Tilaa ilmainen uutiskirje

Varastetut vaalit, valekansannousu

ISTOCK.COM/CACTUSOUP, MELISSA BARREIRO/PASUUNA

Varastetut vaalit, valekansannousu

Amerikka hyökkäyksen alaisena (Seitsemäs luku)

Jatkoa: Amerikalla ei ole auttajaa.

Joe Biden lausui lokakuun 2020 haastattelussa: "Olemme koonneet... Amerikan poliittisen historian laajimman ja kattavimman äänestäjävilppiorganisaation." Biden ei ilmeisestikään tarkoittanut esittää asiaa näin, mutta hänen lausumaansa on vaikea sivuuttaa, koska juuri laajasti organisoitu äänestäjävilppi saattoi Bidenin valtaan.

On käytännössä julkinen salaisuus, että radikaalit demokraatit varastivat Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalit. Kuukausi vaalien jälkeisessä Quinnipiac-yliopiston kyselyssä, johon osallistui 978 rekisteröityä maanlaajuista äänestäjää, 77 prosenttia republikaaneista uskoi laajamittaiseen vaalien aikaiseen vaalivilppiin, ja 34 prosenttia rekisteröityneistä äänestäjistä katsoi Bidenin voiton olleen laiton. Joe Bideniä valepresidenttinä pitävien amerikkalaisten osuus on kasvanut jatkossa. Tammikuussa 2022 tehdyssä Axiosin kyselyssä, johon osallistui 2 649 rekisteröityä äänestäjää, yli 40 prosenttia amerikkalaisista ei uskonut, että Biden oli voittanut vaalit laillisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että yli 100 miljoonaa amerikkalaista uskoo, että vaalit varastettiin, myös moni demokraatti. Itse asiassa moni demokraatti tietää, että vaalit varastettiin.

Virallisessa vaalilaskennassa ennätykselliset 74,2 miljoonaa ihmistä äänesti presidentti Donald Trumpia –Trump keräsi lähes 5 miljoonaa ääntä enemmän kuin kukaan toinen ehdokas Yhdysvaltain historiassa. Joe Biden onnistui saamaan jollakin keinolla virallisen laskennan mukaan 7 miljoonaa ääntä enemmän kuin Trump; Biden sai 12 miljoonaa ääntä enemmän kuin Barack Obama.

Tämä virallinen kokonaisäänimäärää ei pohjautunut valtavaan, ennennäkemättömään innostukseen ainutlaatuisen kyvykästä, vetovoimaista presidenttiehdokasta kohtaan. Joe Biden oli kömmähdyksiin taipuvainen, korruptioon yhdistetty 47 vuotta takanaan omaava urapoliitikko, joka kampanjoi pääasiassa omakotitalonsa kellarista käsin. Bidenin äänimäärä saavutettiin huolellisen suunnittelun, räikeän laittomuuden, törkeän korruption, häpeämättömän petoksen ja laaja-alaisen propagandan kautta.

Tietoja äänestäjäväärennöksen laajuudesta löytyy laajalti. Yksi paremmista lähteistä on tri Peter Navarron vaalivilppiä koskevan tutkimuksen kolmas osa, joka paljasti 3 069 002 "mahdollista laitonta ääntä" pelkästään Arizonan, Georgian, Michiganin, Nevadan, Pennsylvanian ja Wisconsinin osavaltioissa. Koska Joe Bidenin "voittomarginaali" näissä osavaltioissa yhteensä oli raportin luvusta kymmenesosa (312 992 ääntä), kukaan järkevä henkilö ei voi päätyä päättelemään, että presidentinvaalit olisivat olleet esteettömän rehelliset, saati sitten "Amerikan historian turvatuimmat vaalit", kuten vasemmistopoliitikot ja tiedotusvälineet jatkuvasti väittävät.

Tb Fi

Aineistosta huolimatta Yhdysvaltain oikeusjärjestelmä kieltäytyi tutkimasta vaalivilppiä. Trumpin hallinto nosti vähintään 63 oikeuskannetta koskien useassa osavaltioissa esiintyneestä vilpistä. Lähes kaikki kanteet hylättiin – ei kuitenkaan asiasisällön, vaan pelkän oikeudellisen muodollisuuden perusteella.

Kuten lukuisissa raporteissa, tilastollisissa analyyseissä, dokumentaareissa sekä muissa lähteissä todettiin, vuoden 2020 presidentinvaalit kärsivät järjestelmällisetä, laajamittaisesta, ylenmääräisestä, uhmakkaasta ja räikeän ilmiselvästä vaalivilpistä. Kaiken toiminnan takana toimi henkilö, joka omasi vallan, motiivin ja röyhkeyden toteuttaa historian merkittävimmän vaalivarkauden. Tämä henkilö ei ollut Joe Biden, joka tiesi kuitenkin tarkalleen, kuka oli kaiken takana.

Mitä etua moinen maanpetos tavoittelee?

Päätavoite oli Barack Obaman poliittisen koneiston valtaan palauttaminen. Obama agentteineen työskenteli kuumeisesti aikanaan jo Trumpin presidenttikaudella, sitten hänen toista kautta varten kampanjoidessaan ja varsinaisesti vaalien aikana.

Naruista vetäminen

Barack Obama oli yli sataan vuoteen ensimmäinen presidentti, joka päätti jäädä virkakautensa päätyttyä Washingtoniin. Kaikki edelliset presidentit poistuivat pääkaupungista seuraajaansa, presidentin virkaa ja kansakuntaa kunnioittaen. Miksi Obama päätti jäädä pääkaupunkiin? Maaliskuussa 2017 brittiläinen Daily Mail -lehti kirjoitti, että Obaman koti, joka sijaitsi vain muutaman kilometrin päässä Valkoisesta talosta, oli muodostunut "hänen seuraajansa presidentti Donald J. Trumpin vastaiseksi kasvavan kapinan kontrollikeskukseksi".

Brittilehti tunnisti tarkalleen, että Washingtoniin päämajansa pystyttänyt mies oli pitänyt koko ajan radikaalivasemmistoa hallussaan. Obama toimi henkilökohtaisesti pyrkimyksissä syrjäyttää presidentti Trump! Vallankumouksellinen on kuvaava sana.

Maaliskuussa 2020 Joe Bidenin valittiin Obaman ohjauksella demokraattien presidenttiehdokkaaksi. Obama mm. soitti Pete Buttigiegille tämän vetäydyttyä kisasta ja pyysi tätä tukemaan Bideniä. Hänen avustajansa soittivat samanlaisia puheluita ehdokas Amy Klobucharille sekä Elizabeth Warrenille.

