Tilaa ilmainen uutiskirje

Valheet ja petos

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Valheet ja petos

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Neljäs luku)

Jatkoa: Amerikan pelastaminen – väliaikaisesti.

Kahdeksan vuotta kestäneen presidenttikautensa aikana Barack Obama ja radikaalivasemmisto toimivat hämmästyttävän vapain käsin antaumuksellisesti sabotoidessaan Amerikkaa. Kun oli aika valmistautua Obaman seuraajaa varten, päättäväisyys säilyttää ote vallasta Hillary Clintonin presidenttikauden kautta ajoi joukon ennennäkemättömän pahoihin toimiin.

2016, kun Donald Trump oli presidenttiehdokas, radikaalivasemmistolaiset kohdistivat pilkkansa Trumpiin, joka väitti vaaleja mahdollisesti peukaloiduiksi. He kuvasivat puolueellisen median myötävaikutuksella kaikin keinoin Trumpia presidentin virkaan epäsopivaksi, ja vielä paljon enemmän, syyllistyivät jopa vakaviin rikollisiin toimiin. Heidän lainvastaisen toimintansa laajuus ei paljastunut hetkessä, ja osa täytyy vielä paljastaa.

Tiedossamme on nyt, että 2016 Hillary Clintonin presidentinvaalikampanja ja demokraattien kansalliskomitea rahoitti lakiasiaintoimisto Perkins Coien Washingtonissa toimivan strategisen intelligenssitutkimusyritys Fusion gps:n raporttia. Fusion gps maksoi puolestaan entisen britti MI6-tiedustelupalvelun agentti Christopher Steelelle raportista, jonka päämääränä oli mustamaalata ja panetella Clintonin poliittinen vastustaja. Steele tunnusti syyskuussa 2016 oikeusministeriön korkealle virkamiehelle, että hän "vastusti epätoivoisesti, ettei Donald Trumpia valittaisi, ja intohimoisesti, ettei hänestä tulisi presidenttiä". Demokraatit palkkasivat tämänkaltaisen henkilön kaivamaan tuomitsevaa tietoa Trumpista. Saattaisiko tämänkaltaisen henkilön kaltainen puolueellinen lähde omata motiivin valehdella? Tapaus osoittaa, kuinka pakkomielteisesti joukko pyrki pysäyttämään Trumpin.

Steele laati Hillary Clintonin presidenttikampanjalle 35-sivuisen muistion. Vastustava tutkimus sisältää usein lukuisia epätarkkuuksia ja toisinaan suoranaisia valheita. Steelen raportti syytti Donald Trumpia valheellisesti mm. irstaista seikkailuista venäläisten prostituoitujen kanssa ja väitti, että Venäjän presidentti Vladimir Putin voisi kiristää tällä salaisella tiedolla Trumpia, jos tästä tulisi presidentti. Raportissa väitettiin myös, että Venäjän hallitus ja Donald Trumpin presidentinvaalikampanja olivat salaliitossa. Raportti perustui ns. "baaripuheisiin" (yhden hänen Venäjän kansalaislähteensä mukaan), nimettömien lähteiden puheluihin, Fusion gps:n sepittämiin valheisiin ja laittomasti hankittuihin Internet-tietoihin.

Tb Fi

Normaalisti Steelen keräämän kaltainen "loka" ei nousisi milloinkaan mediauutisiin, mutta tämä tapaus oli poikkeava. Kun Fusion gps:n työntekijät, Steelen lisäksi, julkaisivat osia asiakirjasta tiedotusvälineille, lehdistö julkaisi ne mielihyvin. Vasta kun BuzzFeed-verkkokanava julkaisi 11. tammikuuta 2017 Steelen raportin kokonaisuudessaan, yleisö näki vihdoin sille viimeisten kuuden kuukauden aikana syötettyjen huhujen ainokaislähteen.

Vielä pahaenteisempi asia oli, että liittovaltion hallitus alkoi perustella raportti todistusaineistonaan Donald Trumpin ja tämän kampanjahenkilöiden vakoilua vaivautumatta tarkistamaan asiakirjan tietoja.

Syksyllä 2020 kansallisen tiedustelupalvelun johtaja John Ratcliffe julkisti kriittisiä asiakirjoja, joista paljastui, että Steelen muistio ja Donald Trumpin vastainen juoni johti Obaman hallinnon huippuvirkamiehiin – lisäksi itse presidentti Barack Obamaan.

Paljastuu ennennäkemätön korruptio ja laittomuus, ongelma, joka tuhoaa kansakunnan!

Hallituksen korkeimmat tasot

Amerikan tiedustelu- ja lainvalvontaviranomaisten – fbi eli Yhdysvaltain liittovaltion poliisin, cia eli Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun, nsa eli Kansallinen turvallisuusviraston sekä muiden – on tarkoitus olla oikeudenmukaisia ja poliittisesti puolueettomia. Vuoden 2016 vaaleihin liittyvistä tapahtumista on kuitenkin paljastunut tulva näissä liittovaltion elimissä kohahduttavasta poliittisesta puolueellisuudesta kertovia tietoja. Virkamiehet peittelivät rutiininomaisesti Clintonin ja toisten demokraattien törkeitä lainrikkomuksia ja tekivät kaikkensa kaivaakseen ja jopa luodakseen Trumpiin liittyvän skandaalin.

Ratcliffen senaatin oikeuskomitealle luovuttamien asiakirjojen joukossa oli cia:n johtaja John Brennanin käsin kirjoittama, muokattu, muistiinpano, jonka hän laati tiedotettuaan heinäkuussa 2016 presidentti Obamalle cia:n tuoreet tiedustelutiedot. Brennanin muistiinpanoissa luki: "Saamme lisätietoa Venäjän toiminnasta [editoitu, henkilöltä]. Cite vannoi, että Hillary Clinton oli antanut 28. heinäkuuta hyväksyntänsä erään ulkopoliittisen neuvonantajansa ehdotukselle parjata [sic] Donald Trumpia lietsomalla skandaali, joka sisältäisi väitteen Venäjän turvallisuuspalvelun sekaantumisesta."

Nämä muistiinpanot todistavat, että Brennan ja Obama olivat täysin tietoisia Steelen muistion petollisesta aineistosta.

