittomia vakoiluoperaatioita Yhdysvaltain kansalaisia vastaan suorittivia Obaman virkamiehiä. Heidän oli tunnettava itsensä uhatuksi siitä, että sotilassankari, jolla oli pääsy tiedustelutietoihin, paljastaisi heidän tekemisensä, vaikka Obamalla oli vakoiluvirastot ja armeija vahvassa hallinnassa. He olivat selvästi hermostuneita siitä, mitä Flynn saattaisi sanoa jatkossa, koska alkoivat vuosi eläkkeelle pakottamisen jälkeen vakoilla Flynniä.

Tb Fi

Entinen valtiovarainministeriön korkea-arvoinen virkamies kertoi Star News -medialle, että Barack Obaman valtiovarainministeriö valvoi säännöllisesti Flynnin rahoitustietoja ja -tapahtumia joulukuusta 2015 pitkälle vuoteen 2017. Obaman hallinto vakoili pakkomielteisesti Flynniä lainvastaisella toimella.

Toiminta kasvoi yhä äärimmäiseksi ja laittomaksi. Flynn oli yksi presidentti Obaman suurin vihollinen. Suurin syy ei ollut kuitenkaan Flynnin kanta koskien Syyriaa eikä vakoilutaito, vaan äänekkäästi Obaman katastrofaalisen Iranin ydinsopimuksen vastustaminen.

Obaman Iranin ydinsopimus

Obaman hallinto toteutti Iranin kanssa solmitun Joint Comprehensive Plan of Action -ydinsopimuksen 16. tammikuuta 2016. Sopimuksen ehtojen mukaan Yhdysvallat poisti Iraniin kohdistuvat öljy- ja talouspakotteet, ja Iran suostui lopettamaan uraanin rikastamisen yli 3,67-prosenttiseksi.

Varmistaakseen ydinsopimuksen toteutumisen, Obaman hallinto lennätti Iranille 17. tammikuuta 400 miljoonaa dollaria käteistä neljän viattoman amerikkalaisen panttivangin vapauttamisesta. Teko oli selvästi murhanhimoiselle terroristihallinnolle suoritettu lunnaiden maksu! Yhdysvallat palautti Iranille lisäksi seitsemän joko vangittua tai syytteen alaista rikollista ja lopetti 14 Interpolin tarkkailulistalla olevan iranilaisen etsinnän. Wall Street Journalin mukaan käteismaksu oli ensimmäinen erä 1,7 miljardin dollarin korvauksesta, jonka Obaman hallinto oli suostunut maksamaan Iranille.

Miten voimme selittää, että Amerikasta tuli terrorismin ykkösrahoittajavaltio?

Amerikka rahoitti Iranin ydinasepyrkimystä lennättämällä käteismaksun salaa keskellä yötä. Eräs kommentaattori totesi, että 400 miljoonan dollarin lunnasrahoilla pystyisi ostamaan neljä atomipommia!

Kenraali Flynn, joka oli jättänyt Obaman hallinnon 17 kuukautta aiemmin, oli sopimuksen suorasanainen kriitikko. Flynn kirjoitti vuonna 2016 kirjan nimeltä The Field of Fight, Taistelukenttä, jossa kuvataan Iranin hallituksen ja al-Qaida-johtaja Osama bin Ladenin välistä kirjeenvaihtoa. Oli ilmeisestä, että al-Qaida työskenteli kemiallisten ja biologisten aseiden parissa Iranissa, mutta Obaman hallinto kieltäytyi luovuttamasta näitä todisteita.

Lisäksi Flynn varoitti, että venäläiset tekivät yhteistyötä iranilaisten kanssa, eivätkä todennäköisesti auttaisi Yhdysvaltoja radikaali-islamistisen terrorismin torjunnassa. Silti Obaman hallinto salli, että Venäjä toimittaisi Iranille lähes 130 tonnia luonnonuraania – tarpeeksi uraania 10 ydinpommin valmistamiseen!

Obaman hallinnon Iranin sopimuksesta välittämä viesti kuului, että se estäisi radikaali-islamistihallintoa hankkimasta ydinpommia, mutta itse asiassa se teki yhteistyötä Venäjän kanssa antaakseen Iranille 130 tonnia uraania. Miten selität ristiriidan? Miten amerikkalaisyleisö voi olla niin tietämätön, että se sallii moiset pahaan tähtäävät, katastrofaaliset ulkopoliittiset päätökset?