Obama kampanjoi tiiminsä kanssa maaliskuusta marraskuuhun ahkerasti Joe Bidenin edestä. Myös Bidenin varapresidentti Kamala Harris oli Obaman henkilökohtaisesti valitsema.

Barack Obama pidätti nimensä valtaosasta otsikoita, mutta käytti valtaansa jatkuvasti. Yhdysvaltain historiassa Obaman johtajuus on ennenäkemättömän tuhoisa! Ainoa syy, miksi vain ani harva kykenee tunnistamaan Obaman toimet, on saatanan eksytyksen ennennäkemätön voimakkuus maailmassa. Useimmat ihmiset eivät näe lainkaan kriisin hengellistä ulottuvuutta.

Tämä radikaalijoukko ajoi suuria perustuslain vastaisia muutoksia vaalilakeihin ja otti käyttöön suorasti voimassa olevien lakien vastaisia vaalimenettelyjä. Se sovelsi käyttöönsä tietoturvaltaan heikot sähköiset äänestysjärjestelmät. Se vaati avoimesti väärinkäytöksille alttiin kirjeäänestyskäytännön massiivista laajentamista. Tiedämme nyt, että suuri osa petoksista suoritettiin juuri kirjeäänestysten kautta. Esimerkkinä mainittakoon Project Veritas -järjestön paljastus Georgiassa, jossa tuhansilla rekisteröityneillä äänestäjillä oli yksi ja sama osoite, joka sattui sijaitsemaan Georgian valtiosihteeri Brad Raffenspergerin osavaltion pääkaupungin toimistoa vastapäätä.

Marraskuun 3. päivän koittaessa radikaalivasemmisto oli valmis manipuloimaan vaalit.

Vaalipäivä

Vasemmistomedia oli ennustanut ja suunnitellut etukäteen, että Donald Trump kiitäisi vaalipäivänä valtavaan johtoon ja voittaisi ratkaisevat Floridan ja Ohion osavaltiot, mikä kävi toteen. Nämä kaksi osavaltiota voitettuaan ehdokas häviää ani harvoin. Time julkaisi myöhemmin Molly Ballin artikkelin "The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election" eli Vuoden 2020 vaalit pelastaneen varjokampanjan salainen historia, jossa Ball selitti demokraattien reaktiota Trumpin massiiviseen johtoon seuraavasti: "Vaali-illan alussa moni demokraatti oli epätoivon vallassa. Trump johti vaaleja edeltäviä mielipidemittauksia, voitti Floridan, Ohion ja Texasin helposti, mutta Michigan, Wisconsin ja Pennsylvania olivat liian tasaisia ennustaa" (4.2.2021).

Ball kertoi, että demokraattijohtajat ja vasemmistoaktivistit kokoontuivat iltamyöhän kello 23 videopuheluun keskustellakseen toimintatavasta. Aktivistit olivat valmiita lähtemään kaduille, jos vaalit eivät kääntyisi Bidenin eduksi.

Kello 11.20 Fox News hämmästytti kansakunnan ilmoittamalla Arizonan äänestävän Bideniä jo ennen kuin edes 10 prosenttia äänistä oli laskettu, mikä osoittautui vaalitilanteen käänteen aluksi.

Moni menivät marraskuun 3. päivän iltana yöunille uskoen, että Donald Trump oli voittanut vaalit ylivoimaisesti, mutta heräsi aamulla huomaamaan, että Pennsylvanian, Wisconsinin, Michiganin ja Georgian kaltaiset osavaltiot olivat vaihtuneet Joe Bidenin puolelle.

Seuraavina päivinä todistettiin Amerikassa ennennäkemätöntä. Hämmästyttävä seikka oli, että demokraatit olivat "varoittaneet" kuukausien ajan, mitä juuri nyt kävi toteen. Kuinka he saattoivat tietää etukäteen?

Georgian Fultonin piirikunnassa, osavaltion suurimmassa ja korruptoituneimmassa piirikunnassa, kirjeäänestysliput laskettiin State Farm -areenalla. Myöhäisenä marraskuun 3. iltana areenan virkamiehet ilmoittivat, että äänestyslippujen laskenta oli päättynyt, ja määräsi vaalitarkkailijat ja tiedotusvälineet poistumaan. Paikalle jäi kuitenkin muutama ääntenlaskija jatkamaan laittomasti äänestyslippujen laskemista, ilman virkamiesten läsnäoloa. Videomateriaalissa näkyy, kuinka ääntenlaskijat juoksuttivat äänestyslippuja laskentakoneiden läpi toistuvia kertoja. Bidenin äänimäärän nousu nosti tämän presidentti Trumpin rinnalle. Seuraavien päivien aikana demokraatit onnistuivat tuottamaan tarpeeksi äänestyslippuja, kunnes Biden nousi voittoon noin 11 000 äänellä.

Pennsylvaniassa presidentti Trump totesi 600 000 äänen etumatkansa haihtuvan yön aikana. Pittsburghissa äänestyspaikkojen työntekijöitä kehotettiin lopettamaan ääntenlaskenta ja palaamaan aamulla takaisin. Philadelphiassa vahvasti demokraattiset äänestysalueet eivät sallineet republikaanivirkamiesten tarkkailla laskentaa, oikeuden määräyksestä huolimatta. Koska demokraatit hallitsivat osavaltion korkeinta oikeutta ja toimeenpanovirastoa, väärinkäytöksiä oli vaikea paljastaa.

Michiganin Detroitissa, kuten Fultonin piirikunnassa, kaikki postitse lähetetyt äänestysliput käsiteltiin keskitetysti tcf-keskuksessa. Valvontakameran kuvamateriaalista näkyy, kuinka valkoinen pakettiauto saapuu keskukseen varhaisaamuna, pitkän aikaa kirjeäänestyslipukkeiden jättämismääräajan jälkeen. Miehet purkavat pakettiautosta laatikoittain postitettuja kirjeäänestyslippuja. Oikeusministeri Barr kertoi myöhemmin, että asiaa tutkiessaan, hänelle selitettiin, että tämä oli Detroitin vaalikäytäntö. Todellako? Seuraavina päivinä jännite lisääntyi tcf-keskuksessa, jossa vaalitarkkailijoita ja tiedotusvälineitä kiellettiin seuraamasta laskentaprosessia, ja vaalityöntekijät peittivät laskentapaikan ikkunat pahvilla.