Ratcliffe kirjoittaa kirjeessään senaatin oikeusvaliokunnalle: "Heinäkuun 2016 lopulla Yhdysvaltain tiedustelupalvelut saivat ymmärryksen Venäjän tiedusteluanalyysistä, jonka mukaan Yhdysvaltain presidenttiehdokas Hillary Clinton oli hyväksynyt kampanjasuunnitelman, jonka tarkoituksena oli lietsoa skandaali Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trumpia vastaan yhdistämällä tämän Putiniin ja venäläisten hakkerointeihin demokraattien kansalliskomiteassa [dnc]."

Lause oli viittaus saman kesän tapahtumaan, jolloin dnc ilmoitti, että sitä oli hakkeroitu. Clintonin kampanja julisti välittömästi, että Venäjän hallitus oli ollut hakkeroinnin takana, ja että sen motiivina oli auttaa Trumpia voittamaan vaalit. Julian Assange ja WikiLeaks väittivat, että uutinen oli täysin tekaistu. Ainoa henkilö, jonka sallittiin analysoida dnc:n tietokonejärjestelmää ja vahvistaa tapahtuma, oli dnc:n itsensä palkkaama, Donald Trumpia vastaan työskentelevä CrowdStrike-kyberturvallisuusyritys.

Dnc:n hakkerointi loi perustan, jolle tiedotusvälineet, demokraatit ja Obaman virkamiehet alkoivat rakentaa salaliittoteoriaansa, jonka mukaan Donald Trump vehkeili Vladimir Putinin kanssa. Kaikkien toimien tarkoituksena oli kääntää huomio pois dnc:n sähköpostien sisällöstä – ja panetella ja tuhota Donald Trump.

Presidentti Obama oli myös tästä tietoinen.

Elokuun 2016 alussa, kolme kuukautta ennen vaaleja, kansallisen tiedustelupalvelun johtaja James Clapper ja fbi:n johtaja James Comey sekä cia:n johtaja Brennan tiedottivat presidentti Obamalle ja varapresidentti Joe Bidenille Steelen muistiosta. Sittemmin on todistettu, että he kaikki tiesivät raportin sisällön olevan palturia. Brennanin muistiinpanoista käy ilmi, että he olivat tietoisia siitä, että Hillary Clinton oli kehittänyt "mustamaalatakseen Donald Trumpin" ja syyttääkseen tätä valheellisesti yhteyksistä Venäjään. Koko tiedusteluyhteisö tiesi, että asia oli vilppiä. Uskon, että Obama oli asiasta tietoinen jo aiemmin, mutta oli kolme kuukautta ennen vuoden 2016 vaaleja varmasti tietoinen.

Ratcliffen kirje jatkuu: "7. syyskuuta 2016 Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset toimittivat fbi:n johtaja James Comeylle ja vastavakoilun apulaisjohtajalle Peter Strzokille tutkintalähetteen koskien 'Yhdysvaltain presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin hyväksyntää suunnitelmalle koskien Yhdysvaltain presidenttiehdokkaan Donald Trumpin ja venäläisten hakkereiden toiminnan haittaavan Yhdysvaltain vaaleja heidän keinonaan harhauttaa yleisöä hänen yksityisen sähköpostipalvelimensa käytöstä'."

Huomaa! Fbi sai "tutkintapyynnön" Yhdysvaltain tiedusteluviranomaisilta. Tämä tarkoittaa, että joku Obaman hallinnossa käski fbi:n tutkia näitä valheellisia väitteitä Trumpia vastaan. Obama, koko hänen lähipiirinsä, tiedusteluviranomaiset sekä fbi tiesivät, että ajatus Trumpin kampanjan salaliitosta Venäjän hallituksen kanssa oli Hillary Clintonin kampanjan luoma huijaus, mutta olivat valmiita käyttämään väitettä hyväkseen voidakseen jatkaa valtion lainvastaista hallintoa!

Ratcliffe esitti myöhemmin, että omasi yli tuhat Steelen muistioon, ja miten sitä käytettiin "hallituksemme korkeimmilla tasoilla" liittyvää salaista asiakirjaa. Hän esitti, että asiakirjojen sisältö oli rikollista!

21. lokakuuta, kahdeksantoista päivää ennen vuoden 2016 presidentinvaaleja, fbi ja oikeusministeriö esittivät tämän iljettävän petollisen muistion fisa-tuomioistuimelle tietäen muistion olevan puppua, Obaman lainvalvontaviranomaiset hankkivat muistion kautta valtuutuksen Trumpin kampanjatyöntekijä Carter Pagen salakuuntelua varten. He olivat yrittäneet saada fisa:lta luvan Pagea vastaan jo aikaisemmin, mutta varmistivat vasta Steelen muistion ja mediaraportin (jonka lähteenä oli Steele) kera valtuutuksen. Seikka saattaa tuntua merkityksettömältä, koska Page oli alemman tason Trumpin kampanjan vapaaehtoistyöntekijä. Valtuutuksella voidaan kuitenkin seurata kohteen kaikkea viestintää, myös mahdollisesti silloisen ehdokas Trumpin kanssa. Tämä salainen valtuutus avasi oven kaikkien Donald Trumpin ympärillä olevien vakoiluun. Tämä oli valtuutuksen tarkoitus.

Puhumme räikeästä rikollisesta toiminnasta hallituksen korkeimmilla tasoilla!

Oikeusministeriön ylitarkastaja Michael Horowitzin joulukuussa 2019 laatima raportti sisältää seuraavan lausunnon: "Tulimme siihen tulokseen, että Crossfire Hurricane - (vastatiedustelu) ryhmän vastaanottamalla Steelen vaaleja koskevalla raportoinnilla 19. syyskuuta 2016 oli keskeinen ja olennainen rooli" fisa-valtuutuksen hankkimisessa. Fbi-apulaisvarajohtaja Andrew McCabe myönsi lisäksi, että fbi:n operaatiot jäljitettiin Steelen muistioon. Itse asiassa näiden lainvalvontaviranomaisten täytyi uusia valtuutus kolme kertaa kyetäkseen jatkamaan vakoilua. Joka kerta virastojen oli vakuutettava fisa-tuomioistuimelle, että Yhdysvaltoihin kohdistui terrori-iskun tasoinen vaarallinen uhka ulkomailta. Todisteiden puutteessa he pitäytyivät Steelen muistioon, mutta salasivat tuomioistuimelta, että muistiolla oli suora yhteys Clintonin vaalikampanjaan.