Kenraali Flynn tuomitsi Iranin "maailman johtavaksi terrorismin tukijavaltioksi" ja arvosteli Obaman hallintoa myönnytyksistä. Hän kannatti strategiaa tavoitteena kukistaa Iranin hallitus.

Pian kenraali Flynn nousu entistä suuremmaksi viholliseksi: hän ilmoitti auttavansa Donald Trumpin presidentinvaalikampanjaa. Teon johdosta Obaman fbi:n aloitti elokuussa 2016 Flynniä vastaan vastavakoilututkimuksen tavoitteena mustamaalata tämä Venäjän agentiksi.

Flynnin vakoilu

Michael Flynniä tutkineet henkilöt eivät löytäneet kuitenkaan yhtään mitään – ei minkäänlaista todistetta väärinkäytöksestä. Fbi:n työntekijöiden sisäiset viestit, jotka esitettiin myöhemmin oikeudessa, osoittivat, että tutkintaan suhtauduttiin varauksellisesti; yksi virkailija kutsui sitä "painajaiseksi". He suunnittelivat tapauksen sulkemista pian vuoden 2016 vaalien jälkeen.

Kun vaalivoiton jälkeen virkaan valittu presidentti Trump nimitti Flynnin kansalliseksi turvallisuusneuvonantajakseen, fbi:n huippuvirkamiehet varmistivat, että Flynnin tutkintaa jatkettaisiin. He tarvitsivat aseen Flynniä vastaan, jotta tämä ei saisi Obaman vakoilupäälliköiden ja oikeusministeriön tekoja selville.

Flynnin rikosoikeudenkäyntiä koskevat oikeudenkäyntiasiakirjat paljastavat Peter Strzokin 4. tammikuuta 2017 lähettämän tekstiviestin nimeltä mainitsemattomalle yhteistyökumppanille: "Hei, jos et ole sulkenut partaveistä, älä tee sitä vielä". Crossfire Razor ”ristituli partaveitsi” oli Flynnin tutkinnan koodinimi. Strzok toimitti viestinsä fbi:n johdon käskystä.

Kun Flynn alkoi, virkaan astuvana kansallisen turvallisuuden neuvonantajana, kanssakäynnin ulkomaisten hallitusten edustajien kanssa, Obama huippujohtajineen salakuunteli keskusteluja.

Toimittaja Lee Smith selittää tästä Tablet-lehdessä julkaistussa artikkelissa "How Russiagate Began With Obama's Iran Deal Domestic Spying Campaign" eli Kuinka Venäjä-gate alkoi Obaman Iran-sopimuksen vakoilukampanjalla. "Miksi [Obaman] hallinnon virkamiehet kuuntelivat [Flynnin] puheluita Venäjän suurlähettilään kanssa?", hän kysyy. "Vastaus kuuluu, että Obama näki Flynnin signaaliuhkana perinnölleen, heinäkuussa 2015 pohjautuvalle Iranin kanssa tekemälle ydinsopimukselle – Joint Comprehensive Plan of Action (jcpoa). Flynn oli lausunut kauan ennen Trumpin kampanjaan liittymistään, että oli katastrofi sovittaa Yhdysvaltain edut terroristivaltion etuihin. Ja nyt kun hänen aikaisemmin neuvomansa ehdokas oli nousemassa uudeksi presidentiksi, Flynn oli asemassa, jossa hän saattoi auttaa sopimuksen purkamisessa" (20. toukokuuta 2020).

Toisin sanoen Flynnin mustamaalauskampanjalla ei ollut mitään tekemistä Venäjän kanssa. Kyse oli siitä, että Flynniä estettäisiin auttamasta presidentti Trumpia purkamaan Obaman hallituksen Iranin ydinsopimus.

Seurasi surullisenkuuluisa 5. tammikuuta 2017 pidetty kokous Oval Office -virkatoimistossa, jossa Brennan, Comey, Clapper, Rice, Yates ja Rogers tiedottivat Obamalle ja Bidenille vaaleista ja Venäjän sekaantumisesta, mitä seurasi presidentti Obaman järjestämä jatkokokous Bidenin, Comeyn, Ricen ja Yatesin kanssa.