Myös Wisconsinin Milwaukeessa kirjeäänestysliput toimitettiin laskentakeskukseen keskellä yötä. Trumpin johto hävisi joka kerta kirjeäänilaskun jälkeen. Green Bayssä, Wisconsinissa, demokraateilla oli jopa avaimet äänestyslippujen varastohuoneisiin! Kaupunki oli saanut miljoonan dollarin avustuksen demokraatteja tukevalta, rahallista voittoa tavoittelemattomalta järjestöltä, jonka ehtona oli, että heidän valitsemansa henkilöt johtaisivat osia vaaliprosessista Green Bayn kaltaisissa kaupungeissa. Sama järjestö lahjoitti suhteettoman suuren summan demokraattien tukipaikoille juuri ns. vaa'ankieliosavaltiossa.

Edellä mainitut tapaukset olivat vain murto-osa hälyttävistä, ennennäkemättömistä vaali-illan toimintatavoista.

Lisäksi tilastotiedot tiedottavat, kuinka epätavallinen Bidenin ns. vaalivoitto oli. Biden hävisi 19:stä "kellokaspiirikunnasta" ja vaa'ankieliosavaltioiden ulkopuolisista yleensä vahvoista demokraattialueista 18. Nämä äänestyksen kuuluttavat piirikunnat ennakoivat yleensä koko maan poliittista vaalituloksen.

Moninainen ilmiö epäilyttävää, lainvastaista käyttäytymistä kielii siitä, että demokraatit ovat toteuttamassa kenties Yhdysvaltain historian suurinta peittelyoperaatiota. Demokraatit estivät väkivallalla uhaten republikaaneja tutkimasta vaalitoimitusta. Michiganissa, kun piirikunnan virkamiehet kieltäytyivät vahvistamasta vaaleja, koska niissä oli niin paljon sääntöjenvastaisuuksia, demokraatit uhkailivat virkamiesten lapsia. Arizonan Maricopan piirikunnan virkamiehet kieltäytyivät luovuttamasta vuoden 2020 vaalitietoja sisältäviä kovalevyjä tilintarkastajille oikeuden määräyksen sivuuttaen. Georgian videomateriaali osoittaa, kuinka ihmiset sulloivat osavaltion lakien vastaisesti lukuisia äänestyslippuja vaaliuurniin. Elokuvantekijä Dinesh D'Souza tuotti vuonna 2022 dokumenttielokuvan nimeltä 2000 muulia, joka paljasti demokraattien strategian täyttää postitusvaaliuurnat kirjeäänestyslipuilla.

Tiedotusvälineet, jotka peittelivät nämä toimet, olivat osallisia petokseen! Vaalipäivänä New York Times twiittasi: "Yhdysvalloissa presidentinvaalien voittajan julistaminen kuuluu uutismedialle". Lehti peruutti viestinsä pikaisesti, mutta se ehti paljastaa heidän ajattelumallinsa.

Kaikista väärinkäytöksistä ja rikoksista saaduista todisteista huolimatta vasemmistouutisyhtiöt julistivat koordinoidusti 7. marraskuuta 2020 Joe Bidenin Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi.

'Joebama'

Kun Biden ja Harris nimesivät ja asettivat uuden hallinnon johtovirkailijoita, monet näistä olivat joko Obaman yhteydessä toimivia tai hänen edeltävään hallintoonsa kuuluneita toimitsijoita. Politico-uutismedian haastattelussa 23. marraskuuta 2020 Obama vaikutti varsin tyytyväiseltä. "Näette, kuinka kehittyy tiimi, johon luotan suuresti", hän myhäili. Totta kai Obama luotti joukkoon suuresti: Se oli hänen omaa väkeään! Obama myönsi jopa, että 90 prosenttia Bidenin kabinetista koostui hänen väestään.

Lee Smith kirjoittaa Epoch Times -lehdessä: "Obama tahtoo ymmärrettävän, että Biden on Obaman kolmannen kauden ruumiillistuma, jonka kautta hän kykenee saattamaan työnsä päätökseen 'Amerikan Yhdysvaltain perusteelliseksi muuttamiseksi', kuten hän lausui vain muutama päivä ennen vuoden 2008 vaaleja" (17.11.2020).

Spectator usa -lehden päätoimittaja Freddy Gray kuvasi virkaan astuvaa presidenttiä nimellä Joebama. "Vaikka Obama kuulostaa näinä päivinä hitusen maailmankuninkaalta, emme voi syyttää häntä hyväntuulisuudesta... hänen suuri vihollisensa Donald Trump vaikuttaa vihdoin viimein voitetulta – ja hänen oma jenginsä ottaa Washingtonin jälleen haltuunsa"... Itse asiassa tuleva Bidenin hallinto vaikuttaa kiistatta alkuperäistä Obaman hallintoa obamamaiselta" (28.11.2020). Eräs Bidenin kampanjan henkilökunnan jäsen esitti Politicolle: "Obaman henkilökunta leikkaa nyt jopa pois henkilöitä, jotka saivat Bidenin valituksi".

Joulukuun puoliväliin Valkoiseen taloon palasi kolmasosa Obaman hallinnosta.

Merkittävintä oli, ettei asia hetkauttanut useimpia amerikkalaisia. Obaman osuus Bidenin vaalikampanjaan, voittoon ja virkanimityksiin ei saanut asian ansaitsemaa huomiota. Useimmille ihmisille – erityisesti Obamaa liehittelevälle valtavirtamedialle – kyseessä oli myönteinen tekijä. Profeetallisesti kyseessä on kuitenkin huomattava huolenaihe. Antiokhos omi laittomasti, maanpetoksellisesti vallan takaisin, eivätkä useimmat amerikkalaiset näyttäneet piittaavan asiasta. Obaman päämäärä oli päätyä takaisin Valkoiseen taloon – vähintään Joe Bidenia ja Kamala Harrisia ohjaavana nukkemestarina – jatkamaa suurta tavoitettaan muuttaa Yhdysvallat perusteellisesti.

Obama myönsi marraskuussa 2020 henkilökohtaisesti tavoitteensa koomikko Stephen Colbertin haastattelussa: "Ihmiset saattoivat kysyä minulta, tietäen mitä tiedät nyt, toivoitko kolmatta toimikautta? Ja minulla oli tapana sanoa, että jos voisin sopia järjestelystä, jossa minulla olisi sijainen, korvakuulokkeen omaava keulamies tai keulanainen, ja voisin itse pysyä kellarissani verkkareissa tarkastelemassa asioita ja voisin tavallaan lausua repliikit, mutta joku muu hoitaisi kaiken puhumisen ja seremoniat, se kelpaisi minulle hyvin, koska pidin työtä kiehtovana." Obama on antanut myös muita vastaavia lausuntoja, jotka osoittavat hänen halunsa käyttää valtaa.