Steele myönsi brittiläisessä tuomioistuimessa vuotaneensa tietoja muistiostaan lehdistölle syyskuussa 2016 – kuukausi ennen hänen muistioonsa perustuvan fisa-valtuutuksen hyväksymistä. Steele valehteli fbi:lle säilyttävänsä muistion luottamuksellisena, mikä osoitti hänet epäluotettavaksi lähteeksi. Fbi lakkautti suhteen heti valtuutuksen saatuaan, mutta Steelen raportointi jatkui fbi:lle Bruce Ohrin ja tämän vaimon kautta. Fbi salasi Carter Pagen syyttömyyden todistavan aineiston fisa-tuomioistuimelta ja tukeutui Steelen raportteihin vielä kolmessa tapauksessa uusiakseen pidätysmääräyksen.

Horowitz raportoi myös, että fbi levitti Steelen syytöksiä tiedustelupalveluille ja pyrki sisällyttämään ne tammikuussa 2017 julkaisemaansa tiedusteluyhteisön uhka-arviointiin. Käsky tähän tuli itse Obamalta!

Muistio oli käytännössä "vakuutuskirja", jonka tarkoituksena oli tuhota Trump siinä tapauksessa, että Clinton häviäisi 8. marraskuuta vaaleissa – mikä oli heidän mielestään kaukainen, jopa mahdoton lopputulos. Donald Trump onnistui voittamaan jollain keinoin.

Häviö järkytti radikaalit demokraatit. Yhtäkkiä heitä kohtasi kauhistuttava näkymä, jossa tuleva presidentti selvittäisi ja paljastaisi heidän laittomuutensa.

Barack Obama kiihdytti maanpetoksellista juontaan peittääkseen aiemmat toimensa hinnalla millä hyvänsä – ja pyrki poliittisesti tuhoamaan Yhdysvaltain vaalit voittaneen presidentin.

Maanpetoksellinen kokous

Tammikuun 5. päivänä 2017 presidentti Obama tapasi Oval Officessa huipputiedusteluvirkamiehensä saadakseen selvityksen Venäjä-Trump-tutkinnan etenemisestä. Tähän ratkaisevaan kokoukseen osallistuivat Comey, Brennan, Clapper, Biden sekä nsa:n johtaja Michael Rogers, kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Susan Rice ja vt. oikeusministeri Sally Yates. Käytännöllisesti katsoen kaikki hallituksen keskeiset vallankäyttäjät olivat läsnä kokouksessa, jossa käsiteltiin Valkoiseen taloon muuttavaa Donald Trumpia.

"Kokouksessa olleiden virkamiesten oli selvitettävä, miten [Carter Pagea ja Trumpin kampanjaa] koskeva tutkinta voisi jatkua huolimatta siitä, että sen keskeinen kohde, Trump, oli vannomassa pian presidentinvalan", kirjoittaa Andrew McCarthy National Review -lehdessä (15. helmikuuta 2018).

Ajattele asiaa. Nämä korkeimmat virkamiehet suunnittelivat Obaman johdolla strategiaa, miten jatkaa laitonta tutkintaa seuraavaa presidenttiä, heidän omaa päämiestänsä vastaan!

Toimi on maanpetosta!

Presidentti Obama oli vakuuttanut, että hän ei milloinkaan puuttunut oikeusministeriön eikä fbi:n tutkimuksiin. Huhtikuussa 2016 antamassaan haastattelussa hän vakuutti painokkaasti: "En puhu oikeusministerille vireillä olevista tutkimuksista. En puhu fbi:n johtajille vireillä olevista tutkimuksista. Meillä on tiukka linja, josta olemme aina pitäneet kiinni."

Lausuma oli törkeä, jättiläismäinen valhe! Obama hallitsi näitä johtajia tyrannin tavoin. Johtajat liehittelivät, mutta myös pelkäsivät Obamaa.

McCarthy jatkaa: "Obaman virkamiehet väittivät noudattavansa koodia, joka kielsi poliittisten johtajien ja tutkijoiden väliset neuvottelut, mutta tässä tilanteessa he konsultoivat." Mistä asiasta he neuvottelivat tuon ratkaisevan tammikuun 5. päivän kokouksessa? Kuinka jatkaa Donald Trumpia koskevaa tutkintaa, kun hän olisi presidentti! Koko tutkinta rakentui petolliselle poliittisen propagandan pohjalle.

Löytyykö murhahakuisempaa maanpetosta?

Salat tulevaa presidenttiä vastaan

Kokouksen jälkeen presidentti Obama tapasi Yatesin ja Comeyn, jotka jatkaisivat viroissaan Trumpin presidenttikaudella. Tässä toisessa tapaamisessa Obama puhutteli fbi:n johtaja Comeyta, jonka oli määrä antaa seuraavana päivänä, 6. tammikuuta, virkaan astuvalle presidentille tiedotus. Obama opasti Comeyta antamaan uudelle presidentille Trumpille vain valikoivia tietoja. Comey ei saisi paljastaa Trumpille totuutta, että Trump itse oli tutkinnan kohteena.

Kun Comey kertoi Trumpille Steelen muistiosta, on lähes varmaa, että hän kuvasi raportista vain pienen osan – kiusalliset seksuaaliset syytökset – jotta tuleva presidentti antaisi luvan jatkaa tutkintaa puhdistaakseen nimensä. Comey jätti takuulla mainitsematta Trumpin kampanjan ja venäläisten välistä salaliittoa koskevan osan, sillä Donald Trump ei olisi missään tapauksessa hyväksynyt tutkimusta, jossa hän itse olisi rikoksesta epäilty henkilö!

"Vastavakoiluoperaatioiden päätarkoitus on pitää presidentti ajan tasalla", McCarthy kirjoittaa, "mutta kun kyse oli virkaan astuvasta presidentistä, lainvalvontaviranomaiset kohtelivat Venäjä-tutkintaa rikostutkintana, jossa Trump oli epäilynalainen...”