Oikeusministeriö julkisti Peter Strzokin käsinkirjoitetuista muistiinpanoista, mitä Comey kertoi Stzorkille tästä tammikuun 5. päivän jatkokokouksesta. Muistiinpanot osoittavat, että Obaman tiedossa oli yksityiskohtia yksityisistä Flynnin ja Venäjän suurlähettilään Sergei Kisljakin välisistä keskusteluista koskien Yhdysvaltain Syyria-politiikkaa, YK:n turvallisuusneuvoston Israelia koskevaa päätöslauselmaa sekä muita aiheita. Ne paljastavat myös, ettei Comeyn esimies, apulaisoikeusministeri Sally Yates ollut tietoinen näistä yksityiskohdista. Asia osoittaa, että Obama ohjasi henkilökohtaisesti laitonta tutkimusta. Obama valvoi henkilökohtaisesti Flynnin kaatamista.

Ymmärrämme nyt, miksi Barack Obamaa pelätään suuresti: Vastustaessa hän hyökkää kimppuusi raivoisasti!

Strzokin muistiinpanot kertovat, että kun Comey kertoi Obamalle, että Flynnin puhelut näyttivät laillisilta, Obama käski Comeyta "varmistamaan, että tarkastelet asioita, ja oikeiden ihmisten kautta". Niihin kirjattiin myös, että varapresidentti Biden otti esille Loganin lain – 1700-luvun lain, joka kieltää yksityishenkilöitä keskustelemasta ulkovaltojen kanssa ulkopolitiikasta. Laki on luultavasti perustuslain vastainen, sen perustella ei ole lähes koskaan nostettu syytettä, eikä sitä todellakaan sovelleta virkaan astuvan presidentin kansallisiin turvallisuusneuvonantajiin. Se oli kuitenkin keskeinen ase Flynniä vastaan.

Seitsemän päivää tammikuun 5. päivän Oval Office -kokouksen jälkeen Washington Postin David Ignatius julkaisi jutun Flynnin yhteyksistä Venäjän suurlähettilääseen. Hän otti nimenomaan esille Logan Act -lakia koskevan kysymyksen. Miten Post sai tietää Flynnin puheluista? "Korkea-arvoinen" Obaman virkamies vuoti pöytäkirjat Ignatiukselle, mikä on vakava rikos.

Postin artikkeli kiinnitti kuitenkin valtavirran tiedotusvälineiden ja demokraattisten poliitikkojen huomion Flynniin.

Obaman hallinnon virkamiehet kertoivat julkisesti, että Michael Flynn oli tehnyt laittomasti yhteistyötä Venäjän kanssa, mikä oli häpeämätön valhe. Flynnin puhelut Venäjän suurlähettilään kanssa eivät sisältäneet mitään väärää. Toinen Washington Postin toimittaja Adam Entous kertoi lokakuussa 2017, että kun uutistoimitukselle kerrottiin, että Flynn kävi keskusteluja suurlähettiläs Kisljakin kanssa, he eivät käskeneet toimittajien kirjoittaa tapauksesta, koska "ei ollut syytä, miksi hän ei saisi käydä keskustelua".

Entous sanoi, että Ignatius kykeni kirjoittamaan asiasta kolumnistina: "Toisin kuin minä, uutistoimittaja, hän pystyy heittämään esille punaisen lihapalan ja hämmästelemään: 'Kyseinen keskustelu… mistä siinä oli oikein kyse?'"

Obaman väistyvä hallinto herätti median huomion painostaen uutta hallintoa kommentaattorin kirjoituksella Flynnin puheluista, minkä jälkeen he asettivat ansan.

Tapa, jollaa hallituksen agentit voivat herjata ja vakoilla kenraali Flynnin kaltaista korkeat yhteydet omaavaa amerikkalaista sankaria osoittaa, mitä he voivat tehdä sinulle, jos ovat eri mieltä poliittisista näkemyksistäsi.

Virkavala-ansa

Flynn ei ehkä muista jokaisen Venäjän suurlähettilään kanssa käymänsä puhelun jokaista yksityiskohtaa, mutta Obaman agentit olivat kirjanneet salakuuntelemansa puhelut, ja he tiesivät paremmin kuin Flynn itse, mitä tämä oli sanonut.