Jeesus sanoi: "Sydämen runsaudesta suu puhuu" (Matt. 12:34).

Vuoden 2020 vaalivilppi palautti takaisin valtaan miehen, joka oli valmis hallitsemaan laittoman presidentin kautta.

Pyrkimys oikeuteen

Vaalien jälkeisinä viikkoina oikeudellinen haaste toisensa jälkeen sivuutettiin, hylättiin tai kukistettiin aina korkeimmassa oikeudessa. Kaksi viikkoa ennen virkaanastujaisia kongressi kokoontui vahvistamaan vaalituloksen 6. tammikuuta 2021.

Suunnilleen 200 000 ihmistä kokoontui Washingtoniin "Save America" -mielenosoitukseen protestoimaan vaalivilppiä ja -varkautta vastaan. Presidentti Trump puhui väkijoukolle, hän julisti ääneen tietävänsä, että osallistujat marssivat Yhdysvaltain kongressitalolle "rauhanomaisen isänmaallisesti" saattaakseen äänensä kuuluviin.

Joukot saapuivat kongressitalolle. Videoilla näkyy, että poliisi suihkutti kyynelkaasua rauhanomaisesti protestoivia ihmisiä vastaan. Jotkut alkoivat ottaa yhteen poliisin kanssa. Demokraatit kieltäytyvät julkaisemasta keskeistä turvakameramateriaalia, mutta muu kuvamateriaali ja silminnäkijöiden kertomukset paljastavat, että kongressitaloa vartioitiin ainoastaan kevyesti, että "rajoitettu alue" -kylttejä siirrettiin jo varhaisessa vaiheessa, ja että poliisi päästi mielenosoittajat rakennukseen. He yrittivät yllyttää väkijoukkoa. Osa mielenosoittajista rikkoi ikkunoita, osa vandalisoi edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosin toimistoa, ja osa tunkeutui senaatin istuntosaliin. Toiset väkijoukossa olijat yrittivät pysäyttää vandaalit ja tunkeilijat, ja pyysivät poliisia pysäyttämään heitä voimallisemmin. Kongressin jäsenet evakuoitiin muutamaksi tunniksi poliisin turvatessa rakennuksen uudemman kerran.

Mielenosoittajat eivät tappaneet ketään, eikä kukaan käyttänyt asetta. Ainoa ammuskelun uhri Ashli Babbitt, aseeton mielenosoittaja, joka ei aiheuttanut minkäänlaista vaaraa, kuoli kongressitalon poliisin ampumana, mikä on raitistuttava seikka.

Tämä oli pahamaineinen päivä Yhdysvaltain historiassa. Vääryyksiin, kuten tämän ylevän historiallisen rakennuksen vandalisointiin syyllistyneitä kuuluu rangaista asianmukaisesti. Kongressitaloon murtautumisen jälkeen presidentti Trump käski mielenosoittajia henkilökohtaisesti ylläpitämään lakia ja järjestystä, tukemaan lainvalvontaviranomaisia ja "palatkaa nyt kotiin". Myöhemmin hän kehotti toimimaan "vailla väkivaltaa, lainrikkomusta eikä minkäänlaista ilkivaltaa".

Hallituksen ja tiedotusvälineiden radikaali eliitti käytti kuritonta mielenosoitusta hyväkseen. He tarrautuivat välikohtaukseen, johon oli osallistunut ihmisiä, jotka syyllistyivät lieviin rikkeisiin protestoidessaan maanpetoksellisia vaaleja vastaan, ja kutsuivat sitä hyökkäykseksi amerikkalaista demokratiaa vastaan, pahemmaksi kuin Pearl Harbor, 9/11 tai mikään toinen sitten sisällissodan. He leimasivat kokoontumisen vallankumoukselliseksi kapinaksi, ja käyttivät sitä poliittisten vihollistensa sensuroimiseen, mustamaalaamiseen, hiljentämiseen, boikotoimiseen, syytteeseen asettamiseen, vangitsemiseen ja vielä pahempaan. Heidän päämääränsä oli muokata kokoontumisesta ase, jonka avulla tuhota vastustaja täydellisesti.

Päivästä on muodostunut ylen hyytävä esimerkki Amerikkaan kohdistuvasta hyökkäyksestä.

Rosenbergin myönnytys

Maaliskuun 8. ja 9. päivänä 2022 julkaistiin kaksi tärkeää videota, jotka jäivät suurelta osin huomiotta. Videoiden tuottaja oli korruptiota ja petoksia tutkiva ja paljastava Project Veritas, joka huijaa usein ihmisiä paljastamaan tietoja nauhoittaen tiedot salaa. Näillä kahdella videolla Pulitzer-palkittu toimittaja Matthew Rosenberg kertoo työnantajastaan New York Timesista.

Rosenberg on kansallisen turvallisuuden kirjeenvaihtaja, joka oli 6. tammikuuta Yhdysvaltain kongressitalon ulkopuolella kahden kollegansa kanssa. "Pidimme vain hauskaa", hän totesi. Rosenberg kertoi myös: "Tiedän, että minun pitäisi olla traumatisoitunut" pilkaten toisia toimittajia, jotka "jatkavat traumoistaan jaaritusta" oltuaan kyseisenä päivänä kongressitalolla. Hän vakuutti, etteivät he olleet "missään vaarassa" vääristellen tilannetta. Hänen mukaansa väkijoukko ei ollut järjestäytynyt, ja että "kongressitalon kimppuun hyökänneiden joukossa oli valtava määrä fbi:n tiedonantajia".

Rosenberg myönsi totuuden, ristiriidassa New York Timesin jo yli vuoden jatkuvien raporttien kanssa, että mielenosoitus 6. tammikuuta 2021 ei ollut Trumpin kannattajien järjestämä kapina.