"Koska Trumpilla olisi valta lopettaa tutkinta, juju oli välttää uhatuksi tulemisen tunne. Strategia oli siis salata tieto, joka osoitti Trumpin keskeisen roolin tutkinnassa, vakuuttaa, ettei hän ollut epäilty, ja varovasti muistuttaa Trumpia tarpeesta kunnioittaa lainvalvonnan riippumattomuutta (sillä uhalla, että häntä syytettäisiin tutkinnan estämisestä)" (ibid. kirjoittajan korostus).

Comey esitti Trumpille yksityisesti, ettei presidentti ollut tutkinnan kohde. Trump halusi Comeyn välittävän julkisuuteen tämän viestin, josta Comey kieltäytyi – koska kyseessä oli halpamainen valhe! Tosiasia oli, että Comeyn johtama fbi yritti kaivaa esiin rikoksen, jolla perusteltaisiin virkaan astuvan presidentin syrjäyttäminen!

On härskiä, että Comey kohteli virkaan valittua presidenttiä moisella tavalla. Muista, että Comey oli Barack Obaman lähettämä.

Trump erotti Comeyn myöhemmin juuri tämän toimen vuoksi. Presidentillä on oikeus saada kattava selvitys kaikista käynnissä olevista tutkimuksista, mutta korruptoituneet agentit pidättivät presidentiltä elintärkeitä tiedustelutietoja, ja he jopa vakoilivat presidenttiä.

Merriam-Webster-sanakirja määrittelee sanan maanpetos seuraavasti: "rikos, jossa yritetään julkisin teoin kaataa valtion hallitus...” Sinun ei tarvitse tietää paljonkaan tietääksesi, että yritys syrjäyttää laillisesti valittu presidentti vahvistamattomalla propagandalla, radikaalin poliittisen agendan edistämiseksi, on korkeimman luokan maanpetos! Korruptoituneet lainvalvontaviranomaiset juonittelivat Barack Obaman johdolla ja Hillary Clintonin avustuksella Yhdysvaltojen hallituksen kaatamista! Jos tapaus ei ole selvä maanpetos, mikä on?

Amerikan historian aikana moiseen rikokseen syyllistynyt ihminen olisi teloitettu!

Toimittaja Mollie Hemingway kirjoittaa näistä tammikuun 2017 tapahtumista: "Venäjää koskevia tietoja ei ainoastaan jaettu, Obaman käskyllä, täysimääräisesti Trumpin tulevan tiimin kanssa, vaan vuotoden ja väijytysten kautta siirtymävaiheesta tuli kaoottinen, laadukkaat työntekijät pelotettiin pois hallintoviroista, tehokas hallinnon siirto oli lähes mahdoton ja vahingoitti kansallista turvallisuutta" (New York Post, 10. toukokuuta 2020).

Kaksi viikkoa myöhemmin, 20. tammikuuta 2017, Rice kirjasi itselleen sähköpostiviestin dokumentoiden 5. tammikuun kokouksen tapahtumia. Sähköposti vaikutti oudolta. Kuten McCarthy kirjoitti, kyseessä ei ollut varsinainen "sähköpostiviesti itselle vaan tietoisesti dokumentoitu sähköpostiviesti" (mt.; korostus kirjoittajan). Rice kirjaa viestissään, että kaikki tammikuun 5. päivän kokouksessa sovittu oli rehtiä, ja että presidentti Obama toimitti kaiken "sääntöjen mukaan". Totuus on kuitenkin McCarthyn sanoin, että Ricen sähköpostiviestiä "ei kirjattu muistioksi päätetystä vaan tehdyistä päätöksistä muokattiin muistia järkiperäistämään teot" (korostus kirjoittajan).

Rice tiesi, että kokouksen sisältö laiton. Hän halusi estää kaikki mahdolliset asiaa koskevat tulevat tutkimukset luomalla todisteen siitä, että kaikki Obaman ja muiden päätökset olivat täysin laillisia.

Yksikään eliittivirkahenkilö ei uskaltanut nousta puhumaan Obamaa vastaan. Ei yksikään! He toimivat liehittelevän pelokkaassa transsissa Obaman tyrannimaisen johtajuuden alaisina.

Vain röyhkeä, lainsuojaton, voiman omaava Barack Obama kykeni johtamaan Yhdysvaltain presidenttihistorian uskaliainta maanpetoksellista tekoa!

Nunesin muistio

Tammikuun 16. päivänä 2018 edustajainhuoneen tiedustelukomitean puheenjohtaja Devin Nunes kirjoitti kirjeen, joka tunnetaan nimellä Nunesin muistio. Kongressin radikaalivasemmistolaiset demokraatit hyökkäsivät välittömästi kiivaasti muistiota vastaan. Edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja Nancy Pelosi kutsui kirjettä huijaukseksi; senaatin vähemmistöjohtaja Chuck Schumer väitti Nunesin kylvävän salaliittoa. He taistelivat muistion julkaisemista vastaan, myöntämättä milloinkaan väärinkäytöksiä, he tiesivät valehtelevansa, ja tiesivät että Nunesin muistion sisältö oli absoluuttisesti totta.

Helmikuun 2. päivänä 2018 edustajainhuoneen tiedustelukomitea julkisti muistion, joka paljasti fbi:n ja oikeusministeriön sisäisen perinpohjaisen korruption – ja salaliiton Donald Trumpin heikentämiseksi. Muistio osoitti, että fbi:n ja doj:n huippuvirkamiehet tiesivät, että Steelen muistio oli "halpamainen ja vahvistamaton", kuten Comey asian ilmaisi, mutta he esittivät sen silti fisa-tuomioistuimelle todisteena laillisesta ulkomailta kohdistuvasta uhasta saadakseen luvan vakoilla Carter Pagea.

Yahoo Newsin 23. syyskuuta 2016 julkaisema artikkeli, joka käsitteli Carter Pagen heinäkuista 2016 matkaa Moskovaan, tukeutui laajasti Steelen raporttiin. Steele artikkelin kirjoittajan suorana tietojen lähteenä ei voinut todistaa raportin todenperäisyyttä, ja silti fbi ja doj sisällyttivät artikkelin fisa-valtuutuspyyntöönsä.