Washington Postin 12. tammikuuta 2017 julkaistun artikkelin jälkeisenä päivänä tiedotusvälineet tiedustelivat Flynnin puhelusta, erityisesti pakotteita koskevasta aiheesta, presidentiksi valitun virkavalaa odottavan Trumpin henkilökunnan jäseniltä. Flynn oli kertonut työtovereilleen, ettei hän muistanut keskustelleensa pakotteista. Tammikuun 15. päivänä varapresidentti Mike Pence totesi julkisesti, ettei Flynnin ja Venäjän suurlähettilään välillä ollut puhuttu talouspakotteista. Pence toisti Flynnin kertoneen, ettei puhelun aikana ollut tuotu esille pakotteita eikä päätöstä diplomaattien karkottamisesta. Puhelun transkriptioista käy kuitenkin ilmi, että Flynn oli puhunut Kisljakin kanssa diplomaattien karkotuksesta. Pencellä ei ollut kuitenkaan oikeutta transkripteihin – eikä myöskään Flynnillä.

Myöhemmin, vuonna 2020, John Ratcliffe julkisti Flynnin puheiden kirjallisen kopion, joissa kaikissa sana "sanktio" esiintyi vain kerran, suurlähettiläs Kisljakin esille tuomana. Federalist-julkaisun Sean Davis kirjoitti: "Kirjoituspöytäkirjoista käy ilmi, että vaikka Kisljak otti epäsuorasti esille kysymyksen Venäjän tiedustelupalvelun tiettyjen virkamiesten vastaisista taloudellisista pakotteista, Flynn itse ei keskustellut Obaman hallinnon venäläisiä henkilöitä ja yhteisöjä vastaan asettamista taloudellisista pakotteista. Sen sijaan Flynn keskittyi estämään Yhdysvaltojen 'tit-for-tat' eli kostotoimieskalaation, koska Obaman hallinto oli karkottanut venäläisiä diplomaatteja" (29. toukokuuta 2020).

Tammikuun 23. päivänä 2017, kolme päivää virkaanastujaisten jälkeen, Washington Post julkaisi artikkelin otsikolla "Fbi Reviewed Flynn's Calls With Russian Ambassador but Found Nothing Illicit" eli Fbi tutki Flynnin puhelut Venäjän suurlähettilään kanssa, mutta ei löytänyt niissä mitään laitonta. Flynnin puheluissa ei ollut mitään väärää, ja kaikki tiesivät sen, mutta Obaman agentit ajoivat yhä suunnitelmaansa ottaa Flynn kiinni valheesta.

Tammikuun 24. päivänä fbi asetti ansan. Fbi:n johtaja Comey lähetti Peter Strzokin ja Joe Pientkan Valkoiseen taloon Flynnin toimistoon haastattelemaan tätä kaksi päivää nimityksensä jälkeen.

Fbi:n vastavakoilupäällikkö Bill Priestap kirjoitti Flynniä kuulusteleville fbi:n agenteille viestin, jossa hän kysyy: "Mikä on tavoitteemme? Totuus/myöntö vai saada hänet valehtelemaan, jotta voimme nostaa syytteen tai saada hänet erotetuksi?" Toisessa viestissä sanottiin, että he yrittivät "saada hänet myöntämään Logan Actin rikkomisen".

Agentit kutsuivat itsensä Flynnin toimistoon puheluiden kirjattujen kopioiden kera teeskennellen olevansa rutiinivierailulla tarkistamassa Flynnin kanssa tiedotusvälineiden raportteja. He eivät varoittaneet Flynniä aikomuksistaan normaaliin protokollaan mukaisesti vaan he ohittivat oikeusministeriön ja Valkoisen talon protokollat.

Flynn kiisti keskustelleensa neljä viikkoa aiemmin Kisljakin kanssa pakotteista, minkä Obaman agentit luonnehtivat valehteluksi fbi:lle ja Trumpin hallinnon jäsenten aktiiviseksi harhaanjohtamiseksi. Jotkut spekuloivat julkisesti, että Flynn olisi puhelun vuoksi altis venäläisten kiristykselle.