Sekä politiikassa että tiedotusvälineissä toimivat radikaalit esittävät kaikki kärsivänsä traumatilasta. 7. tammikuuta Pelosi käski pystyttää turva-aidan kongressitalon ympärille ja kutsui paikalle kansalliskaartin joukkoineen kuukausien ajaksi. Henkilöitä, jotka pidätettiin luvattomasta tunkeutumisesta, jotka eivät ehkä edes tienneet tunkeutuneensa luvatta, kohdeltiin kuin terroristeja, ja ovat olleet vankilassa kuukausia vailla oikeudenkäyntiä. Nämä eivät nousseet vallankumoukselliseen kapinaan 6. tammikuuta vaan protestoivat 3. marraskuun vaalivallankumousta vastaan!

Rosenberg, joka ei ole konservatiivi, kommentoi verrattain vähäisistä päivän rikkeistä: "Vasemmiston ylireagointi... oli paikoin varsin yliampuvaa." Kyllä, paikalla toimittiin väärin, mutta rikkeet olivat varsin vähäisiä verrattuna vallankumoukselliseen kapinaan. Vasemmisto yllytti ja soluttautui mielenosoitukseen ongelmia luodakseen!

Mitä FBI teki paikan päällä?

On käynyt ilmi, että radikaalivasemmistoaktivistit, kuten Antifa ja Black Lives Matter, soluttautuivat väkijoukkoon, esiintyivät Trumpin kannattajina ja lietsoivat Antifan kaltaista väkivaltaa.

John Sullivan, tunnettu vasemmistoagitaattori, Insurgence usa -nimisen ryhmän perustaja, esiintyy videomateriaalissa Trump-hattu päässä rakennuksen ulkopuolella yllyttämässä väkijoukkoa vihaan. Hänet kuvattiin myös rakennuksen sisällä ampumasurmaan johtavalla tapahtumapaikalla. Sullivan oli yksi edustajainhuoneen puhemiesten aulassa ikkunan rikkoneista henkilöistä, toisella puolella olevien poliisien osoittaessa aseilla. Juuri tästä ikkunasta Ashli Babbitt yritti kiivetä sisään, kun hänet ammuttiin. Kun konstaapelin oli painanut liipaisinta ja nainen oli lattialla kaulasta verta vuotaen, Sullivan videoi metrin päässä. Sullivanin kerrotaan väittäneen naisen kuolleeksi, mikä ei todennäköisesti ollut totta, koska välittömästi paikalle tulleet poliisit vakuuttivat pystyvänsä pelastamaan uhrin. Veren vuotaessa Sullivan lietsoi väkijoukkoa pahentaen tukalaa tilannetta entisestään. Myöhemmin samana päivänä hän raportoi kameroille, muun muassa cnn:lle, väkivaltaisuuksista kongressitalon sisällä. Haastattelijat eivät edes kyseenalaistaneet, mitä vasemmistoagitaattori Sullivan teki paikan päällä.

Yhä useampia todisteita on nousemassa esiin siitä, että varjovaltion agentit tahtoivat Sullivanin kaltaisten henkilöiden aiheuttavan ongelmia, ja että vasemmistomedia oli innokas esittämään tilanteen totuuden vastaisesti.

Esimerkiksi 6. tammikuuta väkijoukosta löytyi lukuisia fbi:n tiedonantajia. Ennen mielenosoitusta kuvatussa materiaalissa näkyy, kuinka mies nimeltä Ray Epps yllyttää mielenosoittajia etenemään kongressitaloon, ja kuinka ympärillä oleva väkijoukko huutaa "Ei!" ja lisäksi "fbi!". Joukko ymmärsi, että kansan oma hallitus yritti kääntää mielenosoituksen väkivaltaiseksi. Sittemmin on paljastunut, että väkijoukosta löytyi noin 100 fbi:n agitaattoria! Osa väkivallan lietsojista vaikuttaa olleen fbi:n kanssa työskenteleviä ihmisiä.

Miksi? Asia on syvän huolestuttava. Mitä he yrittivät saavuttaa?

Kun Fox News raportoi Rosenbergin videoista, se esitti, että Rosenberg kertoi, että vaaraa oli liioiteltu kyseisenä päivänä rajusti, mutta jätti käsittelemättä kommentin, että "kongressitalon kimppuun hyökänneiden joukossa oli valtava määrä fbi:n tiedonantajia". Vaikuttaa, että Fox Newsin, konservatiiviseksi julistautuvan uutismedian, kanavapomot kielsivät toimittajiaan käsittelemästä asiaa. New York Times ja Amerikan muut suuret uutisorganisaatiot ovat radikaaleja liberaaleja, Niiden johtajat muokkaavat 6. tammikuun narratiivia voimallisesti tietystä tärkeästä, erityisestä syystä.

Kuka hyötyi tammikuun 6. päivästä?

Kongressitalossa 6. tammikuuta 2021 yli 100 kongressin edustajaa valmistautui vastustamaan vuoden 2020 presidentinvaalien vahvistamista. Kuuden taistelukenttäosavaltion kansalaiset olivat kuuluttaneet huomattavista äänestäjävilpeistä. Vaalien varastamiseksi massiiviseen maanpetokseen syyllistyneet radikaalit olivat joutuneet kiinni tärkeissä kohdissa! Paljon petosta oli paljastunut; kuudessa osavaltiossa oli varastettu valtavat määrät ääniä. Nämä yli 100 lainsäätäjää olivat valmiita puuttumaan Joe Bidenille käsittämättömät 81 miljoonaa ääntä keränneisiin vaalirikoksiin. Nämä kongressin jäsenet olivat valmiita puolustamaan totuutta ja pysäyttämään varastetut vaalit.

Tammikuun 6. päivän mielenosoitus ja vasemmiston reaktio siihen muutti koko asian.

"... Donald Trumpilla ei ollut tuon päivän kongressitalon väkivaltaisesta hyökkäyksestä mitään voitettavaa, mutta kaikki menetettävissä", Frank Miele kirjoittaa RealClearPolitics-sivulla. "Ainoa mahdollisuus säilyttää Trump Valkoisessa talossa ei ollut hyökätä kongressitaloon, vaan turvata se edustajiemme keskustellessa vaalien pätevyydestä kongressisalissa perustuslaillisen prosessin täysin laillisia kanavia käyttäen " (3.1.2022). Tämä on kriittinen totuus! Donald Trumpilla ei ollut minkäänlaista etua kongressihyökkäyksestä.