Ajattele asiaa: Lainvalvontaviranomaisten lähde antaa ensiksi tietoja tiedotusvälineille, minkä jälkeen samaiset lainvalvontaviranomaiset todistavat lähteen todenperäisyyden tiedotusvälineiden tarinoista! Tiedotusvälineet kirjoittivat väitteistä artikkeleja, joita lainvalvontaviranomaiset käyttivät lisätodisteena valtuutusluvan uusimiseksi. Lainvalvontaviranomaiset ja tiedotusvälineet muodostivat kaikukammion.

Johtavien tiedotusvälineiden johtajat olivat osallisia tähän laittomaan juoneen lisäten koko ajan hölynpölyn uskottavuutta.

Laittomat, perustuslakia vihaavat henkilöt johtavat parhaillaan liittovaltion lainvalvontaviranomaisia. Vaikka perustuslain mukaan kongressin tehtävänä on valvoa lainvalvontaviranomaisia, he käyttäytyvät aivan kuin toimisivat kongressin yläpuolella, siitä huolimatta, että heidän tehtävänsä on toimia vastuullisina Amerikan kansalle.

New York Times julkaisi 1971 luottamukselliset Pentagon-paperit laittomasti, mutta lobbaa nyt Washington Postin kanssa tiiviisti estääkseen totaalisesti laillisen Nunesin muistion julkaisemisen. Miksi moinen kaksinaismoralismi?

Näiden virastojen tehtävänä on ylläpitää ja valvoa lakia, mutta heidän juonittelunsa osoittaa, että ne ovat valmiita polkemaan lakia tietyn radikaalin ohjelman edistämiseksi.

Kun lainvalvontaviranomaiset kykenevät tarkkailemaan presidenttiä laittomasti, mihin he kykenevät koskien sinua, kansalaista?

Nunesin muistion mukaan entinen fbi:n apulaisjohtaja Andrew McCabe – joka erosi neljä päivää ennen muistion julkaisemista – myönsi, että ilman tätä muistiota ei olisi ollut Venäjä-tutkintaa! Steelen muistio mahdollisti, että oikeusministeriö nimitti erityisoikeusavustaja Robert Muellerin radikaaliryhmineen aloittamaan Venäjä-tutkinnan.

James Clapper lausui myös myöhemmin, että tätä tutkimusta ei olisi tehty ilman Barack Obamaa. Clapper sanoi, että koko Venäjä-Trump-tutkinta oli Obaman ansiota. Todellisuudessa näin monia laittomia maanpetoksellisia tekoja, jotka ovat aiheuttaneet suurta tuhoa hallituksellemme ja kansakunnallemme, ei olisi tapahtunut ilman Obamaa! Mistä Obama saa kaiken valtansa? Asiaa on syytä pohtia.

Räikeä lainrikkomus

Radikaalivasemmisto teki Trump-Venäjä-tutkinnan kautta, joka kesti kaksi vuotta ja maksoi 40 miljoonaa dollaria, kaikkensa lamauttaakseen Trumpin presidenttikauden. Koko mainittuun arvottomaan, törkeään muistioon perustuva tutkinta oli totaalisesti vilpillinen! Tutkinnan tarkoituksena oli hyökätä Donald Trumpia vastaan, ja ehkä vielä tärkeämmin, harhauttaa ja peitellä oma rikollinen, maanpetoksellinen toiminta. Robert Muellerin tiimi tiesi, että kyseessä oli huijaus ennen jo tutkimuksensa aloittamista!

Johtavat virkamiehet eivät ainoastaan pyrkineet riistämään Trumpilta määräysvaltaa – he pyrkivät kaappaamaan hallituksen pysyvästi haltuunsa. Tänä päivänä he työskentelevät edelleen tiiviisti murskatakseen viimeiset jäljellä olevat hallintovaltansa esteet, jottei kukaan kykene estämään heitä jatkossa.

On merkittävää, ettei koko kyseisenä aikana yksikään Obaman hallinnon jäsen vuotanut ulos totuutta tästä petollisesta, maanpetoksellisesta tutkimuksesta. Seikka osoittaa muiden asioiden ohella, kuinka suuresti moni pelkää Barack Obamaa. Jopa republikaanit myöntyivät; ehkä moni oli korruptoitunut. Takuulla kaikilta, lähes jokaiselta henkilöltä, puuttui rohkeus vastustaa tai puhua vastaan. Emme ole nähneet säälittävän eliitin emmekä muiden joukossa edes yhtä vakavasti otettavaa ilmiantajaa!

Obama on yli-inhimillisen vallan kahvassa.

Horowitzin joulukuussa 2019 julkaisema raportti hahmotti 17 virhettä, joihin Comeyn johtama fbi syyllistyi Trump-Venäjä-tutkinnan käynnistäessään. Virheet eivät olleet pelkkiä hairahduksia – ne olivat maanpetosrikoksia!

Yhdysvaltain kansalle on vasta nyt paljastumassa Barack Obaman osuus Donald Trumpin vastaisessa maanpetosjuonittelussa. Ainoa tekijä, miksi paljastavat tiedot ovat saatavilla, on, koska Devin Nunes painosti fbi:tä luovuttamaan kongressin valiokunnille 384 sivua tekstiviestejä. Nämä olivat McCaben neuvonantajana toimineen, Crossfire Hurricane -vastatiedustelua johtaneen fbi:n erikoisagentti Peter Strzokin ja aviottomassa suhteessa Lisa Pagen kanssa olevan välisiä tekstiviestejä.

Näiden kahden fbi:n agentin väliset tekstiviestit paljastivat järkyttävän jyrkän antipatian presidenttiehdokas Donald Trumpia kohtaan. Strzok vihasi selvästi Trumpia. Hän lähetti Pagelle nyt surullisen kuuluisan viestin, jossa hän kirjoitti, ettei Trumpista koskaan tulisi presidenttiä: "Ei. Ei hänestä tule. Me estämme sen."