Sally Yates ilmoitti 26. tammikuuta presidentti Trumpin asianajajalle, että Flynn oli antanut heille pakotteista paikkaansa pitämättömiä lausuntoja. Flynn toisti jatkossa julkisesti, ettei ollut keskustellut pakotteista. Sitten 9. helmikuuta Washington Post julkaisi kirjoituksen Flynnin puhelujen sisällöstä, jossa se kertoi nimeltä mainitsemattomiin "nykyisiin ja entisiin virkamiehiin" vedoten, että Flynn "keskusteli yksityisesti Venäjän vastaisista Yhdysvaltain pakotteista kyseisen maan Yhdysvaltain suurlähettilään kanssa kuukautta ennen presidentti Trumpin virkaanastumista, toisin kuin Trumpin virkamiehet julkisesti väittivät...". Versio ei ollut pelkästään valheellinen, tiedon lehdistölle paljastaminen oli lisäksi laitonta.

Artikkeli nolasi Trumpin Valkoisen talon ja Michael Flynnin pakotettiin eroamaan 13. helmikuuta, eli hänet syrjäytettiin 22 päivää virassa toimittuaan Obaman ”deep state” eli varjovaltion helpotukseksi. Erottaminen ei johtunut lausumasta Venäjän suurlähettiläälle, vaan koska Flynn sai varapresidentti Pencen näyttämään perehtymättömältä tai kaksinaamaiselta toistaessaan tietoa puhelusta. Obaman hallinnon jäänteet kylvivät aktiivisesti kaaosta tulevassa hallinnossa, ja he saavuttivat tavoitteensa vakuuttamalla yleisön siitä, että Flynn yritti peitellä synkkää rikosta venäläisagenttien kanssa. Tiedotusvälineet rakastivat tätä tarinaa! Ne jättivät kuitenkin huomiotta tiedon, miksi Flynn erotettiin, vaikka kaikki tiedot olivat julkisesti saatavilla.

Yli kolme vuotta myöhemmin, toukokuussa 2020, oikeusministeriö luopui Flynniä vastaan nostetusta syytteestä, kun oikeudenkäyntiasiakirjat paljastivat, että tapaus oli lavastettu. Flynnin syyttäjät myönsivät, että fbi:n suorittama kenraali Flynnin haastattelu oli "perusteeton" eikä sitä "suoritettu laillisin tutkinnallisin perustein". Oikeusministeri William Barr lausui, että fbi:n tutkinta asetti "väärästä valasta valehtelemisen ansan kenraali Flynnille".

Vahinko oli jo tapahtunut. Sen sijaan, että Flynn olisi palvellut Trumpin hallinnossa, hän sotkeutui vuosikausiksi valheellisiin oikeudenkäynteihin.

Barack Obama järjesti koko häpeällisen episodin suojellakseen Iranin ydinsopimusta.

Lisää valheita

12. toukokuuta 2017 Good Morning America -ohjelman juontaja George Stephanopoulos kysyi Joe Bidenilta, mitä hän tiesi Flynnin tutkimuksesta. Biden totesi dogmaattisesti: "En tiedä mitään toimista, joilla Michael Flynniä tutkitaan." Kun Bidenia painostettiin roolistaan tammikuun 5. päivän kokouksessa, hän tarkisti vastauksensa ja sanoi: "Luulin, että kysyitte minulta, oliko minulla mitään tekemistä sen kanssa, että häntä vastaan nostetaan syyte. Olen pahoillani. Olin tietoinen siitä, että... he olivat pyytäneet tutkintaa, mutta en siitä tiedä mitään muuta."

Peter Strzokin käsinkirjoitetut muistiinpanot ovat sittemmin paljastaneet molemmat lausunnot valheellisiksi. Biden ehdotti Logan-lakia mahdollisena keinona syyttää kenraali Flynniä. Demokraatit käyttäytyvät, kuin moisista valheista ei olisi syytä huolestua.

Valehtelu on näiden Obaman aikakauden virkamiesten toimintatapa. Valehtelu on heidän elämäntapansa!

Andrew McCabe esitti edustajainhuoneen tiedustelukomitealle todistuslausunnon tuomitakseen Flynnin tämän väitetysti kertomista valheista. Horowitz sai McCaben myöhemmin kiinni valehtelusta, kun hän kertoi osallistuneensa tietojen vuotamiseen Wall Street Journalille fbi:n Clinton-säätiön tutkimuksesta.