"Ainakin viiden osavaltion vaaliliput kyseenalaistettiin – ei vallankaappauksella, vaan laillisella tavalla, jota demokraatit olivat käyttäneet aiemmissa vaaleissa", Miele jatkaa. Ajattele vuoden 2000 Al Goren ja George W. Bushin välistä presidentinvaalia, joissa kyse oli Floridan äänten vahvistamisesta. Gore väitti, että Floridassa oli tapahtunut vaalivilppi, minkä demokraatit pyrkivät kuumeisesti kaikin mahdollisin oikeudellisin keinoin kiistämään. Puolue on kuitenkin osoittanut, että sen mielestä turvatut oikeussuojakeinot kuuluvat pelkästään demokraateille, eivät republikaaneille.

6. tammikuuta 2021 "republikaanisenaattorit ja edustajainhuoneen jäsenet asettuivat jonoon esittääkseen yleisölle ja perustuslaillisille kollegoilleen, että Arizonan, Georgian, Pennsylvanian, Wisconsinin ja Michiganin osavaltion vaaleissa oli mätää, miksi vaalit olivat tahraantuneet", Miele lisää. Kaikki heidän suunnitellut tekonsa olivat perustuslain mukaisia. "Väkivalta ulkona johti kuitenkin jyrkästi typistettyyn keskusteluun sisällä, minkä valtavirran tiedotusvälineet jättivät käytännössä huomiotta, elleivät suorastaan pilkanneet tai häpäisseet sitä. Mellakka tuhosi välittömästi kaikki Trumpin mahdollisuudet voittaa väitteensä vaalien varastamisesta" (ibid.).

Tässä on asian ydin: Trumpilla ei ollut väkivallasta mitään voitto, mutta radikaalivasemmistolla hyötyi siitä kaikin tavoin! Tammikuun 6. päivä päätti presidentti Trumpin kannalta kaiken. Käytännössä kukaan ei noussut puolustamaan Trumpia, perustuslakia eikä Yhdysvaltoja.

Rosenberg näyttää ajattelevan, että radikaalivasemmiston "yliampuva" reaktio "vallankumoukselliseen kapinaan" on valitettava asia vähemmän radikaalien vasemmistolaisten kannalta. Hän ei ymmärrä, että yliampuva reaktio oli varsinainen tarkoitusperä. Peittääkseen varastamansa vaalit ja varmistaakseen maanpetoksellisen vallankaappauksensa, radikaalien oli syyllistyttävää jatkuvaani maanpetokseen. Siksi 6. tammikuuta mielenosoituksessa oli "valtava määrä" fbi:n ilmiantajia, radikaalivasemmistolaisia ja jopa fbi:n agitaattoreita: He halusivat peittää mielenosoituksella maanpetoksensa. Radikaalit varastivat ensin vuoden 2020 vaalit – sen jälkeen he aloittivat tammikuun 6. päivän ilkeämmät tapahtumat – sen jälkeen he ylireagoivat saattaakseen mielenosoituksen huonoon valoon ja lakkauttaakseen kaiken vastustuksen varastettujen vaalien vahvistamista vastaan.

Heidän suunnitelmansa toimi täydellisesti: 100 kongressin jäsentä ja varapresidentti antoivat periksi.

Rohkeuden puute

Presidentti Trump vetosi kokoontumispäivänä pitämässään puheessaan suorasti varapresidenttiin, jolla oli oma tehtävänsä vaalien vahvistamisessa. "Mike Pence, toivon, että nouset puolustamaan perustuslakiamme ja maamme parasta", hän sanoi ja jatkoi, "Ja jollet toimi niin, olen hyvin pettynyt sinuun. Kerron heti tässä, etten kuule hyvää."

Pencen sallittua vahvistaa väärennetyn äänestystuloksen, presidentti Trump kirjoitti sosiaalisessa mediassa: "Mike Pencellä ei ollut rohkeutta tehdä sitä, mitä olisi pitänyt tehdä maamme ja perustuslakimme suojelemiseksi, eli antaa osavaltioille mahdollisuus varmentaa, oikaista joukko tosiasioita, ei niitä petollisia ja epätarkkoja, jotka niitä pyydettiin aiemmin varmentamaan."

Onko tämä petosta? Jatkaisivatko osavaltioiden lainsäätäjät taistelua presidentin puolesta, kun edes varapresidentti ei taistele? Perustuslain mukaisesti Pence olisi voinut, ja hänen olisi pitänyt vaatia tutkintaa, mutta hän päätyi lausumaan: "Pohditun harkintani mukaan valani tukea ja puolustaa perustuslakia rajoittaa minua vaatimasta yksipuolista valtaa päättää, mitkä äänet on laskettava ja mitkä ei."

Kyseessä oli kiero valhe. Pence ei "tukenut ja puolustanut perustuslakia" jättämällä huomioimatta kuuden vaa'ankieliosavaltion kansalaiset, jotka kuuluttivat äänekkäästi petoksista kaikkialla! Rikolliset olivat polkeneet perustuslakia! Kukaan ei pyytänyt Penceä muuttamaan annettuja ääniä: Häneltä pyydettiin laillista suojelua varastetuilta ääniltä.

"Pencellä oli [varapresidenttinä] valtuudet olla sertifioimatta", Trumpin entinen virkamies Peter Navarro selitti Daily Mailille (1.11.2021). Hän kertoi, että yli 100 kongressilaista oli valmis "kyseenalaistamaan tuloksen kuudessa taistelukenttäosavaltiossa, mikä olisi tuonut meille 12 tuntia televisioituja tutkintatilaisuuksia koskien vaalien väärinkäytöksiä kaikkialla". Nämä tutkintatilaisuudet olisivat voineet "herättää amerikkalaisyleisön sen tosiasian taakse, että vaalit oli todennäköisesti varastettu, ja Pencen olisi tarvinnut vain lausua, että koska asia sisälsi tarpeeksi epävarmuutta, tulokset oli lähetettävä takaisin osavaltioiden tutkittavaksi, mikä sallisi päätöksen kahden viikon kuluttua. Hänen ei tarvinnut tehdä mitään muuta", Navarro selitti.

Väkivaltaisuudet pysäyttivät suunnitelman äkillisesti. Republikaanijohtajat Mitch McConnell ja Kevin McCarthy käyttivät "Capitol Hill -kukkulan väkivaltaisuuksia tekosyynä pysäyttää kaikki yritykset kyseenalaistaa vaalitulos", Navarro totesi.

Juuri siitä syystä radikaalivasemmistolaiset toivoivat kaaosta kongressitalossa tuona kyseisenä päivänä.

"... Michael Richard Pence on varmistanut paikkansa historiallisena Brutuksena olleen vastuullisin sekä presidentti Trumpin lopulliseen petokseen että vaalirehellisyyden häpeilemättömään hautaamiseen", Navarro päätteli.