Paljon tärkeämpää on kuitenkin se, että nämä tekstiviestit osoittavat, etteivät Horowitzin raportissa esitetyt 17 rikosta olleet pelkästään yli-innokkaan fbi-harjoittelijan tekosia vaan paljastivat, että koko Venäjä-Trump-tutkinta ohjattiin huipulta käsin.

'Valkoinen talo johtaa tätä'

Andrew McCarthy kirjoittaa kirjassaan Ball of Collusion, ”salaliiton tanssiaiset”, että 5. elokuuta 2016 Strzok ja Page "kävivät jännittyneen keskustelun lähestyvästä tapaamisesta, johon osallistuisi 'viraston väkeä' – ilmeisesti cia." Tapaamisessa eräs virkamies – jonka nimi on poistettu hallituksen muistioista – sanoi fbi:n virkamiehille: "Valkoinen talo johtaa tätä." McCarthyn mukaan kyseinen virkamies oli johtaja Brennan. Hän oli presidentin tsaari ja ehkä hallituksen vaikutusvaltaisin radikaali Obaman itsensä jälkeen.

"Valkoinen talo johtaa tätä." Brennan teki selväksi, kenen tahtoa kaikkien oli noudatettava: Barack Obaman.

Eräässä toisessa tapauksessa Lisa Page kertoi valmistelevansa tiettyjä tietoja Comeylle, koska "Potus [Yhdysvaltain presidentti Barack Obama] haluaa tietää kaiken, mitä teemme".

Presidentti Obama sanoi pysyttelevänsä erossa oikeusministeriön tutkimuksista. Miksi? Koska osallistuminen tutkimuksiin avaisi oven vallan väärinkäytölle, eikä Obama tahtonut vaikuttaa käyttävänsä valtaansa väärin. Obama oli kuitenkin syvästi mukana tutkimuksissa ja käytti valtaansa räikeästi väärin! Obama johti koko Trumpin tutkintaa. Hän valitsi tehtävään Peter Strzokin, miehen, joka oli tehnyt selväksi, miten paljon hän vihasi Donald Trumpia ja halusi määrätietoisesti estää häntä pääsemästä presidentiksi. Se, että Obama halusi juuri Strzokin valvomaan tutkintaa, osoittaa, miten saatanallinen koko prosessi oli! Obama tahtoi tuhota Trumpin ja käski näitä tutkijoita tuomaan kaiken asiaan liittyvän hänelle henkilökohtaisesti.

Tämä on syvimmän tason korruptiota– niin syvää, etteivät useimmat ihmiset edes usko sitä todeksi!

Ennen vuoden 2016 vaaleja lähes kaikki uskoivat, että Hillary Clinton valittaisiin seuraavaksi presidentiksi. Jos Clinton olisi voittanut, mikään korruption osatekijä ei olisi tullut julki!

Meidän on nähtävä asian hengellinen ulottuvuus. Ef. 6:12 sanoo: "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." Raamattu on täynnä tällaisia jakeita. Uskommeko Raamattua?

Saatana saapuu "valon enkelinä", ja myös hänen kauttaan toimivat ihmiset esiintyvät "vanhurskauden palvelijoina" (2. Kor. 11:15). He työskentelevät pimeyden peitossa.

Radikaalivasemmisto on laiton! He ovat saatanallisen sairaita. He eivät toimi enää logiikan eivätkä totuuden mukaan, koska paholainen on vallannut heidät.

'Rikosoikeudellisessa vaarassa'

Erityisvaltuutettu John Durhamin meneillään olevan tutkinnan perusteella, suuri valamiehistö nosti 17. syyskuuta 2021 syytteen Michael Sussmannia, Clintonin entistä kampanjajuristia, vastaan valehtelusta fbi:lle kolme viikkoa ennen vuoden 2016 vaaleja. Sussmann oli väittänyt, että Trumpin organisaatio teki yhteistyötä Venäjän hallitukseen yhteyksiä omaavan venäläisen pankin kanssa, ja hän lupasi luovuttaa tiedot vapaaehtoisesti hyvänä kansalaisena, ei palkattuna poliittisena toimijana. Sussmannin laskutustiedot osoittavat, että hän työskenteli Clintonin kampanjan, teknologiajohtajan ja internet-yhtiön puolesta, joka tunnistettiin Rodney Joffeksi ja Neustariksi, joka on merkittävä internet-liikennettä ohjaava yritys. Syyttäjillä oli todisteena Joffen lähettämä sähköposti, jossa hän kertoo, että demokraatit tarjosivat hänelle alustavasti huipputason kyberturvallisuustehtävää, "kun näytti siltä, että he voittaisivat".

Durhamin esityksen mukaan Joffe johti pyrkimystä tutkia Donald Trumpin Venäjään yhdistävää verkkoliikennettä. Hän välitti tiedot Sussmannille, joka luovutti ne fbi:lle. Fbi:n sisäisen viestijärjestelmän mukaan agentti Joseph Pientka kirjoitti: "Ihmiset 7. kerroksessa [fbi:n johto], johtaja mukaan lukien, ovat innoissaan tästä palvelimesta." Fbi haluaa yleisön uskovan, että se huijattiin Sussmannin valheella, ettei se tiennyt, että mies työskenteli Clintonin kampanjan puolesta. Sussmannin väite – että Trumpin palvelimet viestivät venäläisten palvelimien kanssa – oli helppo kumota fbi:n kenttätoimistossa Chicagossa, ja fbi:n ylin johto tiesi luultavasti jo ennestään sen valheeksi. Washington Timesin mukaan "Fbi:n korkeimmat virkamiehet lähettivät [kenttäagenteille] sähköisen viestin, jossa merkittiin tapauksen avaaminen ja sanottiin, että tutkinta perustui pikemminkin oikeusministeriön 'lähetteeseen' kuin Michael Sussmannin vihjeeseen" (23. toukokuuta 2022). Miksi fbi:n johto yritti salata aineiston todellisen lähteen? Luultavasti siksi, että kaikki fbi:ssä tiesivät, kenen puolesta Sussmann työskenteli. Trump-palvelinta koskevat väitteet tutkittuaan Chicagon kenttäagentit totesivat, että ne "eivät olleet perusteltuja", "eivät läpäisseet analyyttistä tarkastelua" eivätkä osoittaneet "peiteltyä viestintäjärjestelmää", mutta fbi:n ylin johto jatkoi siitä huolimatta tutkimustaan.