McCabe on valmis tekemään mitä tahansa Barack Obama haluaa hänen tekevän. Näin käyttäytyvät kaikki Obaman lähipiiriin kuuluvat ihmiset. He kutsuvat yhä edelleen amerikkalaissankari Michael Flynniä Venäjän salaiseksi agentiksi. Obaman virkamiehet ovat paljastuneet toistuvasti tämän luonteisista petoksista. He uskovat, että on oikein valehdella, kun asia edistää heidän agendaansa "tärkeää tarkoitusta" varten. Heillä ei ole kiinteitä periaatteita. Ja hyvin harva pitää heitä tilivelvollisina!

Saatanan ja hänen Antiokhoksen valta mahdollistaa käytöksen, mikä on pelottava asia.

Amerikan perustuslaki luotiin hallitsemaan moraalista, itsehallinnollista kansaa, hyvin tiedotettua kansaa, joka ylläpitää johtajiensa korkeaa moraalista tasoa. Tietämättömät ihmiset eivät saa perustuslakiamme toimimaan. Amerikan kansan tietämättömyys maan tapahtumista on katastrofaalinen asia.

Mysteeri?

Lee Smith kirjoitti kirjan nimeltä The Plot Against the President: The True Story of How Congressman Devin Nunes Uncovered the Biggest Political Scandal in the U.S. History eli Juoni presidenttiä vastaan: Todellinen tarina siitä, kuinka kongressiedustaja Devin Nunes paljasti Yhdysvaltain historian suurimman poliittisen skandaalin. Hän on asiantuntija asiassa, kuinka Obama kollegoineen yritti lavastaa Donald Trumpin, Michael Flynnin ja muut syyllisiksi rikoksiin, joihin he eivät olleet syyllistyneet.

Smith ei edelleen ymmärrä, miksi Barack Obama tuki Irania kiivaasti. "Ei ole vaikea ymmärtää, miksi edellinen presidentti [Obama] kävi Flynnin kimppuun: Eläkkeellä olevan kenraalin omaan kokemukseen perustuva päättäväisyys purkaa Iran-sopimus; Hän oli todistanut kahdella Lähi-idän sotatoimialueella, miten Iran murhasi amerikkalaisia ja uhkasi Amerikan etuja", hän kirjoittaa. "Mutta se, miksi Obama valitsi islamilaisen tasavallan kumppanikseen ja rohkaisi kolmannen maailman poliisivaltioille tyypillisiä taktiikoita, on edelleen mysteeri."

Toiminta jää mysteeriksi Lee Smithin kaltaiselle terävälle analyytikolle. Lähes kaikki amerikkalaiset ovat hämmentyneet tai tietämättömiä asiasta. Raamattu paljastaa toiminnan mysteerin. Ja asian näkevillä on velvollisuus puhua!

Mysteeri selitetty

Muista 2. Kun. 14:26–27 profetiassa selitetty saatanallinen tavoite "pyyhkiä Israelin nimi pois taivaan alta". Iranin mullahit julistavat julkisesti haluavansa "pyyhkiä Israelin pois kartalta", mikä on toinen tapa sanoa, että he haluavat "pyyhkiä Israelin nimen pois taivaan alta"! Miksi ihmeessä amerikkalainen presidentti päättäisi liittoutua moisten murhaajien kanssa? Miksi sallia Venäjän luovuttaa Iranille 130 tonnia uraania? Ja miksi toimeenpanna sopimus, joka takaa, että Iranista tulee käytännöllisesti ydinasevalta?

Profeetalliset 2. Kuningasten kirjan luvun 14. luvun jakeet tarjoavat selityksen. Presidentti Obaman tavoitteena on "pyyhkiä pois Israelin nimi"!