Nämä republikaanijohtajat pettivät presidentin. Lisäksi tuomioistuimet, korkeimpaan oikeuteen asti, hylkäsivät oikeudelliset haasteet oikeudellisen muodollisuuden perusteella. Nämä kaikki pakenivat Joonan lailla velvollisuuksiaan.

Koska republikaanit taipuivat, Joe Biden vihittiin virkaan.

Virkasyyte

Vallan varastaminen ja säilyttäminen vaativat äärimmäisiä toimenpiteitä. Radikaalivasemmistolaiset ryhtyivät koviin toimiin, myös Washingtonissa.

13. tammikuuta 2021, viikko ennen Donald Trumpin presidenttikauden päättymistä, edustajainhuone asetti Trumpin virkasyytteeseen 6. tammikuuta puheen vuoksi. Kyseessä oli historian pikaisin virkasyyte –Trump-presidentin toinen virkasyyte, 56 viikon kuluttua ensimmäisestä. Trumpia syytettiin "kapinan lietsomisesta" ja "tahallisesta väkivallan lietsomisesta Yhdysvaltain hallitusta vastaan".

Kyseessä oli naurettava syyte. Jopa liberaalisen oikeustieteen professori Jonathan Turley totesi, että presidentti Trump "ei koskaan itseasiallisesti kehottanut väkivaltaan eikä mellakointiin". Todellisuudessa presidentti Trump pyysi 10 000 kansalliskaartilaista pitämään yllä järjestystä 6. tammikuuta, mutta osittain kongressitalon turvallisuudesta vastuussa oleva Pelosi kieltäytyi, samoin kongressitalon poliisi ja Washingtonin pormestari. (6. tammikuuta jälkeen Pelosi sekä muut kutsuivat kaartin paikalle ja pystyttivät aidan ikään kuin kyseessä olisi suurivaarainen alue).

Pelosi myönsi, että virkasyytös oli osittain yritys eliminoida pysyvästi Trumpin kyky toimia tulevaisuudessa julkisessa virassa.

Kun Joe Biden astui virkaan, Trump poistui kaupungista. Virkasyyte siirtyi senaatin käsiteltäväksi, mutta presidentti vapautettiin syytteistä, koska vaadittavaa kahden kolmasosan enemmistöä ei saatu koolle. Kaikki demokraatit sekä seitsemän republikaanisenaattoria äänestivät Trumpin tuomitsemisen puolesta. Osa republikaaneista ei pitänyt tavasta, jolla presidentti Trump rikkoi vallinnutta poliittista status quo -tilannetta, ja he tahtoivat puhdistaa Trumpin toimintatavan puolueesta. Kaikki nämä pyrkimykset ovat Yhdysvalloille suuresti tuhoisampia kuin useimmat ymmärtävät!

Samaan aikaan media- ja teknologiajohtajat solmivat salaliiton tarkoituksena tukahduttaa Trump 6. tammikuun mellakkaa tekosyynä käyttäen. Twitter jäädytti Trumpin heti samana päivänä. Kun seuraavana päivänä, 7. tammikuuta, entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Michelle Obama kehotti avoimessa kirjeessään teknologiayrityksiä "lopettamaan moisen hirvittävän käytöksen mahdollistamisen", kiellot pantiin toimeen vuorokauden sisällä. Twitter salpasi Trumpin pysyvästi, jotta Trumpin 88 miljoonaa Twitter-seuraajaansa eivät kykenisi lukemaan hänen viestejään. Facebook lakkautti hänen tilinsä. Apple, Discord, Google, Instagram, Pinterest, Reddit, Shopify, Snapchat, Stripe, TikTok, Twitch, YouTube ja muut suuret alustat joko kielsivät tai rajoittivat Trumpin ja hänen seuraajiensa viestejä muodossa tai toisessa. Nämä valtateknologiayritykset päättivät "vanhurskaasti", ettei ollut soveliasta sallia kenenkään lukea tai kuulla, mitä presidentillä oli sanottavaa, omien mediakanavien ollessa täynnä lokaa ja saastaa! Suuret televisioverkot kieltäytyivät lähettämästä Yhdysvaltain presidentin jäähyväispuhetta. Abc Newsin poliittinen johtaja ilmoitti, että viranomaisten oli aika alkaa "puhdistaa presidentti Trumpiin liittyvä liike".

Liittovaltion hallitus oli jo aloittanut "puhdistuksensa".

Isänmaallinen puhdistus

Fbi käynnisti maanlaajuisen ilmiantokampanjan kansalaisille ilmiantaa 6. tammikuuta mielenosoitukseen osallistuneet henkilöt. Hallitus pidätti ja vangitsi Trumpin kannattajia kuukausien ajan vailla mahdollisuutta oikeudenkäyntiin, mutta eivät käsitelleet todisteita radikaalivillitsijöistä, liittovaltion ilmiantajista eivätkä edes rauhanomaisen mielenosoituksen kaapanneista liittovaltion yllyttäjistä. liittovaltion syyteasiakirjat sisältävät useita nimeämättömiä, syytteeseen asettamattomia osaa ottaneita salaliittolaisia. (Revolver News-sivu kertoo, että tiettyjä mielenosoittajia ei syytetty, koska he olivat fbi:n agitaattoreita tai varsinaisia agentteja.) Silti se julistaa suureen ääneen, että paikalla ollut turistijoukko syyllistyi "vallankumoukselliseen kapinaan".

Nämä samat henkilöt kuvasivat vuoden 2020 Black Lives Matter -mielenosoituksia, joissa rakennuksia poltettiin ja ihmisiä kuoli, "enimmäkseen rauhanomaisiksi"!

Hallitus pidättää yhä edelleen ihmisiltä valtaosan 6. tammikuuta kokoontumisessa tallennetusta 14 000 tuntia pitkästä materiaalista. Fox Newsin juontaja Tucker Carlson tuotti dokumentin nimeltä Patriot Purge., eli Isänmaallinen puhdistus, jossa hän kokoaa yhteen löytyvät todisteet osoittaen, että radikaalit käyttivät tapahtumaa varsin alhaisella tavalla hyväkseen!

Eräs kongressitalolla seisonut mielenosoituksen todistanut pariskunta päätti olla astumatta sisälle aistien, että jokin oli vialla. Kun he palasivat Alaskaan, fbi:n agentit koputtivat heidän kotinsa ovelle, tunkeutuivat sisään väittäen etsivänsä Nancy Pelosin kannettavaa tietokonetta, takavarikoivat Yhdysvaltain perustuslakipokkarin ja panivat parin käsirautoihin.