Vielä Trumpin virkaanastumisen jälkeen Sussmann toimitti "päivitetyn joukon väitteitä" toiselle Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle, oletettavasti cia:lle. Itse asiassa Durhamin 15. huhtikuuta 2022 päivätyssä esityksessä kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten Sussmann teki yhteistyötä sekä Fusion gps:n että cia:n kanssa. Cia siis tiesi, että Trumpia vastaan esitetyt väitteet olivat osa poliittista mustamaalauskampanjaa, mutta antoi siitä huolimatta median käyttää syytöksiä yrityksessään kaataa presidentti Trump.

4. marraskuuta 2021 Durham nosti syytteen Igor Danchenkoa vastaan, joka oli Steele–asiakirjojen pääasiallinen alilähde. Nämä olivat kuvaavia, korkean profiilin syytteitä, jotka viittasivat Durhamin tutkinnan laajuuteen.

Tämä Hillary Clintonin kampanjan, Fusion gps:n ja dnc:n palkkaama asianajotoimisto käytti miljoonia dollareita Steelen muistioon jatkaakseen Amerikan historian suurinta petosta! Kaikkien Clintonin muiden oikeutettujen ongelmien lisäksi hän rahoitti kampanjarahoituslakeja rikkoen presidenttikampanjalleen lahjoitetuilla varoilla raportin vastustajan mustamaalaamiseksi. Koska joukko tiesi asian totisen laidan, se pystytti lukuisia palomuureja suojellakseen itseään. Teknisesti dc ei ollut raportin rahoittaja vaan Sussmanin firma Perkins Coie.

Donald Trump lausui oikeutetusti, että Durhamin arkisto "tarjoaa kiistattomia todisteita siitä, että Hillary Clintonin kampanjan maksamat agentit vakoilivat kampanjaani ja presidenttikauttani yrittäessään kehittää täysin keksittyä yhteyttä Venäjään". Tämä on laajuudeltaan ja suuruudeltaan paljon Watergatea suurempi skandaali, ja tässä vakoiluoperaatiossa mukana olleet ja siitä tietoiset tulisi asettaa rikosoikeudelliseen vastuuseen. Vahvemman hallinnon aikana moisesta rikoksesta olisi rangaistu maassamme kuolemalla." Olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä. 

Vaikka tämä räjähdysherkkä tieto paljasti huippudemokraattien harjoittaman maanpetoksen syvällisemmin, valtalehdistö jätti tiedon huomiotta, mikä on häpeällinen osallistuminen perustuslaillista tasavaltaamme tuhoaviin rikoksiin!

Käytännöllisesti katsoen ainoa tapausta käsittelemään valmis oleva mediapersoona oli Fox Newsin juontaja Maria Bartiromo, joka haastatteli Ratcliffeä asiasta marraskuussa 2021, Danchenkon syytteen nostamisen jälkeen.

Kyseisessä haastattelussa Ratcliffe esittää, että "kaiken Steelen muistioon liittyvän tiedettiin olevan valheellista, mutta se oli silti pohja epäoikeudenmukaiselle, epäreilulle ja lopulta... rikollisen leväperäiselle tutkimukselle Trumpin kampanjaa vastaan". Hän kertoo, että fbi:n johtaja Christopher Wray myönsi valan alaisuudessa, että vaikka fbi:llä ei ollut mitään syytä hakea fisa-tuomioistuimelta lupaa Trumpin kampanjan vakoiluun, fbi toimi näin, ja jatkoi vakoilua vielä Trumpin presidentiksi noustua. Ratkaiseva tieto, jonka tiedämme nyt, on, että Brennan tiedotti asiasta sekä Obamalle että Bidenille elokuussa 2016, kolme kuukautta ennen vaaleja. He siis tiesivät, että muistio oli vilpillinen ja että koko vakoiluoperaatio perustui muistioon.

Ratcliffe kertoi perehdyttäneensä edustaja Adam Schiffiä varta vasten näistä tosiasioista, ja että todisteet ulottuvat aina Obamaan asti. Radikaalivasemmistolainen Schiff astui välittömästi esittämään julkisesti, että Trump vehkeili Venäjän kanssa ja että hänellä oli toimesta todisteita! Vasemmistolaiset valehtelevat rutiininomaisesti. He ovat röyhkeitä kuin demonit! Käytännössä kukaan ei pidä heitä vastuullisina. Profeetta Jesaja kirjoitti: "Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla" (Jes. 59:14).

Ratcliffe toisti kahdesti, että hänen Durhamille toimittamansa asiakirjat ulottuvat hallituksen korkeimmille tasoille. Hän sanoi tietävänsä, että Durham tutkisi asiaa, ja että nämä asiakirjat paljastavat "rikollista toimintaa perusteena uusille syytteille". Hän sanoi, että suuri valamiehistö katsoi, että "se, mitä Steelen muistion kanssa tapahtui... oli luonteeltaan rikollista". Kyllä oli! "Uskon edelleen, että tietojen perusteella, jotka annoin John Durhamille ja jotka olen nähnyt, tulee olemaan monia syytteitä", hän vakuutti.

Ratcliffe kertoi Bartiromolle, että "kaikki Steelen muistioon, sen luomiseen, sen myymiseen fbi:lle ja lainvalvontaviranomaisten käyttämiseen Trumpin kampanjaa vastaan liittyvät... ovat nyt rikosoikeudellisessa vaarassa".

Ratcliffen haastattelu hämmästytti minut. Luulin hämmästyttävien paljastusten leviävän uutisvälineissä shokkiaallon tavoin. Tieto oli mitä merkittävin! Kyseessä oli maanpetos isänmaatamme vastaan ja Amerikan vapaudesta, mutta uutisjohtajat ja -juontajat eivät vaikuttaneet koko asiasta kiinnostuneilta.

Ani harva omaa rohkeuden puhua Barack Obamaa vastaan!

Samassa haastattelussa Ratcliffe sanoi: "Totuus puolustaa itseään." Tämä on totta, mutta olemme nähneet ja näemme nyt, että jos kukaan ei rakasta totuutta ja taistele sen puolesta, totuus voidaan kaataa ja polkea maahan.