Iranilaiset eivät ehkä ole tietoisia siitä, että amerikkalaiset ovat kirjaimellisia muinaisen Israelin jälkeläisiä leimatessaan Amerikan "suureksi saatanaksi" ja juutalaisvaltion "pieneksi saatanaksi". He haluavat pyyhkiä nämä kansat pois! Iranin ydinsopimuksen kautta Barack Obama auttoi heitä saavuttamaan juuri tämän tavoitteen. Obama vihjasi, että jos te hävitätte juutalaiset, me hävitämme Amerikan. Me "pyyhimme Israelin nimen pois taivaan alta" muuttamalla Amerikan sosialistiseksi valtioksi, jota sen perustajat eivät enää tunnustaisi. Obama haluaa tuhota Amerikan kaiken hyvän, koska kaikki kansakuntamme hyvä juontaa juurensa Jumalaan, Israelin Jumalaan. Hengellisesti, hän haluaa pyyhkiä pois Israelin uskon – aivan kuten Iranin mullahit haluavat pyyhkiä Israelin pois kartalta.

Tätä asiaa Lee Smith ei ymmärrä. Obama päätti "valita islamilaisen tasavallan kumppanikseen" ja käyttää "kolmannen maailman poliisivaltioille tyypillisiä taktiikoita", koska hän haluaa hävittää sekä juutalaisvaltion että Yhdysvallat! Samoin kuin muinainen seleukidien kuningas Antiokhos, Obama pyrkii tuhoamaan paholaisen valtuuttamana Israelin kansan väkivaltaan johtavan imartelun ja petoksen kautta.

Jokainen ihminen, joka yrittää pyyhkiä pois Israelin nimen, edustaa Antiokhosta.

Jollei Jumala olisi puuttunut asioiden kulkuun ja päättänyt pelastaa Amerikan Donald Trumpin "käden kautta", Amerikan tasavalta olisi tuhoutunut – ja Iranin teokratialla olisi todennäköisesti ydinase!

Millainen mies hän on?

Danielin profetia kertoo tarkemmin, millainen mies tämä Antiokhos on. Myös historia tarjoaa tärkeää tietoa asiasta.

Dan. 11:21 paljastaa, että tämä johtaja sai vallan petollisilla valheilla ja juonilla. Tämä lipevä puhuja omasi valloittavan persoonan. George Rawlinsonin A Manual of Ancient History -teos kertoo: "Antiokhos ajaa Eumeneksen avustamana Heliodoroksen pois ja saa valtaistuimen, 176 eKr. Hän hämmästyttää alamaisensa roomalaisella maneerillaan." Muinainen Antiokhos Epifanes sai vallan teeskentelemällä olevansa henkilö, joka ei ollut; hän oli mestaripettäjä. Sama pätee tänä lopunaikana.

Meidän on varottava paholaista aina samasta syystä: hän saapuu valkeuden enkelinä (2. Kor. 11:14).

Antiokhos iv sai nimen Antiokhos "Epifanes" eli "Jumalan ilmentymä", mikä ei ole hyvä merkki. Myöhempinä vuosina, lisää valtaa kerättyään, hän muuttui yhä pahemmaksi ja mielipuolisemmaksi. Hänen valtakautensa aikana lyödyt seleukidi-kolikot todistavat kehityksestä kohti hulluutta. Hallituskauden alkuvaiheen kolikoissa oli muotokuvan lisäksi sanat "Kuningas Antiokhos", kuten oli normaalia, mutta myöhemmissä kolikoissa hänen otsallaan oli jumaluuteen viittaava tähti. Hallituskauden loppupuolella, jolloin hän omaksui jumalallisia kunnianosoituksia, kolikoissa luki "Kuningas Antiokhos Epifanes" tai "Kuningas Antiokhos Jumala", ja muotokuva ihannoitiin muistuttamaan kreikkalaista Apollon-jumalan kuvaa, jossa päästä lähtee valon kruunun säteitä. Hän oli ensimmäinen tällä tavalla kuvattu kreikkalaiskuningas. Hallituskauden viimeisissä kolikoissa häntä kuvattiin Zeuksena merkinnällä "Kuningas Antiokhos, jumalan ilmentymä, voiton kantaja".

Antiokhos uskoi olevansa todella Jumalan ilmentymä. Pelottava uskomus! Egoistinen väite oli paholaisen innoittama. Antiokhoksesta tuli saatanan riivaama (Jes. 14:12–14). Saatanan ote sai hänet toteuttamaan juutalaisille kaikkien aikojen pahimman kohtalon.