Hallituksen vankilassa istuu edelleen monia kansalaisia – osa eristyssellissä – joita ei ole koskaan tuomittu. Todistamme moisia kovakouraisia toimia Venäjän ja Kiinan kaltaisissa diktatuureissaja nyt Amerikan Yhdysvalloissa?

Bidenin hallinto väittää toistuvasti, että "valkoisen ylivallan terrorismi on nykyään tappavin uhka kotimaassa". Se on hyökännyt isänmaallisuutta ja perustuslaillisia periaatteita vastaan "rasistisina" ja vielä pahempana, jopa Yhdysvaltain armeijassa. Hallinto valvoo sotilashenkilöstön verkkoaktiviteettia etsien "ääriaineista käyttäytymistä" varalta. Valvontaa johtaa mies, jonka mielestä vain rasistit, naisvihamieliset ja ääriainekset kannattavat Donald Trumpia. Eräs senaattori päätyi esittämään lain, jossa "Tee Amerikka jälleen suureksi" -mielenosoitukset luokiteltaisiin "kotimaiseksi terroristitoiminnaksi". Jopa koululautakuntien lapsiensa indoktrinoinnista seksuaaliseen perversioon järkyttyneiden vanhempien kimppuun on hyökätty!

Hyvässä hallituksessa viranomaiset pyrkivät yli kaiken suojelemaan kansalaisia, mutta Yhdysvaltain hallitus ei suojele amerikkalaisia – se pyrkii puhdistamaan kansan isänmaallisista patriooteista! Rikoksiin ja maanpetokseen syyllistyvät eliitit kohtelevat tavallisia amerikkalaisia kuin rikollisia ja pettureita!

Olemme saaneet hyvän kuvan 21. vuosisadan autoritaarisesta toiminnasta, jota ohjaavat Obaman hallinnon entiset agentit, joita johtaa puolestaan kulissien takana toimiva Barack Obama.

Joona

Palataan 2. Kun. luvun 14. luvun profetiaan, jonka jakeet 23 ja 25 sanovat: "Juudan kuninkaan Amasjan, Jooaan pojan, viidentenätoista hallitusvuotena tuli Jerobeam, Jooaan poika, Israelin kuninkaaksi, ja hän hallitsi Samariassa neljäkymmentä yksi vuotta... Hän palautti entiselleen Israelin alueen, siitä, mistä mennään Hamatiin, aina Aromaan mereen saakka, sen sanan mukaan, jonka Herra, Israelin Jumala, oli puhunut palvelijansa, profeetta Joonan, Amittain pojan, kautta."

Profeetta Joona profetoi, että Jerobeam puuttuisi asioiden kulkuun ja pelastaisi Israelin valtakunnan. Jae osoittaa, että Jumalan profeetta toimi kulisseissa tänä Israelin historian ratkaisevana ajanjaksona. Jumala oli paikan päällä, ja samoin Jumalan profeetta, joka kertoi kaikille, että Jumala näki eikä antaisi pyyhkiä Israelin nimeä pois!

2. Kun. 14:25 sisältämä viite Joonaan on rohkaiseva. Jumala tahtoo meidän tietävän, että hän näkee vakavat tapahtumat toteutuvat profetiat, joiden keskellä hän lähettävää profeetallisen sanomansa ja ohjaa tapahtumia tarkoitusperänsä mukaisesti!

Myös seikka, että profetian esitti Joona, sisältää itsessään sanoman. Jumala antoi Joonalle myöhemmin tehtäväksi mennä ”Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin" varoittamaan Assyrian valtakunnan pääkaupunkia (Joona 1:2; 3:3). Jumala antoi Joonalle tehtäväksi kertoa tuon mahtavan, julman valtakunnan johtajille, että hän aikoi rangaista kansaa sen pahuudesta.

Joona pelkäsi tehtävää ja pakeni paikalta, mikä oli Jumalan edessä vakava synti.

Kirjattu historia opettaa meille ratkaisevan tärkeän läksyn: Emme saa paeta mitään Jumalan meille antamaa tehtävää. Tietenkin eteen nousee asioita, jotka jättäisimme mieluummin suorittamatta, mutta meidän on suoritettava Jumalan meiltä pyytämä, oli asia kuinka vaikea tahansa. Kun kohtaamme vaikeuksia, ryhdistäydymme ja suoritamme tehtävän sitkeästi loppuun.

Joona pakeni ensiksi hänelle annettua tehtävää. Republikaanit ovat hylänneet heille annetun velvollisen asemansa. Jumalalla on tänään viesti Amerikalle, enkä minä saa juosta karkuun – omaan vastuun ja velvollisuuden Jumalalta toimittaa sanoman perille.

Joonaa rangaistus oli viettää suuren kalan vatsassa kolme päivää ja kolme yötä, minkä jälkeen hän teki parannuksen ja matkasi Niniveen julistamaan kansalle raskaan sanoman (Joona luku 3). Seuraus oli hämmästyttävä: Niniven johto ja kansa uskoivat Jumalaa. Tämän suuren kaupungin ja mahtavan valtakunnan asukkaat nöyrtyivät (jakeet 5–10).

Tapahtuma on tosi! Nykyisten saksalaisten esi-isät, kuninkaat, aateliset ja koko kansa tekivät parannuksen! Kyseessä on ainoa tapaus, jona valtakunta on tehnyt parannuksen Jumalan profeetan varoituksesta.

Olen varma, että Jumala tahtoo korostaa luvun historian oppiläksyä, sillä Jumalan syvällinen tahto on, että ihmiset tekevät parannuksen. Jopa nykypäivän amerikkalaiset, niin akuutteja kuin maatamme tuhoavat ongelmat ovat, voivat kääntää kaiken oikeaan suuntaan, jos toimimme kuin niniveläiset, nöyrrymme Jumalan edessä ja teemme parannuksen.

Jatkuu: Tämä ei ole epäpätevyyttä


YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA

Länsimaiden ihmiset hämmästyisivät-he mykistyisivät-jos he tietäisivät! Yhdysvaltojen, Britannian, Kanadan, Australaasian ja Etelä- Afrikan hallitukset aloittaisivat valtavat katastrofisuunnitelmat-kun he vain tietäisivät! He saattaisivat ymmärtää, mutta he eivät ole asioista perillä! Miksi näin?