Kaikki tiet johtavat ...

Bartiromo haastatteli myös entistä puolustusministeriön virkamies Kash Patelia. Patel huomautti Durhamin nostaneen syytteet Sussmannia ja Danchenkoa vastaan, sekä toisen elokuussa 2020 tapahtuneen syytteen, joka viittasi takaisin fbi:hin: asianajaja Kevin Clinesmith tunnusti tammikuussa 2021 syyllisyytensä fisa-tuomioistuimen tietojen väärentämiseen. Hän esitti useita yhteyksiä, jotka osoittavat, kuinka syvästi demokraattinen puolue oli rikoksiin osallinen.

Jopa Patelin haastattelu vaikutti osittain puolueelliselta, koska se pelkäsi nimetä Obaman. Patel lausui: "Kaikki tiet johtavat Andy McCabeen." Kyllä, McCabe oli osallinen maanpetokselliseen valehteluun, jopa ylitarkastaja Horowitzille. Patel myönsi, ettei Clinesmith, fbi:n keskitason lakimies, jota vastaan nostettiin syyte, pystynyt "yksin vetämään läpi historian suurinta poliittista skandaalia" – hän sai apua esimiehiltään. Uskotko, että kaikki tiet johtaisivat todella Andy McCabeen?

Ei, ne johtavat paljon korkeammalle tasolle. Itse asiassa oikeusministeriön ylitarkastaja Horowitzin raportti paljastaa, että McCabe raportoi ylitarkastajalle, että fbi lähetti Steelen raportin presidentti Obamalle, koska Obama oli pyytänyt "kaikkea, mitä teillä on saatavilla Venäjän vaikutusvaltaa koskevaan aiheeseen liittyen". Venäjän vaikutusta ei tietenkään ollut, ja McCabe tiesi sen – mutta seurasi mukana tieten tahtoen Barack Obaman tahtoa noudattaen.

Mihin kaikki tiet johtavat? Vain yksi henkilö omasi kaiken kattavan motiivin ja pahantahtoisuuden. Vain yksi henkilö omasi voimakkaan, dominoivan tahdon. Vain yksi henkilö omasi tarvittavan joukon vaikutusvaltaisia rikoskumppaneita sekä hallituksessa että tiedotusvälineissä. Vain yksi henkilö omasi ja omaa kyseenalaistamattoman ylpeyden ja voiman toteuttaa tämän jatkuvasti etenevän maanpetoksen Amerikan Yhdysvaltoja vastaan. Tämä mies on nimettävä! Tämä mies on Barack Obama.

Jopa Fox News välttelee aihetta epämääräisin lausumin, kuten syytteet saattavat olla "huono uutinen Clintonille", mikä on tuskin hirvittävän luokan pahan vastustamista. Konservatiivien sydän on hervonnut voimattomaksi! He väittävät, että omaavat rohkeuden totuuden julistamiseksi, mutta jokin estää heitä kertomasta koko totuutta, haastamasta miestä huipulla, vaikka maamme tulevaisuus on vaakalaudalla!

Valitettavasti jopa Horowitzin raportti puhuu varsin vähän Obamasta, ei syytä Obamaa mistään! Tämä siitä huolimatta, että kahden tapaamisen selvät todisteet osoittavat Obaman olleen johdossa ja toteuttaneen suunnitelman, jonka avulla tutkintaa jatkettiin jopa Trumpin noustua presidentiksi. Tietenkin, Obama oli asettanut Horowitzin aikoinaan virka-asemaansa. Lopulta Horowitz päättelee: "Emme löytäneet dokumentti- emmekä todistajanlausuntoja, jotka olisivat osoittaneet, että poliittinen puolueellisuus tai epäasiallinen motivaatio olisivat vaikuttanut fbi:n päätökseen [hakea fisa-valtuuksia Carter Pagea vastaan]." Toisin sanoen he eivät tunnustaneet olevansa puolueellisia. Lausuma on suunniteltu harhauttamaan. Tietysti tiedotusvälineet raportoivat, ettei Horowitz havainnut puolueellisuutta, minkä useimmat uskoivat. Horowitz myönsi, että fbi teki 17 virhettä (itse asiassa 17 maanpetosta), mutta esitti, että käytännössä motiivit maanpetokseen saattoivat olla puolueettomia. Mieletöntä!

Kansan selviytyminen vaakalaudalla

Amerikassa eletään katkeraa heikkouden aikaa. Lainsäätäjät, tuomarit, byrokraatit ja muut valtaa käyttävät ovat järkyttävästi korruptoituneita. Instituutiomme ovat murenemassa. Perustuslaillinen hallitusmuotomme on lähes täysin tuhoutunut.

Tiedustelu- ja lainvalvontabyrokraatit rikkovat todistetusti valtavassa mittakaavassa lakia. Tämä tosiasia osoittaa, että presidentti Obama täytti Amerikan lainvalvontaviranomaiset maanpetoksellisilla agenteilla ja viimeisinä virkapäivinään pohti "syvän valtion" agenttiensa kanssa, miten jatkaa seuraavan presidentin heikentämistä ja jopa vakoilemista. Jotain pahaenteistä tapahtui, kunnes Trump valittiin virkaan – ja pahaenteisyys jatkui kulissien takana edelleen Trumpin presidenttikauden aikana.

Tiedotusvälineet vaikenivat näistä tapahtumista häpeällisesti, lähes täysin. Miksei asia kiinnosta niitä? Löytyykö tärkeämpää tehtävää? Kyse on isänmaan menetyksestä! Suuren vapauden muuttumisesta tiukaksi tyranniaksi. Lukuisissa tapauksissa uutistoimittajat ovat toimiin osallisia.

Tapahtumat antavat karun katsauksen tekoihin, joiden kautta radikaalivasemmistolaiset ovat valmiita kahmimaan itselleen vallan ja pysymään vallassa. He eivät kunnioita oikeusvaltiota; he uskovat olevansa lain yläpuolella. Kansakunnan perusperiaatteiden halveksunta on vakava uhka tasavallalle! Mikään kansakunta ei selviydy moisesta laittomuudesta.

Jatkuu: Kriitikon vaientaminen


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?