Antiokhoksen aikalainen kreikkalaishistorioitsija Polybios kirjoittaa kirjassaan Historia: "Kuningas Antiokhos oli tarmokas, rohkea ja kuninkaallisen arvokkuuden arvoinen." Harvinainen kohteliaisuuden osoitus mieheltä, joka kuvasi Antiokhosta muuten mielenvikaiseksi. Käytössämme ei ole Polybioksen koko teosta, mutta kreikkalaishistorioitsija, Atheneus Naukratilainen, joka omasi koko teoksen, kirjoitti: "Polybios kutsuu häntä [Antiokhos iv:tä] Historian 26. kirjassaan Epimaneeksi ('Mielisairaaksi') eikä Epifaneeksi ('Kunniakkaaksi') hänen tekojensa vuoksi." Polybios kuvasi Antiokhosta tämän itselleen antaman tittelin perustella sanaleikin kautta mielenvikaiseksi. Hän esitti myös, että Antiokhos "oli hulluuden riivaama".

Miksi hän kutsui Antiokhosta "mielenvikaiseksi"? "Hänen tekojensa vuoksi" – hänen tekojensa, tekojensa hedelmien vuoksi. Polybios tuomitsi hänet hänen tekojensa, ei sanojensa perusteella.

Kuvittele, mitä tämä merkitsee meille tänään. Näitä nykyajan Antiokhos-hahmoja on syytä todella pelätä. Hengellisesti katsottuna saatana on mielenvikainen! Saatana on Jumalan vastakohta, ja hulluuden riivaama!

Paholaisen sormenjäljet

Meidän on kyettävä tunnistamaan paholaisen sormenjäljet Michael Flynnin tapauksessa. Jeesus Kristus sanoi, että paholaisessa ei ole totuutta – ei ollenkaan! Radikaalivasemmisto valehtelee kuin paholainen, jonka henki on ihmisten takana, jotka sanovat ja tekevät mitä tahansa tavoitteensa saavuttamiseksi. Tapa, jolla se pyrkii tuhoamaan Michael Flynnin, kunniallisen isänmaanystävän elämän, on hyytävä todiste. He eivät pysähdy mihinkään ottaessaan haltuunsa hallituksen ja liittäessään Yhdysvallat Iraniin ja muihin tyrannimaisiin hallituksiin. He valehtelevat joka kerta, kun heidät haastetaan jostain laittomasta teoista – kerta toisensa jälkeen.

Kun ihmiset esittävät heille kysymyksiä, heitä uskotaan, vaikka vastaus olisi äärimmäisen provosoiva! Petoksen henki on syvä ja pelottava. Nämä ihmiset ovat paholaisen vaikutuksen alaisia!

Kristus ilmoittaa Joh. 8:44 lisäksi, että saatana on ollut murhaaja "alusta asti". Ensimmäisestä ihmislapsesta kasvoi murhaaja: Kain. Tämä ihmiskunnan historian ensimmäinen murha oli paholaisen innoittama. Ajattele asiaa! Tapaus osoittaa elävästi, miten petollinen ja murhanhimoinen vaikuttaja saatana oli ja on edelleen.

Radikaalivasemmiston röyhkeä henki ei ole pelkkää politiikkaa eikä edes pelkkää ideologiaa: Se on saatanan, paholaisen henki. Se on se henki, joka motivoi kansakuntamme moraalisen, kulttuurisen, sosiaalisen, institutionaalisen ja poliittisen tuhon.

Saatanan todellinen tavoite ei ole hyökätä pelkästään tiettyä ihmistä tai edes kansakuntaa vastaan. Hän hyökkää kaiken Jumalan oman kimppuun!

Todellinen vihollinen ei ole Barack Obama. Obaman pyrkimykset "pyyhkiä Israel pois" eivät ole peräisin ihmisestä, vaan saatanasta, paholaisesta!

Mikseivät tiedotusvälineet hälytä tapahtumista? Ne ovat syvällisen osallisia maanpetokselliseen toimintaan.

Radikaalivasemmiston hallituksessa ja tiedotusvälineissä omaavasta vallasta huolimatta totuus tulee aina jollain tavalla ilmi, mutta ei republikaanien eikä edes Donald Trumpin ansiosta. Meidän on ymmärrettävä, että Jumala antaa totuuden tulla ilmi. Jumala antaa meille kaikille hyvän katsauksen totuudesta. Tunnistatko sen?

Jatkuu: Amerikalla ei ole auttajaa


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?